• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Tez pomyślałam o pierogach od razu, haha:)

A ja się wybralam do kina i się okazało ze nie ma biletow na żaden seans.. Coz bilety po 11 zeta to ludzie juz rano wykupili :no::wściekła/y:

Zyrafko- stała się dziwna rzecz. Od momentu kiedy ja się psychicznie pogodzilam z tym obcięciem to Hania przestała o tym mowic!!! :szok: A z tymi wynikami Jagódki ciągle zwlekam... Nie mam skierowania i musze iść do przychodni a nie chce zeby jakieś choróbsko złapała, po za tym jak tylko wchodzimy do przychodni to ona histerii dostaje..

Ostatnia edycja:
lena co jest z Twoim blogie?? Chciałam sobie pooglądać pyszności ale coś nie działa, tak jakby był usunięty ??:-(

agast- wszystko się dobrze zrosło?? nie bolą Jagódkę raczka i nóżka?? chodzicie na rehabilitację czy sami w domku ćwiczycie??

NAPRAWIŁAMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D
JAK????
nie miałam juz pomysłu co zrobic i się wylogowałam :-D
hehe :-D

tyle razy pisałam że juz pewnie wszystkiego nie nadrobię,,,MAM NADZIEJE ŻE UDA MI SIĘ COŚ NAPISAĆ...
To nie ja rozrabiam!to mój zdolny synek nacisnął tylko paluszkiem i na bb mam kosmos!!!!!!!!!!!!Wszystkie znaki poprzestawiane, sa w innym języku, ogólnie całe bb jest po angielsku, a jak się was czyta to jakby po Japońsku, niektórych posty sa ok i wszystko normalnie sie czyta np koriander, ale już Kasiek, Żyrafki, i innych to nie rozszyfruje...co któres tam słowo tylko....najgorsze że nie mam pojęcia jak to ogarnać,,,,posty mi ucina....normalnie masakra!!!!ja nie wiem co on zrobił...:eek:

dziś przygotowywałam leśnego zawijanca jutro zostalo tylo usmazyć schab który mi sie przez noc pekluje, pozawijać i osbmazyc, roboty od groma, ale warto:-D

jeśli się napisze to piszę dalej:-D
Emalio ale mnie rozbawiłaś:-D nie dzis nie wychodzę, juz pisałam wcześniej ale zostało po moim poście jedynie "m" :wÅ›ciekÅ‚a/y: ale ze jestem człowiek spontan, otwarta na probozycję więc nie wiem:-D żertuje jade ok 12 po brata bo jest na imprezce a teraz zabieram się za mój jęzor 2 latka:-D ja rzadko wychodzę, ale mam juz chrapke na Andrzejki:-D
Kolenderka katarek masz?zdrówka

mama Kubusia juz pisałam ale chyba nie wyświetliło??My mamy z microlife

przepraszam ale nie napiszę nikomu wiecej bo nie wiem co pisałyscie....tylko tyle rozczytałam...

o wcześniej kopiowałam i mam co nie co wiec wkleiłam:-D

Zyrafko- po złamaniach nie ma nawet śladów (na prześwietleniu rzecz jasna)! Zadna rehabilitacja nie była potrzebna. Nóżkę troche na zewnątrz stawiała przez ok.3 tyg ale teraz już wszystko się wyrównało:) Rączki od razu po zdjęciu gipsu uzywała jak by nic się nie stało :tak:

Zyrafko- po złamaniach nie ma nawet śladów (na prześwietleniu rzecz jasna)! Zadna rehabilitacja nie była potrzebna. Nóżkę troche na zewnątrz stawiała przez ok.3 tyg ale teraz już wszystko się wyrównało:) Rączki od razu po zdjęciu gipsu uzywała jak by nic się nie stało :tak:

szczęście w nieszczęściu, ze tak wszystko pieknie wróciło do normy:)

reklama
Straszna historia z ta dziewczyba z BB {*}

Emalia lazienka boska !!! a dzieciaki jeszcze bardziej a Ola taka czarnulka zaglosowane

Kasiek zycze powodzenia ze smokiem

Ola ja stawiam ze to Clemastinum jak Olaf mial ospe i nie mogl spac bo go swedzialo to raz dalismy mu wlasnie clemastinum

Mamakubulki zdrowka dla Kuby skad wiesz ze daja z lodowki??

Agi a gdzie bylas jak Cie nie bylo :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry