Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pochwale sie troszeczke z ranaByłam wczoraj na USG - maluszek waży 2200g, wiec jest raczej z tych dużych
Ehhh...a tyle miałam ładnych rzeczy na rozmiar 56, a nawet ani razu nie założę - tak samo jak u Krystianka. Wszystko w porządku i nie zapowiada sie na wcześniejszy poród. Następna wizyta za miesiąc (bo lekarz ma urlop) i już dostanę skierowanie do szpitala. Szybko zleci
![]()
Witajcie,
milusia my dawaliśmy jak mała nam ostatnio wymiotowała ( w samochodzie, chyba coś zjadła)
Czemu cobry już nie ma?? Kilka dni temu przecież z nami pisała?
Lena jak tam, nie chcecie nas odwiedzić?Planujemy na sobotę wypad na basen (trzebnica) może ktoś się pisze?
Ale te wasze ciąże zleciały szybciutko, pewnie wam też się nie dłużyły podobnie jak te "nasze"Kurcze tak zazdroszczę... Ja bym mogła mieć, ale może tak bez porodu by się dało...;P
walnę tak ni z gruszki ni z pietruszki. Coś bym zjadła, zrobiłam niedawno placki z cukini ale mi nie wyszły, niedoprawione, mdłe niedosmażone(( podpowiedzcie co tu smacznego na szybko zjeść
![]()