reklama

Czerwiec 2010

dziewczyny ile mniej wiecej kosztuja pampersy w promocjach?? A pieluszki DADA??

Ja staram się kupować pampersy w tych dużych opakowaniach chyba po 162szt w Tesco i kosztują w promocji 99,99zł
Teraz przed wyjazdem nad morze kupiłam w sklepie w Poznaniu na szybko i za paczkę 70szt płaciłam 50,89zł

Co do pieluszek Dada to niestety nie wiem.

Kupilam za to osttanio w Tesco w promocji pieluszki Pampersa te pomarańczowe, 68szt za 35,99zł - teoretycznie się są złe, jednak na noc się nie nadają, bo rano Hania była cała posikana. Ale na dzień jak ktoś często zmienia - to nie ma problemu ;-)

Ale myślę że ta pieluszka luźnej kupy by nie wytrzymała :-D

reklama
Witam!
Podczytałam troszki bo ostatnio troche zaległosci miałam ale ta pogoda jakoś nie wpływa dobrze na mój nastrój:no:
koriander -szerokiej drogi:tak:

A tak wogóle to siedze przed tym kompem i ślina mi cieknie wy tylko o tym żarciu a to cia sta a to jakieś przysmaki a ja chciałam się do wesela odchudzić troszke:-pa wesele za miesiąc ten mój fitnes nic nie daje waga ani drgnie więc trzeba troche ograniczyć kalorie tylko jak:baffled:

Lena - zazdroszcze :) Jej...jak ja bym chciała na wesele :/ Ja mam we wrześniu dwa spore wesela w mojej rodzinie, ale dupa, bo bede rodzic :( Jakby to bylo gdzieś blisko...ale jedno we Wrocławiu, a drugie w Londynie...Chlip, chlip ;(

Lena - zazdroszcze :) Jej...jak ja bym chciała na wesele :/ Ja mam we wrześniu dwa spore wesela w mojej rodzinie, ale dupa, bo bede rodzic :( Jakby to bylo gdzieś blisko...ale jedno we Wrocławiu, a drugie w Londynie...Chlip, chlip ;(

O kochana to bysmy od razu sie spotkały:)hehe jak we Wrocławiu:)
My idziemy na 100% a najlepsze jest to ze mamy 100 m od domu;)

wielu atrakcji w drodze do pl :)

Oj Kasia Kasia wiesz że nie można życzyc nikomu żle bo może wrócić do Ciebie ze zdwojoną siłą? Kochana możecie się nie lubić to wasza sprawa , ale takim złożyczeniem wystawiasz sobie świadectwo... :( Przykro sie to czyta na prawdę! W tym samochodzie nie tylko jedzie Kolenderka ale także jej córeczka I co dalej masz zamiar życzyc im wielu atrakcji? Wiem wiem to tylko przecież słowa... jednak ja bym nie miala serca , odwagi i czelności NIKOMU żle życzyć. Ale to chyba kwestia wychowania!

Przepraszam Kochane ale robię sobie na pare dni wolne od bb :)
I LOVE U

reklama
Ja też się "wyłączam" na chwile... trzymajcie się Czerwcówki

Co do pewnego komentarza, miałam nic nie pisać ale MNIE TO RÓWNIEŻ ZABOLAŁO!!! Nie spodziewałam się tego po NIKIM że może mieć tyle tupetu żeby komuś życzyć atrakcji na drodze :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry