reklama

Czerwiec 2010

Witam sie trzecia :)

Zyrafka - sorry, że Ci wczoraj nie odpisałam, ale mąż od kompa mnie odciągnął. Mniej wiecej jest taki przepis: Chili con carne - Przepis Ja go troche modyfikuje, wg. wlasnych upodobań (np. zamiast kukurydzy i fasolki daje taką mieszankę meksykańską z puszki - ma już fajny smaczek).
Ewa - smutno :(

Zapowiada sie ładny dzień - aż trudno uwierzyć :) Miłego dnia życze!!

reklama
Heloł. U nas się chmurzy :(
W niedziele Ola ma urodziny i chcemy imprze na dworze zrobić, więc proszę o modlitwy za ładną pogodę :)

Hefi- miło cie widzieć :*
Gosia- my też się wyspaliśmy do 9-ej :)
Ewa- straszna tragedia. Smutne :(

Heloł. U nas się chmurzy :(
W niedziele Ola ma urodziny i chcemy imprze na dworze zrobić, więc proszę o modlitwy za ładną pogodę :)

kciuki zaciśnięte:-) jakie menu szykujesz?:-)

dziewczyny ile mniej wiecej kosztuja pampersy w promocjach?? A pieluszki DADA??

pampersy w promocji 45-47 zl, normalnie 52-54 zl, Dada to pampersy biedronkowe nie wiem ile kosztują

Gosia- dla dorosłych menu grillowe ( karkówka, kiełbasa własnej roboty i kurczaczki, do tego masło z ziołami- dzieło męża, sos czosnkowy- dzieło męża i sałatka grecka w moim wykonaniu) dla dzieci menu czipsowo, chrupkowo, ciastkowo, paluszkowe :)
Kasiek-Dady jakościowo są porównywalne do pampersów ale połowe tańsze. My używamy ich paru miesięcy ( odkąd weszły premium) i jestem zadowolona :) No i one są w biedronce ( około 26zł za 54szt)

dzieki kochane, widze ze pampki w cenach ogolnoeuropejskich :szok:

emalia ale pysznosci! Pogoda bedzie na pewno, zabieramy ze soba:-) Duzo "mlodziezy" bedzie? Planujesz jakies zabawy, tance itp?:-)

Prosimy o trzymanie kciukow zeby nasz klekot dojechal przynajmniej do granicy, dalej juz sobie poradzimy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Jo tyż niewiem o co chodzi.... :dry:

Witam sie.
Dziewczyny , Miki od dwóch dnia pada mi o 18:30 i spi juz na noc! do tego zeby bylo piękniej ma jedną pobudke (przedwczoraj o 3:30, a wczoraj o 1) na mleko i spimy do 6-6:30! no szok.... :-D a ja korzystam tez i ide spac kolo 20:30:dry:
Pogoda jest w miare, choc mi w domu jest zimno :P ale na dworze na slonku super!
Mlody spi od 10:45 i mam nadzieje ze jeszcze z pol godzinki pospi to wieczorem padnie mi po 19.... :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry