• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Witam się tak na szybciutko
Dziewczynki:* Dziękuję!!!!
Mama Kubulki My mamy Philipsa inhalatoz z nebulizatorem.
INHALATOR NEBULIZATOR FAMILY Philips DOSTAW 0 PLN (1883741006) - Aukcje internetowe Allegro

Polecam Ci go z czystym sumieniem. My wybieraliśmy inhalator by wlaśnie miał nebulizator bo to bardzo przydatna rzecz właśnie przy takich cyklicznych przeziębieniach
Kochana zdrówka dla Kubulki!

Kochane ja tak na szybko bo musze umówic się do fryzjera i jechać bo to drugi koniec Wawy
Miłej soboty i jeszcze raz DZIĘKUJĘ ŻE JESTEŚCIE!

reklama
Witam się i ja.

Milusia- znowu ci się coś z kompem dzieje?
Perciu- miłego dnia. Zrób się na bóstwo, odpocznij, należy Ci się kochana :):tak:
Mama KubulKi- ja nie ma i nie pomogę
Zyraffka- A Łukaszek nie chciał mod małego smoczka czy mu nie dawałaś?

Proszę Was o głosiki.

Osiedle LG

miłego dzionka

cześć Dziewczyny. Idę zaraz na zakupy bucikowe.

emalia- nie chciał smoczka, czasem mu przed snem dawałam to musiałam mu przytrzymać zeby zassał, chwilę possał i wypluwał. Później już wogóle nie chciał. zagłosowane

Niestety nie udało się wybrac nigdzie. Bo dzisiaj i jutro szkoła nieczynna:-( Ale... być może jutro na obiadek do mnie moja instrukltor przybedzie to mnie mejbi przy okazji pod kosiarke wrzuci:)
Idę położyć dziabąga i do Was wrócę z kawką:-D

mama kubulki wspolczuje.... ja bym poszla i ich opier***zyla bo jak to tak mozna ehhhh :no:
milusia co sie dzieje z kompem twym? ;P posta Ci wyrwało ;]

U mnie Miki spi od 11, a Obiadek sie gotuje :) dzis królik (od tesciów przywieziony) w sosie śmietanowym :-) <mniam>

reklama
Koriander - katarek? :*

Perfecta - :*

MamaKubulki - ja ciągle daje małemu jogurty z lodówki, nic mu nigdy nie było, ale z napojem to bym uważała...

Młody o dziwo pięknie spał od 18 do 7:30 :D oby tak dalej!!!

Idę po kawkę, zaraz do Was dołączę!!! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry