• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

hejo
mu wczoraj obcinalismy chlopcom włoski(szkoda mi loków Kuby0A dziś małpy małe ciagaja się za włosy, jak juz ich nie ma, bo jak były to tylko czasem:rofl2::eek: :-D
Teściowa poszła dzis zapisac chłopców do alergologa bo maja wysypke juz od jakiegos czasu(była o 5 rano i jestesmy 20!!!!!!!:wściekła/y::szok::szok: masakra!) i to dopieo w srodku sierpnia nas przyjmą...:szok:
oprócz tego nie wiem co im naszło:szok: sie gryzą, sie bija, wszędzie wlazą..:eek: za ubrania i do tyłu"ja tu siedze":-D mówie Wam wszędzie są!:-D:eek:

cobra 1000latek;-)

czyżby ktos konieczmnie chciał mieszać na forum i szuka rozrywki?

reklama
hej,
my już po spacerku, Majusia poszła teraz chrapiochać:-) nie chce zapeszac ale dzisiejsza noc była tak jak wczorajsza:-) pierwszy raz wstajemy wcześniej od Majusi:szok:

Asnecja - mam nadzieję, że dziś już głowa nie boli

agusia - pewnie, że pamiętamy, 7 tyg szybko zleci:-) fajnie, że sąsiadka ci pomaga

zyrraffka
- widzę dziś wyśmienity humor masz, pewnie jednak znalazłaś wczoraj ta rzecz do jedzenia o która ci chodziło:-p:-D:-D

Agi - fajnie, że zaglądasz:tak: ciesz się babcią póki jeszcze jest, a kiedy planujecie kolejny pobyt w PL, na święta?

avena - ostatnio o tobie myślałam, że dawno nic nie pisałaś;-) mam nadzieję, że z nowym szefem trochę wam się w pracy uspokoi

nadika
- udanych wakacji życzę już teraz:-) gdzie jedziecie?

olavip - przytulam

milusia - te kolejki do lekarzy sa przerażające:no:

emalia - powodzenia w załatwianiu

koriander - spakowani?? tylko nie zapomnij Lili wziąć ze sobą:-p:-p:-D:-D

izia - spokojnej drogi i zamawiam wam piękną pogodę;-)

Cobra wszystkiego najlepszego!!!!!!!:-):-)

gosia jedziemy do Łeby na tydzień, już się boję tej drogi, tych tłumów i nie wiadomo jakiej pogody..
emalia powodzenia w sądzie!!!
milusia masakra z tymi kolejkami , fajnie że teściowa się angazuje

reklama
Znowu mnie długo nie było i nie mam nawet szans nadrobić. :-( Pewnie dopiero we wrześniu będę miała więcej czasu. W pracy wyjdę we wrześniu na +16h, więc jakiś dodatkowy dzień wolnego wpadnie i będę przez miesiąc u rodziców, którzy mojego małego rozrabiakę chętnie będą brać na spacery, dając mi chwilę wytchnienia ;-)
Póki co w pracy jest tyle zajęć, że po powrocie do domu jestem wykończona. Poza pracą mam dużo innych spraw do pozałatwiania, Emilka wymaga ciągłej uwagi, w domu też zawsze zajęcie się znajdzie, do tego wieszający się laptop i w rezultacie nie mam czasu na bb :-(
Nadika Wczoraj na 1 dzień byłam w Łebie, ludzi rzeczywiście jest dużo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry