• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
WOW dzięki kochana że chociaż Ty jedna się przejęłaś moim postem.... dzięki za troskę, czuję się w miarę, ale mam troszkę problemów np. zakaz noszenia Jagody i wszystkiego co ciężkie i dużo leżeć już 2 mc tak jest:-(
a co płci to synek ma być

olu czy coś się stało że musisz leżeć? synek- wspaniale:))) macie już wybrane jakieś imię??

Dzien dobry :-) U nas sie pieka mufinki z serem i boczkiem, zaraz jedziemy na mini farme zeby sobie Lila mogla poskakac z kozkami

ola zdrowka, przepraszam ze umknal mi twoj post :-( Jak sobie dajesz rade, tesciowie chociaz troche pomagaja?
Kasiek jak wam idzie odsmoczkowywanie?
zyraffka a jak ty sie czujesz, masz mdlosci czy tylko wilczy apetyt?:-p
emalia dziekuje, u mamy na razie stabilna sytuacja
konniczynka doszla ksiazka? Ja musze sie za nia zabrac bo niedlugo bedzie trzeba cos o nastolatkach zakupic:-p

Agi i gdzie was maz porwal? Widze ze Polusia podobnie jak Lila takie goraczki miewa, z tego co pamietam rowniez nie pierwszy raz.. Widocznie taki urok naszych dziewczyn, zreszta tutaj od lekarzy i tak sie nie dowiem niczego poza tym ze wszystko jest fine :confused2:

nie mogę ujawnić bo sprawa jest na policji...ale nie długo byc moze wróci!
szokda :-( czyzby chodzilo o te zdjecia z internetu??

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :-) U nas sie pieka mufinki z serem i boczkiem, zaraz jedziemy na mini farme zeby sobie Lila mogla poskakac z kozkami

ola zdrowka, przepraszam ze umknal mi twoj post :-( Jak sobie dajesz rade, tesciowie chociaz troche pomagaja?
Kasiek jak wam idzie odsmoczkowywanie?
zyraffka a jak ty sie czujesz, masz mdlosci czy tylko wilczy apetyt?:-p
emalia dziekuje, u mamy na razie stabilna sytuacja
konniczynka doszla ksiazka? Ja musze sie za nia zabrac bo niedlugo bedzie trzeba cos o nastolatkach zakupic:-p

szokda :-( czyzby chodzilo o te zdjecia z internetu??
Akurat większość zdjęć była moja a reszta które miałam umieszczone to były za zgoda włascicieli...także nic z przepisami ani nic ze zdjeciami...to jest w jak najlepszym porzadku....powiem tylko ze chodzi o komentarze!

lena- sprawa na policji! brzmi bardzo groźnie:baffled:

koriander
- nie mam mdłości narazie. Mam większy apetyt i ciągle śpiąca jestem. Mam nadzieję, że dolegliwości będą łagodniejsze niż w pierwszej ciąży.
U nas niestety nie ma w pobliżu żadnych atrakcji dla maluchów. Na wiosnę jak już będzie cieplej wybierzemy się do ZOO w Uckermunde

mój mąż posprzątał w kuchni- uwielbiam go za to:-)

zaraz muszę obiadek zrobić, jak zwykle nie mam pomysłu :cool: Moze zrobię zapiekankę z ziemiaków, cebulki i mięsa i surówkę, proste i szybkie

hej dziewczyny

kupilismy inhalator i juz jest lepiej, wybralam wczoraj, obdzwonilam rozne apteki, zamowilam inhalator, wyslalam po to meza, ale biedak troche sie spoznil i apteka byla juz zamknieta, wiec pojechal do innej apteki i kupil inhalator jedyny jaki tam był- włoskiej firmy o ktorej nigdy nie słyszalam, ale trudno... i tak sie ciesze

koriander u nas niestety nie ma kamer w złobku, a szkoda....
zaraz wysle Ci priv

zyrafka milka o tym ze napoje sa z lodówki powiedział mi mąż, bo2 razy jak odbierał Kube to dostał lodowate picie w butelce, za pierwszym razem sam poprosil, zeby pani dolala Kubusiowi picia na drogę, a za drugim razem sama powiedziala" zaraz jeszcze doleje picia do buteleczki, zeby pan mial na droge"

reklama
lena- sprawa na policji! brzmi bardzo groźnie:baffled:

koriander
- nie mam mdłości narazie. Mam większy apetyt i ciągle śpiąca jestem. Mam nadzieję, że dolegliwości będą łagodniejsze niż w pierwszej ciąży.
U nas niestety nie ma w pobliżu żadnych atrakcji dla maluchów. Na wiosnę jak już będzie cieplej wybierzemy się do ZOO w Uckermunde

zobaczymy czy ten/ta co była taka/ki mądry w komentarzach bedzie madry/a na przesłuchaniu:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry