reklama

Czerwiec 2010

reklama
Asencja Eryk mial 2390 a Twoj szkrab jeszcze chwilke i go scignie :))

Mimi a jak u Ciebie jaka prognozowana waga?

Kasiulka a gdzie Wy taka piekna pogode mialyscie?

Agusia fajnie ze sie odezwalas a jak twoje nastawienie i wielkosc malenstwa?

szkoda ze Cobra sie usunela ja tez nie sadze ze to o urodziny tym bardziej ze chyba nie mamy tu listy urodzin wiec nie wiedomo komu kiedy skladac zyczenia zreszta nie kazdy obchodzi urodziny niektore z nas pewnie imieniny

milka a ile teraz Eryk waży?

czy ktoś pije ze mną winko czy mam już iść spać??

nie ma chętnych więc uciekam luli. Dobranoc kolorowych snów. Znowu do pustego łóżka ;( buuuuu

Ostatnia edycja:
Koriander- maratonów jutro ciąg dalszy.
Szkoda ,że Cobra się usunęłą, i urodzin też nie ma dzisiaj, więc to coś więcej.
Przepraszam Koriander, ale to nie ładnie trochę z twojej strony ,że piszesz o Cobrze ,że obraża się o każde piernięcie., bo ona taka nie jest. To baba z CHARAKTEREM I KTOŚ MUSIAŁ MOCNO JEJ ZALEŹC ZA SKÓRE !!!!

a MOJE DZIECKO MA DZISIAJ STRAJK. dO TEJ PORY NIE ŚPI A ZAWSZE MIĘDZY 19 A 20 JUŻ KIMA. sZOK, ALE ZWALAM TO NA TRZECIĄ Z KOLEI CZWÓRKĘ KTÓRA JUŻ INO INO. :)

Ostatnia edycja:
Emalia - czytając post Koriander, nie sądzę że miała na myśli to co Ty piszesz... ja to rozumiem w ten sposób, że Cobra nie należy do osób które by się o byle co obrażały... :no:

Cobra - odezwij się kochana, bo się lekkie zamieszanie zrobiło... mam nadzieje że nikt Cię nie uraził i że wszystko z Tobą i Kubusiem OK :tak:

emalia - o ile dobrze przeczytaam to koriander napisała że cobra właśnie nie jest z tych co się o byle co obrażają....
Ja ostatni bardzo rzadko bywam i nie rozumiem o co chodzi...ale cobra to mocna babka a chyba na forum nie było żadnej afery wieć to musi chodzić o coś innego.....

My dzis po szczepieniu które Polcia dzielnie zniosła!!!!!

Koriander- maratonów jutro ciąg dalszy.
Szkoda ,że Cobra się usunęłą, i urodzin też nie ma dzisiaj, więc to coś więcej.
Przepraszam Koriander, ale to nie ładnie trochę z twojej strony ,że piszesz o Cobrze ,że obraża się o każde piernięcie., bo ona taka nie jest. To baba z CHARAKTEREM I KTOŚ MUSIAŁ MOCNO JEJ ZALEŹC ZA SKÓRE !!!!
)
emalciu kochana ty jakos zawsze zdolasz moje posty opacznie odczytac:sorry2: ;-) Tak jak dziewczyny pisza, ja WIEM ze Cobra do twardych babeczek nalezy i bardzo ja za to podziwiam i WIEM ze nie obrazilaby sie na forum o byle co!! Tez bym chciala zeby sie do nas odezwala lub przekazal komus co sie stalo, bo sie bedziemy dlugo glowic co i jak :baffled:

Agi buziaczek dla Polci, pewnie babcia pogilgala i od razu bylo dobrze :-) A co u ciebie, jak w pracy, P. nadal taki zabiegany??

u mnie spoko.....Pracy sporo ale nie natłok....Nawet dwa razy udało mi się wyjśc wczesniej z pracy.....Natomiast P. pracuje 7 dni w tym tygodniu od 9.00 do 23.00...także nieciekawie....Na szczęscie babcia jest ze mna wiec jest ok....bo wiekszosc znajomych wyjechało na urlop do Polski wiec bym się zanudziła.... :-).....Polcia ok. Dziś już nie chodziła a praktycznie biegała więc same rozumiecie :baffled:....Pogodę mamy ładną wiec wieczorem spacerujemy z babcia albo jedziemy na shopping....Szkoda że mam babcie tylko do środy , przydałaby mi się tutaj....No ale niestety :-(.....

reklama
u mnie spoko.....Pracy sporo ale nie natłok....Nawet dwa razy udało mi się wyjśc wczesniej z pracy.....Natomiast P. pracuje 7 dni w tym tygodniu od 9.00 do 23.00...także nieciekawie....Na szczęscie babcia jest ze mna wiec jest ok....bo wiekszosc znajomych wyjechało na urlop do Polski wiec bym się zanudziła.... :-).....Polcia ok. Dziś już nie chodziła a praktycznie biegała więc same rozumiecie :baffled:....Pogodę mamy ładną wiec wieczorem spacerujemy z babcia albo jedziemy na shopping....Szkoda że mam babcie tylko do środy , przydałaby mi się tutaj....No ale niestety :-(.....
tak samo sie czuje jak moja mama przyjezdza i jak musi wyjechac :-( cieszcie sie kazda chwila, super ze u was jest!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry