Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
lena zaszczepić zaszczepią ale czy to jest bezpieczne?? Moje dziecko zaszczepili dwa dni po zakończeniu antybiotyku i na drugi dzień dostał pokrzywki na całym ciele, która z minuty na minutę się powiększała. Już z żadnym katarem, kaszlem czy czymkolwiek innym nie dam zaszczepić.
Kasiulka ksiazka z seri pisane przez z zycie tyt. Najsmutniejsze dziecko jest w biedronceja mam już w swojej biblioteczce
![]()
a podesłałabyś mi spis lektur....bo ja już się pgubiłam....powiem Ci szczerze ze na allegro sie wycwanili i ceny za te książki są wysokie...więc czatuję w biedronceWiem, wiem, ale ja już ją mam - mam już tak naprawdę całą serię 25 książek - ale dwie jeszcze w drodze z Allegro. Ta jest bardzo fajna, miłej lektury :-)
a podesłałabyś mi spis lektur....bo ja już się pgubiłam....powiem Ci szczerze ze na allegro sie wycwanili i ceny za te książki są wysokie...więc czatuję w biedronce![]()

Widzę, że już znalazłaś... wiesz co do allegro to różnie to bywa, ja zawsze jakoś polowałam, czesc książek kupiłam w twardej oprawie jak nowe za 10zł. Ale mam też kilka nowych z empiku za 37zł![]()