Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teraz mnie coś bierze więc dziś mamy dzień siedzenia w domu. Muszę dziś wystawić aukcję ze swoimi ciuchami, wczoraj całą górę nawybierałam
aż mam pusto w szfkach
nie chodziłam w niektórych rzeczach po kilka lat no i ciążowe rzeczy,może któraś by chciała zobaczyć??
No i Klary rzeczy musze też wystawić ehh troche roboty mam dziś;-)

ale z nas leniwce 
Witam!
Kreatorka – a te pomidorki albo papryki czym nadziewasz? Moja Teściowa nadziewa ryżem z mielonym (usmażonym) ale dla mnie to takie jakieś jałowe i w sumie nic takiego. My akurat z Basia mamy gdzie wychodzić ze sankami J Tam gdzie się przenieśliśmy na tą wieś to będzie duże pole do popisu a sanki mają kupić dziadki![]()
robię g tego przepisu, czasami coś zmodyfikuję : Papryki faszerowane serem feta - przepis dodany przez joannarusiecka1 (2008-12-07) - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska smak jest wyrazisty i pelny :-) czasami zdarza mi się też nadziewać serem żółtym i sosem czosnkowym, ale to już raczej pomidorki 
jejku współczuje Wam tych nocek!!!u nas też zimno.... a ja niewyspana..Jagoda nie śpi po nocach..nie dość,że nie w łożeczku tylko ma męża podusi,na jego miejscu to jeszcze się kręci i wierci i szuka tatusia... coś nie może zrozumieć w tym tyg że tata pojechał do pracy.... wrrrrrr