reklama

Czerwiec 2010

Jak to Cobra usunęła profil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????????????????????

Halo? Co się dzieje??????????????????

reklama
hej:)

czy ktos mnie jeszcze pamieta?u nas ok ale brak czasu:(ciagle jest cos do zrobienia ostatnio mielismy maly remoncik w pokoju dzieciecym a teraz mam mnostwo prasowania -mam juz wyprane wszystkie ubranka dla dzidzi
Ksawerek jeszcze nie chodzi puszcza sie ale jest bardzo bardzo ostrozny za to bardzo gadatliwy ma 7 zabkow i kolejne w drodze teraz sasiadka zabrala go na spacer zebym ja mogla sobie troche odpoczac bo ostatnio mam straszne bole kregoslupa... do porodu pozostalo tylko 7 tyg ale ogolnie wszystko mam juz zrobione i kupione teraz tylko prasowac i prasowac...
Ksawery to taki maly diabelek wszedzie go pelno mam nadzieje ze drugi bedzie spokojniejszy i bedzie wiecej spal bo Ksawus do tej pory calej nocy nie przespal a od 2 dni znow budzi sie co godz z placzem:(
pozdrawiam Was kochane mamusie musze uciekac bo zaraz wracaja ze spacerku a z malym to niestety nie da sie przy kompie posiedziec:(

buziole

Pochwale sie troszeczke z rana :) Byłam wczoraj na USG - maluszek waży 2200g, wiec jest raczej z tych dużych :) Ehhh...a tyle miałam ładnych rzeczy na rozmiar 56, a nawet ani razu nie założę - tak samo jak u Krystianka. Wszystko w porządku i nie zapowiada sie na wcześniejszy poród. Następna wizyta za miesiąc (bo lekarz ma urlop) i już dostanę skierowanie do szpitala. Szybko zleci :)

Ale super;)
Oj na pewno szybko zleci..pozdrawiam:)

Witajcie,

milusia my dawaliśmy jak mała nam ostatnio wymiotowała ( w samochodzie, chyba coś zjadła)

Czemu cobry już nie ma?? Kilka dni temu przecież z nami pisała?

Lena jak tam, nie chcecie nas odwiedzić?:) Planujemy na sobotę wypad na basen (trzebnica) może ktoś się pisze?

Ale te wasze ciąże zleciały szybciutko, pewnie wam też się nie dłużyły podobnie jak te "nasze":) Kurcze tak zazdroszczę... Ja bym mogła mieć, ale może tak bez porodu by się dało...;P

Witajcie,

milusia my dawaliśmy jak mała nam ostatnio wymiotowała ( w samochodzie, chyba coś zjadła)

Czemu cobry już nie ma?? Kilka dni temu przecież z nami pisała?

Lena jak tam, nie chcecie nas odwiedzić?:) Planujemy na sobotę wypad na basen (trzebnica) może ktoś się pisze?

Ale te wasze ciąże zleciały szybciutko, pewnie wam też się nie dłużyły podobnie jak te "nasze":) Kurcze tak zazdroszczę... Ja bym mogła mieć, ale może tak bez porodu by się dało...;P

Zdec my w sobote na wesele idziemy a w niedziele na poprawiny:):(chyba ze jutro badz piątek:)

walnę tak ni z gruszki ni z pietruszki. Coś bym zjadła, zrobiłam niedawno placki z cukini ale mi nie wyszły, niedoprawione, mdłe niedosmażone :((( podpowiedzcie co tu smacznego na szybko zjeść :)

reklama
walnę tak ni z gruszki ni z pietruszki. Coś bym zjadła, zrobiłam niedawno placki z cukini ale mi nie wyszły, niedoprawione, mdłe niedosmażone :((( podpowiedzcie co tu smacznego na szybko zjeść :)

placków z cukinii nie robiłam a uwielbiam cukinię!!! może zrób sobie racuszki z jabłkami :) szybko i smacznie :) ja tak lubię że ich nie robie bo z mężem zawsze się nawpierdzielamy że brzuchy bolą ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry