reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dobry wieczór paniom......
Ale smaku narobilyscie....Spryciule z Was .....Ja jestem kulinarne beztalencie...
olavip - oj bidulko Ty nasza!!!! A Ty mozesz brac zastrzyki????
zyrraffka - to zapowiada sié romantyczny wieczor z mezusiem, co????
gosiagro - bedziemy chyba w Polsce na swieta z tymze tylko ja i Polcia....Pawel musi zostac bo ma busy w pracy, niestety....bedzie pracowal od rana do nocy i nie chce abysmy same siedzialy w domciu.....i chyba mu ustapie i zabiore Polcie do dziadkow......

hihi chodziło mi o ciasto do pizzy :)
:-D blondynka jestem tak?:-D :-D :-D
a do pizzy ciasto to też po swojemu, bez zadnych wyszczególnionych proporcji:-D
np szkl mleka,szkl wody-lekko podgrzać,dodać drożdze(troszkę),jajko,olej(tak z pół szkl ,szczypta soli i mąka:-D )jak mam to dodaję do ciasta orygano, mozna też do ciasto wetrzec troszke sera żółtego, wtedy ciasto jest takie inne:-D

jesuu ja dopiero od garow odeszlam a te juz znowu o jedzeniu traluja :confused2::-)

Spakowalam 4 wielkie torby i juz nie mam toreb a jeszcze gora do pakowania :szok: help!

konniczynka to moze cie gdzies wypatrze w tlumie :-D
Anik ;-) buziaczki!
milusia wrzuc przepis na ciasto ja tez chetnie kiedys upieke! Chyba Kajdusia tez pyszniutki kiedys wrzucala
zyraffka a jak juz maz sie przeje pizza a lubicie z piekarnika to zrob mu kiedys enchiladas (pamietam ze kiedys zapytalas i mi umknelo zeby odpisac) - ja uzywam tortilli, meksykanskich nalesnikow ale zwykle nalesniki tez sa dobre, w kazdy nalesnik nakladam farsz i posypuje serem, zawijam, ukladam w naczyniu zaroodp obok siebie zalewam sosem pomidorowym i posypuje serem i zapiekam. PYCHA i bardzo proste i pyszne:tak:
olavip dlaczego cie lekarz nie skierowal na zabiegi?? Moze powinnas sie upomniec? Wspolczuje bolu..
Agi mam nadzieje ze swieta nawet choc osobne beda wyjatkowe.. W zeszlym roku chyba tez musial P pracowac prawda?
Perfecta :-):-D real yea!

Kajdusia a gdzie ty??

Ostatnia edycja:
W dniu Twoich URODZIN , życzę Tobie Miniczko, aby najpiękniejszy sen kierował Twoim życiem, a serce przepełniała radość i oczywiście miłość.
Pogodnych dni i nocy
i zdarzeń z losu danych,
spokoju i miłości
i oczu zakochanych.
I snu, co ranek zbudzi,
bez trosk o dobre jutro
i szczęścia nie zaszkodzi,
by już nie było smutno.
I w wyciągniętej dłoni
z kropelką rześkiej rosy,
ciepły uśmiech na twarzy,
słońcem upięte włosy.
Zapachem dni pogodnych
przed burzą życia schronią
i dni, które przed nimi
miłością swą obronią...

reklama
zyraffko ja robie albo z mieskiem mielonym, do tego pomidorki z puszki, kukurydza, czosnek, cebulka, wszystko podduszone obsypane pietruszka lub kolendra i tym nadziewam, albo wegetarianski (zamiast miesa fasolka czerwona- troche podobnie jakbys robila chilli con carne)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry