Lenuszka
Mamusia Gajusi
nie mogę ujawnić bo sprawa jest na policji...ale nie długo byc moze wróci!lena- a dlaczego usunelas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie mogę ujawnić bo sprawa jest na policji...ale nie długo byc moze wróci!lena- a dlaczego usunelas?
WOW dzięki kochana że chociaż Ty jedna się przejęłaś moim postem.... dzięki za troskę, czuję się w miarę, ale mam troszkę problemów np. zakaz noszenia Jagody i wszystkiego co ciężkie i dużo leżeć już 2 mc tak jest:-(
a co płci to synek ma być

szokda :-( czyzby chodzilo o te zdjecia z internetu??nie mogę ujawnić bo sprawa jest na policji...ale nie długo byc moze wróci!
Akurat większość zdjęć była moja a reszta które miałam umieszczone to były za zgoda włascicieli...także nic z przepisami ani nic ze zdjeciami...to jest w jak najlepszym porzadku....powiem tylko ze chodzi o komentarze!Dzien dobry :-) U nas sie pieka mufinki z serem i boczkiem, zaraz jedziemy na mini farme zeby sobie Lila mogla poskakac z kozkami
ola zdrowka, przepraszam ze umknal mi twoj post :-( Jak sobie dajesz rade, tesciowie chociaz troche pomagaja?
Kasiek jak wam idzie odsmoczkowywanie?
zyraffka a jak ty sie czujesz, masz mdlosci czy tylko wilczy apetyt?
emalia dziekuje, u mamy na razie stabilna sytuacja
konniczynka doszla ksiazka? Ja musze sie za nia zabrac bo niedlugo bedzie trzeba cos o nastolatkach zakupic
szokda :-( czyzby chodzilo o te zdjecia z internetu??

mam nadzieje ze sie wszystko pozytywnie wyjasni, ale chyba nieprzyjemna sprawaAkurat większość zdjęć była moja a reszta które miałam umieszczone to były za zgoda włascicieli...także nic z przepisami ani nic ze zdjeciami...to jest w jak najlepszym porzadku....powiem tylko ze chodzi o komentarze!

lena- sprawa na policji! brzmi bardzo groźnie
koriander- nie mam mdłości narazie. Mam większy apetyt i ciągle śpiąca jestem. Mam nadzieję, że dolegliwości będą łagodniejsze niż w pierwszej ciąży.
U nas niestety nie ma w pobliżu żadnych atrakcji dla maluchów. Na wiosnę jak już będzie cieplej wybierzemy się do ZOO w Uckermunde