• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

reklama
WOW dzięki kochana że chociaż Ty jedna się przejęłaś moim postem.... dzięki za troskę, czuję się w miarę, ale mam troszkę problemów np. zakaz noszenia Jagody i wszystkiego co ciężkie i dużo leżeć już 2 mc tak jest:-(
a co płci to synek ma być

olu czy coś się stało że musisz leżeć? synek- wspaniale:))) macie już wybrane jakieś imię??

Dzien dobry :-) U nas sie pieka mufinki z serem i boczkiem, zaraz jedziemy na mini farme zeby sobie Lila mogla poskakac z kozkami

ola zdrowka, przepraszam ze umknal mi twoj post :-( Jak sobie dajesz rade, tesciowie chociaz troche pomagaja?
Kasiek jak wam idzie odsmoczkowywanie?
zyraffka a jak ty sie czujesz, masz mdlosci czy tylko wilczy apetyt?:-p
emalia dziekuje, u mamy na razie stabilna sytuacja
konniczynka doszla ksiazka? Ja musze sie za nia zabrac bo niedlugo bedzie trzeba cos o nastolatkach zakupic:-p

Agi i gdzie was maz porwal? Widze ze Polusia podobnie jak Lila takie goraczki miewa, z tego co pamietam rowniez nie pierwszy raz.. Widocznie taki urok naszych dziewczyn, zreszta tutaj od lekarzy i tak sie nie dowiem niczego poza tym ze wszystko jest fine :confused2:

nie mogę ujawnić bo sprawa jest na policji...ale nie długo byc moze wróci!
szokda :-( czyzby chodzilo o te zdjecia z internetu??

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :-) U nas sie pieka mufinki z serem i boczkiem, zaraz jedziemy na mini farme zeby sobie Lila mogla poskakac z kozkami

ola zdrowka, przepraszam ze umknal mi twoj post :-( Jak sobie dajesz rade, tesciowie chociaz troche pomagaja?
Kasiek jak wam idzie odsmoczkowywanie?
zyraffka a jak ty sie czujesz, masz mdlosci czy tylko wilczy apetyt?:-p
emalia dziekuje, u mamy na razie stabilna sytuacja
konniczynka doszla ksiazka? Ja musze sie za nia zabrac bo niedlugo bedzie trzeba cos o nastolatkach zakupic:-p

szokda :-( czyzby chodzilo o te zdjecia z internetu??
Akurat większość zdjęć była moja a reszta które miałam umieszczone to były za zgoda włascicieli...także nic z przepisami ani nic ze zdjeciami...to jest w jak najlepszym porzadku....powiem tylko ze chodzi o komentarze!

lena- sprawa na policji! brzmi bardzo groźnie:baffled:

koriander
- nie mam mdłości narazie. Mam większy apetyt i ciągle śpiąca jestem. Mam nadzieję, że dolegliwości będą łagodniejsze niż w pierwszej ciąży.
U nas niestety nie ma w pobliżu żadnych atrakcji dla maluchów. Na wiosnę jak już będzie cieplej wybierzemy się do ZOO w Uckermunde

mój mąż posprzątał w kuchni- uwielbiam go za to:-)

zaraz muszę obiadek zrobić, jak zwykle nie mam pomysłu :cool: Moze zrobię zapiekankę z ziemiaków, cebulki i mięsa i surówkę, proste i szybkie

hej dziewczyny

kupilismy inhalator i juz jest lepiej, wybralam wczoraj, obdzwonilam rozne apteki, zamowilam inhalator, wyslalam po to meza, ale biedak troche sie spoznil i apteka byla juz zamknieta, wiec pojechal do innej apteki i kupil inhalator jedyny jaki tam był- włoskiej firmy o ktorej nigdy nie słyszalam, ale trudno... i tak sie ciesze

koriander u nas niestety nie ma kamer w złobku, a szkoda....
zaraz wysle Ci priv

zyrafka milka o tym ze napoje sa z lodówki powiedział mi mąż, bo2 razy jak odbierał Kube to dostał lodowate picie w butelce, za pierwszym razem sam poprosil, zeby pani dolala Kubusiowi picia na drogę, a za drugim razem sama powiedziala" zaraz jeszcze doleje picia do buteleczki, zeby pan mial na droge"

reklama
lena- sprawa na policji! brzmi bardzo groźnie:baffled:

koriander
- nie mam mdłości narazie. Mam większy apetyt i ciągle śpiąca jestem. Mam nadzieję, że dolegliwości będą łagodniejsze niż w pierwszej ciąży.
U nas niestety nie ma w pobliżu żadnych atrakcji dla maluchów. Na wiosnę jak już będzie cieplej wybierzemy się do ZOO w Uckermunde

zobaczymy czy ten/ta co była taka/ki mądry w komentarzach bedzie madry/a na przesłuchaniu:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry