• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

witam się po weekendowo:-)

emalia - śliczna łazienka:tak: też się nad zielonym zastanawiam, no i zainspirowałaś mnie tą łączoną wanną z prysznicem, bo ja bardzo bym chciała mieć wannę w nowym mieszkaniu, może tez taki patent wykorzystam:-) gdzie kupiliście ta kabinę?

Ola- fasola
- to rzeczywiście Ci się chyba Klara poprzestawiała

Kasiek - jak wam idzie odsmoczkowywanie?

koriander - jak zdrówko? mam nadzieje, że już lepiej:* robiłaś te oreowe pyszności?

Perfecta - jak humorek, przytulam i wszystkie smutaski przepędzam:tak:

olavip - zdrówka!

agast - z jakiego przepisu robiłaś tiramisu? Ja ostatnio tez robiłam z KS , też wyszło pyszne, mąż i goście byli zachwyceni

Agi - cześć:-) mam nadzieję, że gorączki już do was nie powrócą:no:

milusia - zdolni ci twoi chłopcy, tak kompa mamusi poprzestawiać:-D

mama-kubulki - maskara z tym piciem z lodówki:szok:

zyrraffka - ja miałam kiedyś stronki w zakładkach, ale widzę, że mi gdzieś przepadły:wściekła/y: mam tylko jedną Dom i ogród, pomysły dla domu, własnoręczne ozdoby, pokój dziecka, aranżacja wnętrz, rośliny pokojowe i ogrodowe | mamypomysl.pl planujesz jakiś remont?

Lena - współczuje, że tez musisz po policjach chodzić
no.gif
ktoś cię obraził?

Pisałyście też o spaniu, Majusia ostatnio śpi od 19 do 7, a w dzień śpi od 1-1,5 h.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, ja po zjeździe, strasznie zmęczona i padnieta, nie mam nawet kiedy ogarnąć się jakoś lepiej na ćwiczenia... Szaleństwo, jak chciałam w piątek się pouczyc to Nina do 23 spać nie chciała :-( a ja o 5 musialam wstać, jeszcze rano czekać na męża jak wróci z nocy i mnie wymieni przy dziecku, więc się spóźniłam na pierwsze zajęcie i i tak mam nieobecność :baffled:

emalia
- śliczna łazienka :-) głos w LG też oddany :-)
Ola - współczuję takiego wstania o 3 :eek: kurczę spróbuj ją przestawić i nie daj spać w dzień, bo szkoda Twojego zdrowia jak masz wstawać o takiej nieludzkiej porze, nie wiem czy pisałaś o badaniach małej jak wyzdrowieje, może trzeba cukier zbadać

Kasiek1983 - jak odsmoczkowywanie?? Ja sie strasznie cieszę, że Nina smoka nie chciała, bo właśnie po zgryzie, często widać u 2-3 latków które długo ssało smoka. Powodzenia, mam nadzieję, ze u Was będzie w miarę bezproblemowo :tak:
Agi - miło Cię tu widzieć :-D na szczęscie jak czwórki wyjdą jest trochę spokoju...

Cześć,

Weszłam i pierwsze co zaliczyłam to zdziwko: zyraffka i kasiulka gratulacje!!!!!!
Jeszcze się zaraz okażę że Lena też jest w tym gronie to już w ogóle padnę:-D:-D:-D Trochę człowieka nie ma a tu takie informacje...

Jakoś zupełnie czasu brakuje, gosiagro dziękuję za zainteresowanie, to bardzo miłe;-);-)
Pozdrawiam was wszystkich bardzo serdecznie, a dla dzieciaczków buziaki:-)

ola_fasola Udało się ograniczyć drzemkę?
agi Drugie dziecko czyje?
Emilka zjada właśnie drugą porcję placków z jabłkami:szok: Chwilowo żaden ząb nie idzie i chyba Emilka nadrabia dłuuuugi okres niejedzenia:-p

Witam się i ja - padnięta po długim weekendzie:-( Pranie , sprzatanie , gotowanie , sprzątanie ...
Gosiu - Jak humorek Kochana? lepsiejszy troszke poprawiony świerzym wiejskim powietrzem???
Konniczynko- Mnaim:) Oby tak zostało Emilci:-D
OluVip- Przytulaki!!!!
Agi- Wow podziwiam ja czesem z samym Jasiem nie wyrabiam a co dopiero z dwójką:) Kochana miło Cię czytać!!!!!!
Lena- współczuję przejsć blogowych... Zawsze się znajdzie jakaś "anonimowa świnia" która wylewa swoje żale bo myśli że nikt jej nie zidentyfikuje ... To się zdziwi! I dobrze zrobiłaś. Pamiętam jak na początku pisałaś że ktoś Ci włazi i pisze głupie teksty ale chyba wtedy zablokowałaś możliwość zamieszczania komentarzy. Życze aby sprawa szybko znalazła finał i na Twoją korzyść!
Ola- Udanego przestawiania!
Lencja - AJ ŁONA SENK JU !!!:* Kiedyś pisałaś o butelka małych wody mineralnej Nestle. Dzisiaj zakupiłam 2 zgrzewki Jasiek od razu załapał co jest 5 z butelką z dziubkiem i wodę popija sobie:) SENKJU:*

koriander- nie mam mdłości narazie. Mam większy apetyt i ciągle śpiąca jestem. Mam nadzieję, że dolegliwości będą łagodniejsze niż w pierwszej ciąży.
U nas niestety nie ma w pobliżu żadnych atrakcji dla maluchów. Na wiosnę jak już będzie cieplej wybierzemy się do ZOO w Uckermunde

Dzisiaj dopiero zauwazyłam, gratuluje!!! Na kiedy masz termin?

