reklama

Czerwiec 2010

nigdy nie robiłam lasagne bo nie przepadam i chili corn corne nie robiłam i nie jadłam, muszę przepisu poszukać może nam się spodoba:)) dzięki asencja

z czym podajesz chili corn corne?

Ostatnia edycja:
reklama
sama robiłaś chińszczyznę? jeśli tak to jak??

jakie ogórki dostałam w takiej zalewie słodko- pikantnej, pyyyycha. Muszę jutro przepis wziąć i jak nigdy nie robię słoików tak chyba się zmobilizuję

cześć laseczki:)
kurde nie gadajcie o jedzeniu! smaki mi narobiłyście!
u mnie tak - znów zastrzyki, przez 5 dni i zobaczymy....myślałam,że da mnie na zabiegi a ten nic:no: noga od tyłka po palce boli coraz mocniej......:-(
Jagoda ma 11 zęba, no i nie może spać bo jeszcze ostatnia 4 jej została do przebicia się i ja męczy okropnie.... dosmarowałam dentonixem i zobaczymy...

Łukaszek śpi :)
ja niestety wiem, ze nie powinnam ale wyszłam na chwilę z domu zostawiając go śpiącego, bo musiałam śmieci wyrzucić, już pół kuchni było w śmieciach więc nie miałam wyjścia, z nim na rękach z 4 piętra nie uśmiechało się z tymi workami lecieć.

idę pomidorki ze śmietaną na kolację zrobić.

Dziewczyny co robicie jutro na obiadek?? Muszę coś mężowi zrobić ale nie mam p[omysłu, moze zapiekankę makaronową.

znowu nie ma z kim pogadać:-(
u mnie dziś były schabowe, jutro mam zamiar robic spagetti,a w sobotę pizza:-D

ooooooooooooooooooooooooooooooooo

milusia buziak ogromny dla Ciebie :)) zapomniałam o pizzy, mój mąż uwielbia mojej roboty pizzę a już z 3 miesiące nie robiłam, więc jutro zrobię mu pizzę:))

olavip- współczuję kcohana, biedna się namęczysz:((( i Jagódka też, oby ząbek szybko się przebił!!! a dlaczego zabiegów nie przepisał Ci??

ooooooooooooooooooooooooooooooooo

milusia buziak ogromny dla Ciebie :)) zapomniałam o pizzy, mój mąż uwielbia mojej roboty pizzę a już z 3 miesiące nie robiłam, więc jutro zrobię mu pizzę:))

olavip- współczuję kcohana, biedna się namęczysz:((( i Jagódka też, oby ząbek szybko się przebił!!! a dlaczego zabiegów nie przepisał Ci??
:-D(ja robiłam tez przedwczoraj ale była tak pyszotka że robię w sobotę znowu:-D)-robię 2sosy:czosnkowy i pomidorowy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry