reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Lena ja tez zbieram nakretki, bardzo malo mam na razie bo zbieram od tygodnia, bedziesz potrzebowala jeszcze?

Maa wreszcie usnela, probowaam ja polozyc od 12 az w koncu na sile i spi, musialam bo po zmianie czasu chodzi mi spac o 17 i budzi sie o 5 rano!! a tak moze do 19 wytrzyma:happy: Goraczka raczej od zeba bo juz prawie jest pierwsza czworka:tak::tak: 9 zab Klarci i pierwsza tempka od zeba ahhh ide w sypialni posprzatac.

Tak potrzebujemy 8 ton

reklama
CHcecie zobaczyć moja kuchnie? W sumie to jeszcze nie jest skończona, ale mozna jej używac :)

Basia_ 043.jpgBasia_ 041.jpg

Lenko na co zbierasz nakretki?

aisa sliczna kuchnia marzy mi sie taka:):) wyrko super,powiedz mi jakie jest szerokie? moze w przyszlym roku kupie meli:)

Łózeczko jest 90x160. Kupiliśmy na Allegro za 300 zł plus materac za 180 z (chyba). Jest naprawde porządne z drewna - a nie jakas płyta MDF ;)
Basia bardzo lubi to wyrko. Śpi praktycznie całe noce :)

Lenko na co zbierasz nakretki?

aisa sliczna kuchnia marzy mi sie taka:):) wyrko super,powiedz mi jakie jest szerokie? moze w przyszlym roku kupie meli:)
Nakrętki zbieramy na kamizelke wykrzztusna:(
Hejka! Pytałyście o kolorek cóś takiegoZobacz załącznik 404067ani zdjęcie ładne ani ten ktoś na zdjęciu ale widać trochę ,codo pracy miałam umowę na czas określony i właśnie się skończyła a oni nie mają chęci jej przedłużyć ja zresztą też nie choć bynajmiej miałam spokój jeśli chodzi o ubezpieczenie teraz zasiłek albo do męża ale cóż

Po prostu rewelacja, az mam ochote na ciemny kolor włosy zrobic!

Julia Mój foch dotyczy tego że nie moge/łam? wstawiac buziek, pogruiać, ani nawet robić odstepow...

:-D:-D Ale widzę ze bb juz lubi mnie dalej bo przywrócilo mi o to: :-D:-D:-D:-D:-D:-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Perfekta, lowam Cię za ten twój humor:************:-D :-D
Lena nie ma za co;-)
aisa Twoja kuchnia też po prosty dech zapiera a lózeczko Basi super, ja mysle dla moich chłopcow może takie pufy wysuwane, żeby mniej miejsca zajmowaly:-D
izia super ten kolorek;-)

Julia łazienka BOSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

reklama
Hej :-) u nas dziś dzień zwykły, nic konkretnego się nie działo wartego wspominania :-D DZIEWCZYNY ZBIERAJĄCE KORKI! Zbiera któraś z Warszawy? bo mogłabym podrzucić, trochę tego nazbierałam, a nie mam komu oddawać, bo dziewczyna, któej dawałam już uzbierała na wózek inwalidzki

no to się na podium załapałam
Natek u teściów, mąż się go pozbył jak byłam z moją mamą na cmentarzu zawieźć kwiaty. Troche mnie to wkurzyło bo ma dzień wolny to mógłby z Natanem spędzić więcej czasu a on go dał obok do domu teściów ;/ Wy też tak macie że Wasze dzieci tylko "mama i mama"??? Jak jestem z mężem w domu to Natan nawet nie pomyśli by pójść do taty tylko cały czas wisi przy mnie. Ja nawet do kibelka nie mogę spokojnie pójść. Tak to jest jak praktycznie cały czas to ja się nim zajmuje, to ja się z nim wygłupiam, wymyślam zabawy..

Miłego dnia!!! :))

U mnie to jest głównie "mama" ale tylko jak jestem sama to wymaga 100% uwagi ode mnie. Jak jesteśmy z mężem oboje to tylko minimalnie częściej biegnie mała do mnie niż do niego. Takz rodzina jest jesteśmy to ma nas dosyć i też biega, a to do cioci, a to do babci :-) Moze porozmawiaj z rodziną, zeby trochę bardziej Ci pomagali?

Witam i ja :)

Kreatorka - dzięki zz polecenie książki "Toksyczni rodzice" jeszcze pewnie ze 2 dni i całą przeczytam.
No to zmykam poczytać nieco Was i jak nad trade to conieco jeszcze napiszę.
I jak wrażenia? Mi sie wydaje, ze to jedna z tych ksiażek, o których jesteśmy mądrzejsi na przyszłość i bardziej wyczuleni na to co robimy, bez względu na to czy nas dotyczą ktoreś przypadki z tej ksiażki :tak:

Koninczynko dziekuje za trzymanie kciukow:) Dzis tez bardxzo ladnie poszlo,plakala dopuki nie wyszlam z pokoju,po chwili cisza byla:)

Kreatorko powiedz mi czy czulas jakies wyrzuty sumienia? z jednej strony jestem szczesliwa,ale jak glebiej pomysle to tesknie za jej przytulaniem itd:(
Powiem ci ze odkad mamy nowy system Amelia jak w zegarku budzi sie o 3 biora do siebie i buszuje;/;/ dzis zajelo jej to 2 godz. o 5 rano wkurzylam sie i wrzucilam ja do lozeczka z powrotem usnela na 30 min a po 6 wstala...wczoraj godzine buszowala ale spala do 8.30
A może trzeba ją kłaść trochę później skoro o 3 juz jest wyspana. W tej książce są opisane przypadki, ze dzieci wstawały o takich nieludzkich porach, najważniejsze to nie rozbudzać dziecka. Ja wyrzutów sumienia nie czułam, bo widziałam efekty, ze Nina jest bardziej wyspana, a ja po prostu zaakceptowałam to, że Nina już mi dorośleje :-D

Cześć dziewczynki !Witam po nieprzespanej nocy Michał dał mi niezle popalić od 23 do 2;30 wstawałam 7 razy potem pałeczkę przejął mąż mam dość takich nocek mały nadrabia chyba wszystkie ładne nocki z przed roczku kiedy on będzie spał całą noc bez pobudki:crazy:
a z innej beczki to od dzisiaj jestem bezrobotna skończył mi się wychowawczy bo dali mi na rok i tyle ciekawe czy przydzielą mi w urzędzie od razu jakąś fuchę znając moje szczęście pewnie tak a nie wyobrażam sobie iść ddo pracy jak młody tak kużluje w nocy
Jak to z tą pracą? To nie przyslugują Ci 3 lata wychowawczego? A moze Michałka męczą ząbki i dlatego takie noce? Długo już to trwa?

Z racji mojego focha napiszę tylko
WIELKI SZCUN DLA PILOTA, ZA WCZORAJSZA AKCJE NA LOTNISKU!normalnie jak w filmie...aż mnioe ciary przechodzą...

Ewuniu co się stało? A dla Pana Wrony szacunek ogromny. Do wszystkich pilotów: Latajcie jak orły, lądujcie jak Wrona :-D:-)
Ale żeście naprodukowały przez ten długi weekend... no ale widzę że o chorobach piszecie coraz mniej, więc czyzby dzieciaczki zdrowiały?

U mnie poniedziałek był bardzo pracowity - od 7 do 15 cały czas sprzątałam i wypakowywałam kartony itp itd

Teść jest już w domku i nawet byli z nami na cmentarzach.

Basia dzis spała od 21 do 6:45 więc żesmy sie wszyscy wyspali :)

Aha, no i najlepsza wiadomość: za tydzień i dwa dni wyprawiamy parapetówke! Wiec mam do Was pytanie:
CO PODAC DO JEDZENIA!

Narazie mam pomysł na sałatke Gyros oraz kolezanka przyniesie platere ze szparagami w szynce. I chciałam wystawic takiego grila na prąd na wyspe (piersi z kurczaka ewentualnie karkówka) i do tego sos czosnkowy - pytanie: CO JESZCZE! Ma byc 12 osob!!!!
Może nadziewane papryki albo pomidory? U nas zwykle się sprawdzają, albo jakaś zapiekanka makaronowa :rofl2: pychota

moje dziecko o 12:30 idzie spać do łóżeczka, więc wchodzę do pokoju żeby jej przypomnieć że zaraz idzie spać(godz.12:18) i zastałam moje dziecko o tak:baffled:

Super zdjecia :-D

hehehe :) ale super zasnęła :) Swietne!!!

Słuchajcie a co myslicie o tych sankach:

Super Wytrzymałe Sanki Firmy Skyline (1872980422) - Aukcje internetowe Allegro

Mysle zeby kupic Basi na Gwiazdke.

Ale może Wy upatrzyłyście coś innego? Lepszego?
Bardzo fajne saneczki, jak ma się gdzie z nimi wychodzić :-) ja osobiście myślę o prezentach w kierunku jakiś fajny wózeczek z lalką, książka z bajkami, taka kuchnia z akcesoriami do zabawy :rofl2:

CHcecie zobaczyć moja kuchnie? W sumie to jeszcze nie jest skończona, ale mozna jej używac :)

Zobacz załącznik 404020Zobacz załącznik 404021

Och jaka piękna kuchania! Zazdroszczę, cudeńko :tak:

Hejka! Pytałyście o kolorek cóś takiegoZobacz załącznik 404067ani zdjęcie ładne ani ten ktoś na zdjęciu ale widać trochę ,codo pracy miałam umowę na czas określony i właśnie się skończyła a oni nie mają chęci jej przedłużyć ja zresztą też nie choć bynajmiej miałam spokój jeśli chodzi o ubezpieczenie teraz zasiłek albo do męża ale cóż
Fajny kolorek :-)

Do góry