• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
olavip- dużo zdrówka dla Was. Już połowa ciąży za Tobą ale super:) Jak się czujesz?? znasz już płeć dzidzi? Mój Łukasz śpi zazwyczaj od 19/20 do 6/7 rano a drzemkA JEST OD 11 - około 1,5 do 3 godzin.
WOW dzięki kochana że chociaż Ty jedna się przejęłaś moim postem.... dzięki za troskę, czuję się w miarę, ale mam troszkę problemów np. zakaz noszenia Jagody i wszystkiego co ciężkie i dużo leżeć już 2 mc tak jest:-(
a co płci to synek ma być

Ostatnia edycja:
reklama
hej.. długo mnie nie było eee tęsknił ktuś????

emalia - wow super łazienka!!!! warto było się troszku pomęczyć i poczekać:-)
koriander - co Ci Kochana moja????

my też chore... smarkotki,psikawki itd.....\
mamakubulki - eeee niefajnie z tego co mówisz:no:
Kasiek - spał od 18 do 7:30??? nie skomentuje...

CZY WASZE DZIECI TYLE SERIO ŚPIĄ I TYLKO JA MAM W DOMU TAKIE DZIWADŁO MAŁE??:baffled:

Milusia
- eee co Ty tam psocisz co??

nie wiem komu co jeszcze miałam napisać....
Lena - co u Ciebie słychać??? jak tam Gajka?? a miałam się już kiedyś pytać jak ona znosi rozłąkę z tatuśkiem??

a tak to hmmmm nie wiem co tu naskrobać... mąż w domu ale na budowie,czyli nie w domu... wczoraj byliśmy u szwagra bo Marcin jest:tak: siorka w ciąży i nie chciało jej się piec rogali i kupiła paskuda:laugh2:
my przeiębione, nie wiem czy Jadźki czasem gardziełko nie zaczęło boleć:eek: wolałabym ominąć lekarza, już zrobiłam napary, maść majerankową, herbatę z lipki.... zobaczymy co to będzie

Zdróweczka kochana dla Was obu.

OlaFasola- po pierwsze clemastin ma działanie usypiające, a jeszcze gorszy jest Zyrtec. My kiedyś nie mogliśmy Hanki obudzić rano bo lekarka zapisała nam 10 kropli zamiast 5 (nie spytałą o wage dziecka;/). Po drugie obliczyłam ze Klara śpi w ciągu doby ok. 15h czyli tyle samo co Jagoda tylko ze Jagoda ma drzemke ok. 2,5h-3h w ciągu dnia a potem od 20 do 8 rano. A po trzecie to poziom cukru oznacza się ze zwykłego pobrania krwi na czczo.

Emalia- łazienka prześliczna! Bardzo mi się mebelki podobają! No i kabina- ach marzenie!!! My mamy taką maluśką ze samemu tam jest ciasno a u Was to dała rodzina by się zmieściła. Ja jednak marzę o wannie:)))

Ależ zrobiłam pyszne tiramisu!!! Maniammm.. Pierwszy raz robiłam na imieniny męża wczorajsze:))

Ja właśnie chciałam to i to miec, więc dlatego jest kabina. Dzieci się kąpią w wannie, a ja lubie wziąc prysznic :) Też miałam pytac.Jagoda nie odczuwa zmian pogodowych po tych złamaniach, nie boli ją?

Dzień Dobry Paniom!!!

Mam chwilkę więc postanowiłam sie przywitać....U nas ok....Już ok....Polcia znów miała jednoodniową prawie 40 stopniową gorączkę....Wychodzące górne czwórki plus infekcja uszu.....Wrrrr....Ale już jest dobrze!!!!
I tyle z pisania.....P. właśnie zadzwonił że dziś juz skończył....wraca do domku i chce nas gdzieś zabrać...więc lecę się szykować....Ale niespodzianka.....Normalnie jest w pracy w soboty od 8.00 do 23.00 a tu proszę.....Poczytam Was wieczorem!!!!
Wszystkim chorowitkom zdrówka!!!!
Hej kochana. Fajnie ,że piszesz. Zdrówka dla Polusi. Ach te zęby. A jak tam w pracy? Dalej masz ciężko?

przywitam się i ja !
unas już lepiej z bużką Michała więc i mniej marudny za to nadrabia łobuzowanie wszędzie go pełno i ie działają na niego już żadne upominania żadne oj ani inne takie ale lepiej niech broi niż buy miał być taki marudny
percia jak wczorajszy dzień w stolycy?przeżyłaś w miarę spokojnie ?ja mam do słuchania bo upierałam się żeby jechać na wekend w twoje strony ale po tym co się działo to dobrze że siedzimy w domu pierdziu już nigdzie nie szukam atrakcji niech stary sam wymyśla
emalia łazienka sssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!

A co się stało? Coś przegapiłam. Co z Michasiem?

WOW dzięki kochana że chociaż Ty jedna się przejęłaś moim postem.... dzięki za troskę, czuję się w miarę, ale mam troszkę problemów np. zakaz noszenia Jagody i wszystkiego co ciężkie i dużo leżeć już 2 mc tak jest:-(
a co płci to synek ma być

Kochana życzę Ci abyśwytrwała dzielnie do końca. Rośnijcie zdrowo.

Lena- why, why, why????????!!!!!!!!!!!!!!!! A z czego ja będę teraz czerpała pomysły???

Milka- jak tam chłopaki. Zdrowe?

Milusia- no nareszcie. Gratuluje pomysłu ;) Też bym poszła na Andrzejki , ale nie ma z kim małego zostawic. Mama mi przed wczoraj powiedziała ,że Jasiek musi podrosnąc bo ona nie ma już siły z nim siedziec.

My dzisiaj jedziemy do Castoramy z rodzicami po kafeli do ich łazieni i do nas na korytarz. Może do świąt uda się zrobic.
Miłego dzionka kochane.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry