reklama

Czerwiec 2010

hejo
mu wczoraj obcinalismy chlopcom włoski(szkoda mi loków Kuby0A dziś małpy małe ciagaja się za włosy, jak juz ich nie ma, bo jak były to tylko czasem:rofl2::eek: :-D
Teściowa poszła dzis zapisac chłopców do alergologa bo maja wysypke juz od jakiegos czasu(była o 5 rano i jestesmy 20!!!!!!!:wściekła/y::szok::szok: masakra!) i to dopieo w srodku sierpnia nas przyjmą...:szok:
oprócz tego nie wiem co im naszło:szok: sie gryzą, sie bija, wszędzie wlazą..:eek: za ubrania i do tyłu"ja tu siedze":-D mówie Wam wszędzie są!:-D:eek:

cobra 1000latek;-)

czyżby ktos konieczmnie chciał mieszać na forum i szuka rozrywki?

reklama
hej,
my już po spacerku, Majusia poszła teraz chrapiochać:-) nie chce zapeszac ale dzisiejsza noc była tak jak wczorajsza:-) pierwszy raz wstajemy wcześniej od Majusi:szok:

Asnecja - mam nadzieję, że dziś już głowa nie boli

agusia - pewnie, że pamiętamy, 7 tyg szybko zleci:-) fajnie, że sąsiadka ci pomaga

zyrraffka
- widzę dziś wyśmienity humor masz, pewnie jednak znalazłaś wczoraj ta rzecz do jedzenia o która ci chodziło:-p:-D:-D

Agi - fajnie, że zaglądasz:tak: ciesz się babcią póki jeszcze jest, a kiedy planujecie kolejny pobyt w PL, na święta?

avena - ostatnio o tobie myślałam, że dawno nic nie pisałaś;-) mam nadzieję, że z nowym szefem trochę wam się w pracy uspokoi

nadika
- udanych wakacji życzę już teraz:-) gdzie jedziecie?

olavip - przytulam

milusia - te kolejki do lekarzy sa przerażające:no:

emalia - powodzenia w załatwianiu

koriander - spakowani?? tylko nie zapomnij Lili wziąć ze sobą:-p:-p:-D:-D

izia - spokojnej drogi i zamawiam wam piękną pogodę;-)

Cobra wszystkiego najlepszego!!!!!!!:-):-)

gosia jedziemy do Łeby na tydzień, już się boję tej drogi, tych tłumów i nie wiadomo jakiej pogody..
emalia powodzenia w sądzie!!!
milusia masakra z tymi kolejkami , fajnie że teściowa się angazuje

reklama
Znowu mnie długo nie było i nie mam nawet szans nadrobić. :-( Pewnie dopiero we wrześniu będę miała więcej czasu. W pracy wyjdę we wrześniu na +16h, więc jakiś dodatkowy dzień wolnego wpadnie i będę przez miesiąc u rodziców, którzy mojego małego rozrabiakę chętnie będą brać na spacery, dając mi chwilę wytchnienia ;-)
Póki co w pracy jest tyle zajęć, że po powrocie do domu jestem wykończona. Poza pracą mam dużo innych spraw do pozałatwiania, Emilka wymaga ciągłej uwagi, w domu też zawsze zajęcie się znajdzie, do tego wieszający się laptop i w rezultacie nie mam czasu na bb :-(
Nadika Wczoraj na 1 dzień byłam w Łebie, ludzi rzeczywiście jest dużo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry