Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bardzo mnie to zasmuciło, bo Damiś naprawdę kocha smoka a ja nie wyobrażam sobie co się będzie działo jak się go pozbędziemy...dziś mu jeszcze daruje, bo bidulka po szczepieniu osłabiony, teraz śpi smacznie... ale muszę się za to zabrać, nie ma innego wyjścia.
NO WŁASNIE!
jak to jest z tym cyckiem?
Basia ma prawie 1,5 roku i ciagle rano i wieczorem domaga sie cycka.
Kiedy w końcu przestanie?
To naprawde komicznie wyglada jak zaczyna mnie szarpać za bluzke i mówi: Ama.
ja niemam zdolnosci takic jestem noga;/
<oczywiście rózowy> wyglądam w nim komicznie
tylko chyba bym się baął ze znow wyjda bliźniaki, a juz NIEEEETTTTT!!!!!!!!!!!!!!
ale jak bym ulozyłą zycie to pewnie i plany się zmienia hehe na obecna chwile 3 może i tak, ale jak juz te bedą duze
juz wolę isc do zakonu niz teraz miec 3 dziecko
a jak kolejne bliźniaki to <psychiatryk> 

Dzien dobry
My uciekamy do klubu maluszka jak Lila zje sniadanko.
olavip a jak nocka poza tym, pospalas troche? Probujesz sypiac w czasie drzemek Jagodki?
Milka na planie jest zakaz fotografowania, ale chyba nam przysla jak bedzie gotowe, my nawet nie mamy jak nagrac bez telewizora![]()
dorotko może jest za mała różnica pomniędzy mleczkiem przed spaniem a poprzednim posiłkiem i Ignaś nie chce jeść, może przegłódź go odrobinkę, nie podawaj żadnych słodyczy, przekąsekcześć
Ignaś spi a ja z kawką usiadłam na bb
Pisałyście o szczepieniach, my bylismy w poniedziałek, placiłam 110 zł (5w1) i jak nigdy ignas nie mial powikłan tak wczoraj miał gorączkę i ma czerony obrzęk na nużcemam nadzieję że szybko mu zniknie. Waży 10,5 kg i ma 80 cm. Maly zdrowy tylko ostanio coraz trudniej uśpic go w dzień
Mam problem bo nie chce zjesc mleka na wieczór (max zjada 100 ml) a potem w nocy jest głodny. NIe wiem co zrobić....
My już powoli myślimy o przeprowadzce i trzeba za chwilkę zaczac sie pakować, jak ja tego nie lubię a od narodzin Ignasia to już 4 przeprowadzkaale cieszę sie z powrotu do Torunia.
hej
Kubus nie ma juz temp ale rączka dalej czerwona i spuchnieta:-(
Ja jestem ostatnio człowiek spontan w pon na spontanie obcięłam włosy, a dzis je pofarbowałam![]()
heh
Hej hej
Ale mielismy dzis zakrecony dzien, pojechalismy nad morze a skonczylismy na zakupach i kupilismy dla Lili "dorosle" lozko, mam nadzieje ze zacznie w nim normalnie sypiac i je polubi..do tego kupilismy ten fotel- jajko z IKEI chyba agast o nim pisala..rewelacja!! Bardzo polecam jak szukacie jakiegos mebelka dla malucha, Lila chyba w nim zamieszka :-) Kreci sie caly czas, robi akuku i sciaga zaslonke na dol, fajnie ze jest taki niski i nie musi sie w koncu wdrapywac. Szkoda ze nie maja innych kolorow bo ta kombinacja czerwono pomaranczowa do niczego nam nie pasuje
zyraffka nadal trzymac kciuki? Uchyl rabka tajemnicy![]()
ooo matko, chyba juz nawet pisalac przypomina mi sie...
A tak odbiegajac od tematu, chyba w tym roku zrobie domek z piernika z Lila, szukam przepisow, ale piekne zdjecia w necie sa uuuu![]()
Kolenderko służe przepisem
Oto moje sprzed 2 lat:
Zobacz załącznik 406392Zobacz załącznik 406393Zobacz załącznik 406394Zobacz załącznik 406395Zobacz załącznik 406396
hehe, świetne to jajoPerfecta co za pieknosci, pamietam ze juz w zeszlym roku pokaywalas i nie moglam oczu oderwac..tylko ja chyba jakas wersje for dummies wykonam na poczatek
kreatorko nie znam ceny w PL musialabys sprawdzic na allegro lub w ikei. tutaj zdjecia:-):
Zobacz załącznik 406411Zobacz załącznik 406412
Hej
Gosiargo trzymam kciuki i niestersuj sie to napewno pomoze
Koriander bardzo jestem ciekawa naszej aktoreczki
Asia ale menu...
Dorotka nie dziwie sie ze nie lubisz przeprowadzek ale z ich liczby wnioskuje ze pewnie jestes juz misztrzynia
Milusia dawaj fotke !
Julia oby tylko 200 zl
Ja podejde szczepic Eria w prztszlym tygodniu a dzis zaczelismy z olem nowa prace na konkurs " mis farbkami malowany i skarbami ozdabiany" praca samodzielna ale pomysly moga tez byc rodzicow. Olaf na razie namalowal puchatka farbkami zrobimy mu z kolorowych wstazek czapevzke urodzinowa i z wloczki pomponik, przykleimy prawdziwa swieczke na tort no i tort nie mam pomyslu..... pomozcie prosze . Myslalam o brokacie ale pewnie sie rozbarze na cala kartke , myslalam o wacie ale musialbym szukac kolorowej, ostatni pomysl to male kulki z bibuly. Do tego tlo z wydzieranki i pokruszonych lisci. Co Wy byscie zrobily nie mam koncepcji na ten tort
Ja też przez jakiś czas mówiłam, że Hania będzie jedynaczką a tu masz![]()

Ja ostatnio obudziłam męża zeby dał mleko małemu w nocy, potem się nasłuchałam że biedny musiał w nocy wstawać...udusić takiego to małoNo pamiętam jak pisałaś że jesteś wykończona. No Hania też mi dała w kość ale na szczęście jest już lepiej. Ale to fajnie że mąż Ci tak pomaga bo mój to jeszcze nigdy nie wstał w nocy do Hani, ciesz się :-)
powodzenia w pracy, jeszcze trochę czasu Ci zostało. Zazdroszcze takiej zaufanej nianiKasiulka- trzymam kciuki za wizytę! Bedzie dobrze!Ty poważnie piszesz ze Twoj mąż do Hani nigdy w nocy nie wstał????? Chyba musi się zacząć przyzwyczajać bo do dwójki jak bedziesz musiała wstawać to się wykończysz!!!
aha, chyba nie pisałam ze od 1 kwietnia wracam do pracy)) Cieszę się bo zaczęłam tęsknić do ludzi.. Dzewczynki będą miały nianię- moją starszą siostrę
![]()
hej
zawsze to własne i nikomu płacić nie trzeba, życzę realizacji marzeń
deweloper ma opoznienie
teraz mamy 36 metrów a przeprowadzamy się na 66 plus 10 metrów balkon, więc prawie 2 razy większe:-)
powodzenia! Na pewno będzie oki
fajnie, że masz zaufaną osobę żeby Jagódką się opiekowała
to Hania już odstawiła się od cycka?
suuuper, cieszę się bardzoDzidzia super, słyszałam bijące serduszko :-):-):-)

za to teraz nie śpi, bawi się nową zabawką, dostała dziś przeuroczego szarego chomiczka
zhu zhu petsa, fajny jest;-)szczególnie kotu się podoba. Tak ładnie pieje i robi muuu jak krówka az klara zaczęła półwić na niego ko ko hihihih
Ja teraz troche ogarniam mieszkanie i ide zaraz spać bo codziennie kłade się późno a pobudka o 5 niestety:-( njie pogniewam się jak znowu nie zauważycie mojego posta
to na tyle bo Klara zaczyna marudzić, ide ja zanieść do łóżeczka.