• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

hej.. długo mnie nie było eee tęsknił ktuś????

emalia - wow super łazienka!!!! warto było się troszku pomęczyć i poczekać:-)
koriander - co Ci Kochana moja????

my też chore... smarkotki,psikawki itd.....\
mamakubulki - eeee niefajnie z tego co mówisz:no:
Kasiek - spał od 18 do 7:30??? nie skomentuje...

CZY WASZE DZIECI TYLE SERIO ŚPIĄ I TYLKO JA MAM W DOMU TAKIE DZIWADŁO MAŁE??:baffled:

Milusia
- eee co Ty tam psocisz co??

nie wiem komu co jeszcze miałam napisać....
Lena - co u Ciebie słychać??? jak tam Gajka?? a miałam się już kiedyś pytać jak ona znosi rozłąkę z tatuśkiem??

a tak to hmmmm nie wiem co tu naskrobać... mąż w domu ale na budowie,czyli nie w domu... wczoraj byliśmy u szwagra bo Marcin jest:tak: siorka w ciąży i nie chciało jej się piec rogali i kupiła paskuda:laugh2:
my przeiębione, nie wiem czy Jadźki czasem gardziełko nie zaczęło boleć:eek: wolałabym ominąć lekarza, już zrobiłam napary, maść majerankową, herbatę z lipki.... zobaczymy co to będzie

reklama
OlaFasola- po pierwsze clemastin ma działanie usypiające, a jeszcze gorszy jest Zyrtec. My kiedyś nie mogliśmy Hanki obudzić rano bo lekarka zapisała nam 10 kropli zamiast 5 (nie spytałą o wage dziecka;/). Po drugie obliczyłam ze Klara śpi w ciągu doby ok. 15h czyli tyle samo co Jagoda tylko ze Jagoda ma drzemke ok. 2,5h-3h w ciągu dnia a potem od 20 do 8 rano. A po trzecie to poziom cukru oznacza się ze zwykłego pobrania krwi na czczo.

Emalia- łazienka prześliczna! Bardzo mi się mebelki podobają! No i kabina- ach marzenie!!! My mamy taką maluśką ze samemu tam jest ciasno a u Was to dała rodzina by się zmieściła. Ja jednak marzę o wannie:)))

Ależ zrobiłam pyszne tiramisu!!! Maniammm.. Pierwszy raz robiłam na imieniny męża wczorajsze:))

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry Paniom!!!

Mam chwilkę więc postanowiłam sie przywitać....U nas ok....Już ok....Polcia znów miała jednoodniową prawie 40 stopniową gorączkę....Wychodzące górne czwórki plus infekcja uszu.....Wrrrr....Ale już jest dobrze!!!!
I tyle z pisania.....P. właśnie zadzwonił że dziś juz skończył....wraca do domku i chce nas gdzieś zabrać...więc lecę się szykować....Ale niespodzianka.....Normalnie jest w pracy w soboty od 8.00 do 23.00 a tu proszę.....Poczytam Was wieczorem!!!!
Wszystkim chorowitkom zdrówka!!!!

przywitam się i ja !
unas już lepiej z bużką Michała więc i mniej marudny za to nadrabia łobuzowanie wszędzie go pełno i ie działają na niego już żadne upominania żadne oj ani inne takie ale lepiej niech broi niż buy miał być taki marudny
percia jak wczorajszy dzień w stolycy?przeżyłaś w miarę spokojnie ?ja mam do słuchania bo upierałam się żeby jechać na wekend w twoje strony ale po tym co się działo to dobrze że siedzimy w domu pierdziu już nigdzie nie szukam atrakcji niech stary sam wymyśla
emalia łazienka sssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ucina mi wszystko!taki długi post był!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Młody śpi a ja jak zwykle leniu****ę:eek:

olavip- dużo zdrówka dla Was. Już połowa ciąży za Tobą ale super:) Jak się czujesz?? znasz już płeć dzidzi? Mój Łukasz śpi zazwyczaj od 19/20 do 6/7 rano a drzemkA JEST OD 11 - około 1,5 do 3 godzin.

izatcz- ciesze się że już u was lepiej:))

milusia- :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry