gosiagro
Mama czerwcowa 2010
witam się po weekendowo:-)
emalia - śliczna łazienka
też się nad zielonym zastanawiam, no i zainspirowałaś mnie tą łączoną wanną z prysznicem, bo ja bardzo bym chciała mieć wannę w nowym mieszkaniu, może tez taki patent wykorzystam:-) gdzie kupiliście ta kabinę?
Ola- fasola - to rzeczywiście Ci się chyba Klara poprzestawiała
Kasiek - jak wam idzie odsmoczkowywanie?
koriander - jak zdrówko? mam nadzieje, że już lepiej:* robiłaś te oreowe pyszności?
Perfecta - jak humorek, przytulam i wszystkie smutaski przepędzam
olavip - zdrówka!
agast - z jakiego przepisu robiłaś tiramisu? Ja ostatnio tez robiłam z KS , też wyszło pyszne, mąż i goście byli zachwyceni
Agi - cześć:-) mam nadzieję, że gorączki już do was nie powrócą
milusia - zdolni ci twoi chłopcy, tak kompa mamusi poprzestawiać
mama-kubulki - maskara z tym piciem z lodówki
zyrraffka - ja miałam kiedyś stronki w zakładkach, ale widzę, że mi gdzieś przepadły
mam tylko jedną Dom i ogród, pomysły dla domu, własnoręczne ozdoby, pokój dziecka, aranżacja wnętrz, rośliny pokojowe i ogrodowe | mamypomysl.pl planujesz jakiś remont?
Lena - współczuje, że tez musisz po policjach chodzić
ktoś cię obraził?
Pisałyście też o spaniu, Majusia ostatnio śpi od 19 do 7, a w dzień śpi od 1-1,5 h.
emalia - śliczna łazienka
też się nad zielonym zastanawiam, no i zainspirowałaś mnie tą łączoną wanną z prysznicem, bo ja bardzo bym chciała mieć wannę w nowym mieszkaniu, może tez taki patent wykorzystam:-) gdzie kupiliście ta kabinę?Ola- fasola - to rzeczywiście Ci się chyba Klara poprzestawiała
Kasiek - jak wam idzie odsmoczkowywanie?
koriander - jak zdrówko? mam nadzieje, że już lepiej:* robiłaś te oreowe pyszności?
Perfecta - jak humorek, przytulam i wszystkie smutaski przepędzam

olavip - zdrówka!
agast - z jakiego przepisu robiłaś tiramisu? Ja ostatnio tez robiłam z KS , też wyszło pyszne, mąż i goście byli zachwyceni
Agi - cześć:-) mam nadzieję, że gorączki już do was nie powrócą

milusia - zdolni ci twoi chłopcy, tak kompa mamusi poprzestawiać

mama-kubulki - maskara z tym piciem z lodówki

zyrraffka - ja miałam kiedyś stronki w zakładkach, ale widzę, że mi gdzieś przepadły
mam tylko jedną Dom i ogród, pomysły dla domu, własnoręczne ozdoby, pokój dziecka, aranżacja wnętrz, rośliny pokojowe i ogrodowe | mamypomysl.pl planujesz jakiś remont?Lena - współczuje, że tez musisz po policjach chodzić
Pisałyście też o spaniu, Majusia ostatnio śpi od 19 do 7, a w dzień śpi od 1-1,5 h.
Ostatnia edycja:

kurczę spróbuj ją przestawić i nie daj spać w dzień, bo szkoda Twojego zdrowia jak masz wstawać o takiej nieludzkiej porze, nie wiem czy pisałaś o badaniach małej jak wyzdrowieje, może trzeba cukier zbadać 

żadna przyjemność z nim chodzić na spacerki.