• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Agi Jaką niespodziankę przygotował P.?
koriander Dziękuję,doszła:tak: Jeszcze dziś wezmę się za lekturę:tak: :*
lena To pewnie niezbyt przyjemna sprawa:-(
Zimno się zrobiło i ponuro- aż mi się z domu nie chce ruszyć i wysłałam P. na spacer. Pewnie zrobi zakupy "przy okazji". Zawsze się śmieję że na spacery, to on chodzi do tesco:-D

Hello!
Ja niestety dziś w pracy do 15 i też myśle co na obiadek zrobić bo oczywiscie jak mąż z dziećmi siedzi to obiadu nie ogarnie jeszcze pewnie będzie bałagan jak niewiem co jak wróce ach ci faceci jak ja to musze codzień dzieci ogarnąć porzadki w domu obiad i jeszcze praca a on to już z dwójką nie da rady obiadu zrobić bo średnia w teatrze z babcią:baffled:

emalia- fajna łazieneczka u mnie jest sam prysznic a chciałabym wanne ale mała łazienka i się nie zmieści:-(
lena-szkoda z tym blogiem bo fajne przepisiki były:-(

Witam się i ja!!!!
Nie wiem która z kolei.... :-)....Długo mnie nie było...Ale i nie było możliwości żeby nawet Was podczytać.....Przez tydzień miałam pod opieka oprócz Polci jeszcze jedną dziewczynkę w jej wieku.....Wykonczy mnie obie fizycznie i psychicznie....hehehehe....Troszkę żartuje bo nie było aż tak źle ale łatwo też nie....a potem jak pisałam Polcia miała tę gorączke.....więc też nie było jak zajrzć ....Poza tym u nas bez zmian...Ciągle się mijamy...Mamy tylko niedzielę dla siebie....Teraz P. podjechał na chwilke do sklepu Luska spi wiec zajrzałam....Wczoraj w sumie nic specjalnego...Spacer (krótki bo już średnio ładnie było), shopping i kawusia w mojej ulubionej kawiarence...i tyle....Ale najważniejsze że kmilka godzin razem.....
olavip - to uważaj na siebie kochana....Stosuj sie do zaleceń lekarzy wiem że nie jest to łatwe zwłaszcza jak ma sie już dziecko no ale musisz się postarać....
lena - no to niedobrze!!!! Mam nadzieję że cała sprawa skończy się dobrze dla Ciebie!!!!
koriander - tu też zawsze jest fine....Zawsze masę pieniedzy wydaję jak jestem w Polsce bo biegam z Polcia po lekarzach żeby się poupewniać....Po wizycie u lekarza tutaj jestem bardziej wkurzona niz przed!!!!
emalia - łazienka piękna,....Wpadnę kiedyś wziać prysznic...Zazdroszczę!!!! :-)
U nas dzis piekna wiosenna pogoda...Jak Luśka wstanie zmykamy na spacer!!!!!

Ostatnia edycja:
Witajcie , ja tylko na chwilkę, jestem u rodziców, Klara poszła z babcią na dworek a ja siedze i zamulam, strasznie boli mnie głowa buuu

Zgadnijcie o której moje dziecko dziś wstało wrrrrrrrrrrrr od 3 nie śpi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co ja jej miałam dziś ochote zrobić nad ranem to nie powiem. Dziś w dzień spała godzinkę i do wieczora nie idzie spać!!!!!!! już ja ją przestawie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

olavip-zdrówka dla was.

zyrraffka-a co będziesz zmieniała w mieszkaniu? nadal będziecie mieszkać z teściem? on jeszcze z wami mieszka???

Lena-nieciekawie z tym blogiem

OlaFasola- o matulu 3 nad ranem!!!??? Moja dzisiaj pzrzez godzine w nocy nie spała od 3 do 4 i leżała i się gapiła :szok: z tym ze ja musiałam siedziec obok łóżeczka bo jak wychodziłam to zaczynała ryczeć :wściekła/y::szok: Na szczeście jak zasneła o 4 to spała do 9 :tak: Niech te dwa ostatnie zęby już wyjdą bo trace cierpliwość:baffled:

Agi- fajnie ze jesteś:) Zdrówka dla Polci! Oby się te gorączki juz nie powtórzyły!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry