Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja robie piersi z kurczaka w sosie pietruszkowym wg. PerfectyŁukaszek śpi
Dziewczyny co robicie jutro na obiadek?? Muszę coś mężowi zrobić ale nie mam p[omysłu, moze zapiekankę makaronową
noga od tyłka po palce boli coraz mocniej......:-(u mnie dziś były schabowe, jutro mam zamiar robic spagetti,a w sobotę pizzaŁukaszek śpi
ja niestety wiem, ze nie powinnam ale wyszłam na chwilę z domu zostawiając go śpiącego, bo musiałam śmieci wyrzucić, już pół kuchni było w śmieciach więc nie miałam wyjścia, z nim na rękach z 4 piętra nie uśmiechało się z tymi workami lecieć.
idę pomidorki ze śmietaną na kolację zrobić.
Dziewczyny co robicie jutro na obiadek?? Muszę coś mężowi zrobić ale nie mam p[omysłu, moze zapiekankę makaronową.
znowu nie ma z kim pogadać:-(

ooooooooooooooooooooooooooooooooo
milusia buziak ogromny dla Ciebie) zapomniałam o pizzy, mój mąż uwielbia mojej roboty pizzę a już z 3 miesiące nie robiłam, więc jutro zrobię mu pizzę
)
olavip- współczuję kcohana, biedna się namęczysz(( i Jagódka też, oby ząbek szybko się przebił!!! a dlaczego zabiegów nie przepisał Ci??
(ja robiłam tez przedwczoraj ale była tak pyszotka że robię w sobotę znowu
)-robię 2sosy:czosnkowy i pomidorowyjak masz dobry przepis na ciasto to wrzuć . z checia tez zrobie w nast. tyg.milusia buziak ogromny dla Ciebie) zapomniałam o pizzy, mój mąż uwielbia mojej roboty pizzę a już z 3 miesiące nie robiłam, więc jutro zrobię mu pizzę
)