reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
lena zaszczepić zaszczepią ale czy to jest bezpieczne?? Moje dziecko zaszczepili dwa dni po zakończeniu antybiotyku i na drugi dzień dostał pokrzywki na całym ciele, która z minuty na minutę się powiększała. Już z żadnym katarem, kaszlem czy czymkolwiek innym nie dam zaszczepić.

lena zaszczepić zaszczepią ale czy to jest bezpieczne?? Moje dziecko zaszczepili dwa dni po zakończeniu antybiotyku i na drugi dzień dostał pokrzywki na całym ciele, która z minuty na minutę się powiększała. Już z żadnym katarem, kaszlem czy czymkolwiek innym nie dam zaszczepić.

ciężko stwierdzić czy jest bezpieczne ale widocznie tak skoro dopuszczaja do takich sytuacji:)

Kasiulka ksiazka z seri pisane przez z zycie tyt. Najsmutniejsze dziecko jest w biedronce;)ja mam już w swojej biblioteczce;)

Wiem, wiem, ale ja już ją mam - mam już tak naprawdę całą serię 25 książek - ale dwie jeszcze w drodze z Allegro. Ta jest bardzo fajna, miłej lektury :-)
a podesłałabyś mi spis lektur....bo ja już się pgubiłam....powiem Ci szczerze ze na allegro sie wycwanili i ceny za te książki są wysokie...więc czatuję w biedronce;)

a podesłałabyś mi spis lektur....bo ja już się pgubiłam....powiem Ci szczerze ze na allegro sie wycwanili i ceny za te książki są wysokie...więc czatuję w biedronce;)

Widzę, że już znalazłaś... wiesz co do allegro to różnie to bywa, ja zawsze jakoś polowałam, czesc książek kupiłam w twardej oprawie jak nowe za 10zł. Ale mam też kilka nowych z empiku za 37zł :eek:

Prefecta i nadika trzymam kciuki:):)

Lenka co to za spis ksiazek? ja tez uwielbiam czytac:) Czytalas zmierzch?
Wlasnie dzis widzialam te ksiazke "najsmutniejsze dziecko"

My dzis bylismy na zakupach z P. Melka zostala z babcia i podobno ciagle mnie wolala:) oczywscie mama zakupocholiczka coreczke obkubila w ciuszki=)
p.s
dziewczyny macie dobry przepis i prosty na rogaliki z masa migdalowa lub makowa

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję za kciuki :))
Operacja trwała 12 godzin ale się udała, lekarze są dobrej myśli bo badania robione po operacji pokazują że się udało, wyniki idą w górę więc raczej nic złego się nie powinno stać i przeszczep został przyjęty przez jego organizm.

izia_tcz dużo zdrówka dla WAS!!!
zyrraffka co za pyszności dzisiaj serwujesz:) ja dzisiaj od bardzo dawna gotowałam niedzielny obiad tradycyjnie rosołek i drugie danie. Zawsze tak bywało ze jakoś w niedzielę jadalismy albou moich rodziców albo u K. rodziców;
ola fasola zdrówka dla ciebie i Klary!!!
milusia no to ładnie zaszalałaś :)
perfecta a jak rozmowa??

Do góry