Ja dziś zupełnie bez nastroju, zaraz idę spać...:/
Kuba dostał jakiejś wysypki na ciele, nie wiem od czego...:eek:
Szymus w ciągu dnia z 10 razy coś wyleje, pobije itp...:eek:
A ja źle się czuję...:eek:
do tego mam teraz problemy z opieką nad dziećmi w czasie moich kursów:eek: aj uciekam bo jeszcze się popłacze na koniec..:zawstydzona/y:

Witam się i ja - padnięta po długim weekendzie:-( Pranie , sprzatanie , gotowanie , sprzątanie ...
Gosiu - Jak humorek Kochana? lepsiejszy troszke poprawiony świerzym wiejskim powietrzem???
Konniczynko- Mnaim:) Oby tak zostało Emilci:-D
OluVip- Przytulaki!!!!
Agi- Wow podziwiam ja czesem z samym Jasiem nie wyrabiam a co dopiero z dwójką:) Kochana miło Cię czytać!!!!!!
Lena- współczuję przejsć blogowych... Zawsze się znajdzie jakaś "anonimowa świnia" która wylewa swoje żale bo myśli że nikt jej nie zidentyfikuje ... To się zdziwi! I dobrze zrobiłaś. Pamiętam jak na początku pisałaś że ktoś Ci włazi i pisze głupie teksty ale chyba wtedy zablokowałaś możliwość zamieszczania komentarzy. Życze aby sprawa szybko znalazła finał i na Twoją korzyść!
Ola- Udanego przestawiania!
Lencja - AJ ŁONA SENK JU !!!:* Kiedyś pisałaś o butelka małych wody mineralnej Nestle. Dzisiaj zakupiłam 2 zgrzewki Jasiek od razu załapał co jest 5 z butelką z dziubkiem i wodę popija sobie:) SENKJU:*

Staram się być fer i nie obrażac nikogo:)Chociaz człowiek nie jest bezbłędny i najlepszym sie to zdarza;)Nie lubie chamstwa...i ta osoba odpowie za to:)

kochana kup kubuś water on ma dziubek ale niekapek więc sie nie rozlewa. dla nas butelka była za duża więc kupiłam kubuś play 330ml i zamieniłam. w ten sposób mam taniego niekapka :-)

reklama
Młody śpi a ja zabieram się zaraz za prasowanie. Byliśmy na spacerku na górze Golm, Łuki ostatnio marudny na spacerach i tylko musze się denerwować:crazy: żadna przyjemność z nim chodzić na spacerki.

ewelinka- mój też jak jest z Łukim to nic nie zrobi.

olafasola- współczuję, mam nadzieję, ze Klara ureguluje sobie spanie! Jeśli chodzi o mieszkanie to teść przed wakacjami się wyprowadził do swojej Kryśki. Z mężem postanowiliśmy, że nie będziemy się pakować w kredyty na 40 lat i zostaniemy gdzie mieszkamy. Musimy wyremontować dosłownie wszystko bo nie było nic robione poza moim i Łukasza pokojem przez jakieś 30 lat:szok::no::crazy: więc czeka nas mnóstwo pracy i wydanych pieniędzy, które nie wiem skąd weźmiemy. Chcemy w grudniu zacząć, mąż będzie miał urlop.

kreatorko- co studiujesz bo nie pamiętam?? podziwiam, ja bym z dzieckiem już chyba nie dała rady jeszcze studiować

zdec- ciesze się ze się odezwałaś, napisz co u Ciebie i Natalki

perfecta- długi weekend hmm...szkoda gadać, powinnaś zrobić coś tylko dla siebie!!!!!!! mąż niech ma focha nic mu nie będzie. popieram pomysł mimi- świetny ten niekapek z kubusiowej wody.

milusia- przegoń te smutasy ale to już!!!!!!

Cieszę się, ze jutro Łuki idzie do żłobka. Nic nie chce jeść Łobuz a w żłobku może cokowiek zje. Jego dzisiejsze menu:

o 4:30- 250 ml mleka z kleikiem ryżowym
rano jak wstał wypił 100 ml mleka z kaszą, potem zjadł pół małego monte, mniej niż ćwiartkę kromki chleba z masłem, przed drzemką 250 mleka z kleikiem, obiadu nie chciał( pomimo tego ze 6 godzin nie jadł) zjadł tylko mały słoik owoców, kilka kuleczek granata i przed spaniem 1/5 małego kubeczka jogurtu i 250 ml mleka

nie chce jeść ani mięsa ani zadnych warzyw, tylko owoce jakieś syfiaste serki i mleko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry