• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Witam!jak piszecie że dzieciaczki tak rano wstają to mi się wierzyć nie chce moja śpi do 9 30 no ale wieczorem dopiero 21 30 -22 idzie spac coś za coś
Kurcze moja najstarsza sobie ubzdurała że robi sobie nowy pokój i chce nowe meble nowy kolorek a niedawno miała malowane i ma całkiem fajne meble voxa i co ja mam teraz z nimi zrobić:baffled:a takie sa ciężkie że niewiem wogóle jak je z domu wytargamy niechce mi się za to zabierać no ale cóż nastolatka ma własne pomysły na swój pokój wiec chyba musze się zgodzic:rofl2:

reklama
hej,
melduje się że żyje choć u mnie nie ciekawie, znów problemy z pracodawcą.. wiecej na zamkniętym ;///

sorki ze nie poczytam co u Was ale mam strasznego doła i nie mam weny do pisania.

olavip - Mi osobiście Bartek w ogóle sie nie podoba, ale to Wasza decyzja i musicie sami być przekonani do imienia :tak: jeśli będzie Wam pasowac od dziecka i do nazwiska to dlaczego nie :-)
koriander - i bardzo dobrze :-p

gosiagro - jak samopoczucie? kazdemu odpisujesz, a mało o sobie piszesz :-( heh ja się cieszę jak Nina wstanie po 9 :-D bo ja przed 8 to brrr :baffled:

Wstawiajcie zdjęcia maluchów na zamkniętym :-D czekam, bo strasznie chcę zobaczyć dzieciaczki zebrane w jednym miejscu :tak:

Kreatorka bo ja taka nieśmiała i o sobie pisać nie lubię:-D:-D Majusia poszła spać a ja szukam formy na czekoladki, co by na święta jakieś pralinki zrobić:-)

Mi takie wstawanie Majusi bardzo odpowiada po 7 jestem już wyspana a przynajmniej o 19 mamy już wolne i czas dla siebie:-)

ola - mi Bartuś się podoba:tak: zdrówka dla Jagódki

ewelinka - ach te pomysły nastolatek:laugh2: ciekawe co moje dziecko będzie wymyślać jak do tego wieku dorośnie:-D

kajdusia - jak tam tańce?

nadika - wspólczuje:( co za pacan z tego twojego pracodawcy!

Kreatorka - a jak sie dostac na ten zamkniety? :]
Na zamknięty można sie dostać jeśli czerwcówki będące w grupie zamkniętaj zdecydują o przyjęciu danej osoby

Kreatorka bo ja taka nieśmiała i o sobie pisać nie lubię:-D:-D Majusia poszła spać a ja szukam formy na czekoladki, co by na święta jakieś pralinki zrobić:-)

Mi takie wstawanie Majusi bardzo odpowiada po 7 jestem już wyspana a przynajmniej o 19 mamy już wolne i czas dla siebie:-)
heh ja lubię późno chodzic spać i późno wstawać :-) ale jak Ty je jesteś o 7 wyspana to zazdroszczę, bo ja padam na twarz jak muszę tak wczesnie wstać :-p
Pisz, pisz, bo ja bardzo lubie czytać co piszesz, jak Majeczka, jak Twój mąż, no ogólnie cała rodzina :-D a szukasz foremek silikonowych? bo ja mam zrobić na Świeta slodkości, ciasta itp. i chciałabym rodzinkę czymś zaskoczyć :-D myślałam o domku z piernika, ale nie wiem czy mi się uda :-p

reklama
no ja wlasnie mialam kiedys przepis na super chlebek bananowy i go szukam. A w miedzyczasie znalazlam na mufinki z bananami i czekolada, chyba je zrobie bo sie szybko robia i lubimy mufinki :-)
A ten keks wklejalas kiedys na watku ? Cos mi swita ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry