Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się dołańczam z herbatkąTo kto dzisiaj pije i co??
Ja piweczko zaraz walnę|A reszta??
Mam nadzieje, że to nie bedzie nic groźnego (pasożyty) :/Dla odmiany Olaf ma albo pasozyty albo jakos alergie, mamy zrobic badanie kalu ale robilismy w okolicach badania krwi bo w jego grupie byly dzieci z glisda ludzka i nic nie wyszlo wiec moze mi sie trafic 3 alergikow w 4osbowej rodzinie
Czy ktoras z Was byla w Berlinie w Tropical Island? myslimy o paru dniach w sierpniu ale czy warto?
Zdrówka życze!! Kuruj się szybciutko!!mężuś wrócił, ja na zastrzykach, dupsko boli masakra! żyrraffka i koriander - no właśnie myślałam,że da mnie teraz na zabiegi (dostaję tylko zastrzyki, nic przeciwbólowego!)ale on nie. Jak po tej serii mi nie przejdzie to idę do innego lekarzyny!
Trzymam kciuki za podróz i podziwiam, że dacie rade tak w nocyHej Kochane,
ja tylko na chwilkę, dziś ok 2-3 w nocy wyjeżdżamy do Łeby, czeka nas ok 8 godz jazdy więc prosze o trzymanie kciuków za pomyslną podróż i udany urlop![]()
Moze byc i herbatkaJa się dołańczam z herbatką
Mam nadzieje, że to nie bedzie nic groźnego (pasożyty) :/
Ja chciałam pojechać w tym roku, ale jakoś nie wyszlo. Może pojedziemy tam za rok![]()
Zdrówka życze!! Kuruj się szybciutko!!
Trzymam kciuki za podróz i podziwiam, że dacie rade tak w nocyGratuluje kroczków
Edit: konniczynka - fajne zdjęcia![]()
Szerkości, udanej pogody i miłego wypoczynku kochana. Bawcie sie dobrzeHej Kochane,
ja tylko na chwilkę, dziś ok 2-3 w nocy wyjeżdżamy do Łeby, czeka nas ok 8 godz jazdy więc prosze o trzymanie kciuków za pomyslną podróż i udany urlopwracamy 7-go więc po powrocie się odezwę, chyba że bede miała możliwośc i dostęp do neta to odezwę się wcześniej.
Trzymajcie się dzielnie i w miłej i przyjaznej atmosferze)
Buziaczki dla Was i dzieciaczków.
ps. jak wrócimy to Natan już pewnie bedzie sam chodził bo dziś już sporo kroków sam dawał - nareszcie!!!!))
ja tez mowie papapai dobranoc
trudno już otwarte trza wypić:-)
mam to gdzieś wchodze tu żeby popisać o dzieciakach a nie czytać cuda jakies bo niektórym się nudzi i mącą . A miałam nic nie pisac ale trudno nie wytrzymałam
Grubasek się odezwał ;-)Koniczynka ale z Ciebie chudzinka !!!! zdjecia przepiekne az mi sie zamarzyly takie wydmy

O, przepraszam, była we wrześniu, ale wtedy na piasku jeszcze nie siedziała;-) Miała niezłą frajdę, całkiem nieźle sobie radziła z chodzeniem po piasku:-)
mozesz mi zyczyc nieszczesc, wypadkow, chorob tylko pamietaj ze zlorzeczenie wroci do ciebie z nawiazka!! A ja NIE POZWOLE SKRZYWDZIC MOJEGO DZIECKA! wlasnie wrocilismy z Lila ze szpitala!!

o matko, co się stało??????\ wlasnie wrocilismy z Lila ze szpitala!!![]()
![]()
![]()