milusia21
Fanka BB :)
i skeyp tezpewnie ze cobra sie nie obraza jak niektorzy o byle pierdniecie
Lencja jesli nas czytasz: dzis doszla przesylka!!Moje smsy nie dochodza cos mi telefon sie kielbasi
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i skeyp tezpewnie ze cobra sie nie obraza jak niektorzy o byle pierdniecie
Lencja jesli nas czytasz: dzis doszla przesylka!!Moje smsy nie dochodza cos mi telefon sie kielbasi
![]()

emalciu kochana ty jakos zawsze zdolasz moje posty opacznie odczytacKoriander- maratonów jutro ciąg dalszy.
Szkoda ,że Cobra się usunęłą, i urodzin też nie ma dzisiaj, więc to coś więcej.
Przepraszam Koriander, ale to nie ładnie trochę z twojej strony ,że piszesz o Cobrze ,że obraża się o każde piernięcie., bo ona taka nie jest. To baba z CHARAKTEREM I KTOŚ MUSIAŁ MOCNO JEJ ZALEŹC ZA SKÓRE !!!!
)
;-) Tak jak dziewczyny pisza, ja WIEM ze Cobra do twardych babeczek nalezy i bardzo ja za to podziwiam i WIEM ze nie obrazilaby sie na forum o byle co!! Tez bym chciala zeby sie do nas odezwala lub przekazal komus co sie stalo, bo sie bedziemy dlugo glowic co i jak 
....Pogodę mamy ładną wiec wieczorem spacerujemy z babcia albo jedziemy na shopping....Szkoda że mam babcie tylko do środy , przydałaby mi się tutaj....No ale niestety :-(.....tak samo sie czuje jak moja mama przyjezdza i jak musi wyjechac :-( cieszcie sie kazda chwila, super ze u was jest!u mnie spoko.....Pracy sporo ale nie natłok....Nawet dwa razy udało mi się wyjśc wczesniej z pracy.....Natomiast P. pracuje 7 dni w tym tygodniu od 9.00 do 23.00...także nieciekawie....Na szczęscie babcia jest ze mna wiec jest ok....bo wiekszosc znajomych wyjechało na urlop do Polski wiec bym się zanudziła.... :-).....Polcia ok. Dziś już nie chodziła a praktycznie biegała więc same rozumiecie....Pogodę mamy ładną wiec wieczorem spacerujemy z babcia albo jedziemy na shopping....Szkoda że mam babcie tylko do środy , przydałaby mi się tutaj....No ale niestety :-(.....