reklama

Czerwiec 2010

konniczynka mam nadzieje ze wrzesien bedzie spokojniejszy. Moze wpadniemy w przyszly weekend do Gdanska na jarmark dominikanski, mieszkasz gdzies w centrum? Moze Anik79 tez sie na kawke umowi:tak:

nadika pogoda ma byc piekna od przyszlego tyg! Milych wakacji :-)

gosiagro znajac nas to wielce prawdopodobne :-D:-D

izia a wy tez na wakacje? udanego wyjazdu!

emalia powodzenia w sadzie!

A u nas upal :-) Zrobilam Lili placuszki ziemniaczane i zjadla 3 :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
zyrraffka ten twój kubek ze słomką to szczelny jest? Bo ja to chyba jakaś lewa jestem i nie umiem go dobrze dokręcić i mi przecieka:crazy:

mi nie przecieka, chyba że śpieszę się i źle zakręcę.

zrobiłam jabłecznik, właśnie się piecze, wkońcu posprzątałam w kuchni jeszcze muszę siebie ogarnąć, mam nadzieję, ze Łuki jeszcze chwilkę pośpi

Jestem. Kciuki się przydały. Dziękuję :)
Iza- bezpiecznej drogi ;)

Założyłam sprawę o przyjęcie spadku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dostałam już pierwszą rente dla Oli na konto, ale nie mam jeszcze decyzji więc dokładnie nie wiem ile przyznali, bo to z wyrównaniem jest. Teraz jeszcze sprzedać spadek męża w przyszłym tygodniu i zaczynamy remont dachu !!!!:)

Cobrusiu- jeszcze raz wszystkiego co najlepsze i szczęścia w życiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

koriander Mieszkam niedaleko Centrum i też muszę iść na jarmark, żeby odkupić właścicielce mieszkania cylinder od lampki naftowej, który Emilka stłukła;-) Liczę na to, że odszukam podobny na pchlim targu:tak:
emalia Przypomniałaś mi, że muszę dopisać do mojej listy spraw do załatwienia sprawy spadkowe:-(
eagle GRATULACJE!!!!!!!!!! właśnie zobaczyłam nowy suwaczek :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Łukaszek śpi :)
ja niestety wiem, ze nie powinnam ale wyszłam na chwilę z domu zostawiając go śpiącego, bo musiałam śmieci wyrzucić, już pół kuchni było w śmieciach więc nie miałam wyjścia, z nim na rękach z 4 piętra nie uśmiechało się z tymi workami lecieć.

idę pomidorki ze śmietaną na kolację zrobić.

Dziewczyny co robicie jutro na obiadek?? Muszę coś mężowi zrobić ale nie mam p[omysłu, moze zapiekankę makaronową.

znowu nie ma z kim pogadać:-(

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny! W końcu dorwałam się do neta i mam nadzieję że już nie będzie z nim problemu :) (podobno modem nam się zepsuł :/ ale juz wymieniony :D)
U nas chyba po staremu, ostanio byliśmy na 3 dni w Zieleńcu - nudy straszne ale maluch zadowolony :)
Nie nadrobie was za nic w świecie bo bym musiała chyba cofnąć się ze 100 stron a na to czasu brak :/
Będziemy mieć mały problem z opieką nad Julką od września i muszę pomyśleć jak to zorganizować bo babcia która do tej pory opiekowała się małą będzie inaczej do pracy chodzić niż do tej pory więc trzeba będzie zsynchronizować czas pracy mój i męża z babci grafikiem :( albo wymyślić coś innego (chciałam do żłobka dać Julkę ale nikłe szanse były na państwowy :/). Czy któreś dziecko chodzi do żłobka? Jak tak to jak się zaaklimatyzowało i czy jest zadowolone? :)

buziaki dla wszystkich :D

hefi- sealet oddaje Agatkę do żłóbka, pisała, ze przez tydzień ją prowadzała żeby się zaklimatyzowała i chyba kalwy maluch chodzi jezeli dobrze pamiętam i była zadowolona.

Łukasz idzie od września do żłobka.

fajnie hefi ze juz jesteś z nami:))

reklama
Łukaszek śpi :)
ja niestety wiem, ze nie powinnam ale wyszłam na chwilę z domu zostawiając go śpiącego, bo musiałam śmieci wyrzucić, już pół kuchni było w śmieciach więc nie miałam wyjścia, z nim na rękach z 4 piętra nie uśmiechało się z tymi workami lecieć.

idę pomidorki ze śmietaną na kolację zrobić.

Dziewczyny co robicie jutro na obiadek?? Muszę coś mężowi zrobić ale nie mam p[omysłu, moze zapiekankę makaronową.

znowu nie ma z kim pogadać:-(

Jeżeli chodzi o obiadek, to polecam: lasagnie, lub chili corn corne - moj mąż uwielbia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry