Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bleeeeeeeeeeeeee nie cierpie jak nam sie tu atmosfera psuje
My dzis zaliczyslismy szczepienie Eryk wazy 9500 wiec w porownaniu z jego najnizsza waga 220 to calkiem sporo. Przy kluciu chwilke poplakal ale szybko mu przeszlo. Niestety ma anemie i dostalismy zelazo na 6 tyg potem powtorka badan. Czy ktoras z Was dalwala zelazo?? jak po tym wygladaja zabki? Ta kulka ktora mial w brzuszku to byly zlogi kalu ktore u malych dzieci drobnej budowy moga byc wyczuwalne.
Dla odmiany Olaf ma albo pasozyty albo jakos alergie, mamy zrobic badanie kalu ale robilismy w okolicach badania krwi bo w jego grupie byly dzieci z glisda ludzka i nic nie wyszlo wiec moze mi sie trafic 3 alergikow w 4osbowej rodzinie
Koriander szerokiej drogi odezwij sie jak tylko bedziesz miala mozliwosc
Emalia trzymam kciuki za pogode u nas dzis bylo ladnie ale jutro juz zapowiadaja 16 st.....
Czy ktoras z Was byla w Berlinie w Tropical Island? myslimy o paru dniach w sierpniu ale czy warto?
hej hej
ok atmosfera napięta widzę....
emalia - trzymam kciuki za udaną imprezę
Koriander - bezpiecznej podróży Kochana!!!!
Milka - moja dostawała żelazo - powiem Ci tak, lekarka zleciła badania i chyba 2 serie Jagoda tego paskudztwa zjadła(to smakuje jak zardzewiały gwóźdź),ale potem pytałam innego lekarza o to i on powiedział,że tak naprawdę każde dziecko ma niedobory żelaza i powinno jedną butelkę kropelek zjeść, ale jak wyjdą ząbki to natychmiast przestać bo zrobią się czarne i to szybko, i poradził,że skoro już 2 butelkę daję to na tej mam skończyć(ale moja koleżanka dawała jak już były ząbki i niby wszystko było ok), ale tak naprawdę to wstukaj sobie w google o niedoborze żelaza i znajdziesz porady odnośnie żywienia, że dużo mięska, jakieś tam warzywka, acha,że wątróbkę (chociaż drobiową mimo że najmniej żelaza ma ze wszystkich innych).
Lena - ja chętnie ale nie mogę:-(
mężuś wrócił, ja na zastrzykach, dupsko boli masakra! żyrraffka i koriander - no właśnie myślałam,że da mnie teraz na zabiegi (dostaję tylko zastrzyki, nic przeciwbólowego!)ale on nie. Jak po tej serii mi nie przejdzie to idę do innego lekarzyny!
tak sama sobie ja zawsze sama farbujeLena - ale sobie? ja komuś pofarbuję, ale sobie nie dam nigdy w życiu, chyba że siwki wyjdą hehe, na razie raz w życiu miałam pasemka - czerwone hehe (ale to było daaaawno i było modnie hihi)
Hej Kochane,
ja tylko na chwilkę, dziś ok 2-3 w nocy wyjeżdżamy do Łeby, czeka nas ok 8 godz jazdy więc prosze o trzymanie kciuków za pomyslną podróż i udany urlopwracamy 7-go więc po powrocie się odezwę, chyba że bede miała możliwośc i dostęp do neta to odezwę się wcześniej.
Trzymajcie się dzielnie i w miłej i przyjaznej atmosferze)
Buziaczki dla Was i dzieciaczków.
ps. jak wrócimy to Natan już pewnie bedzie sam chodził bo dziś już sporo kroków sam dawał - nareszcie!!!!))