Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja własnie ugotowałam zupkę pomidorową na jutro, bo jakos nie mialam większej weny na gotowanie, bym coś upiekła, ale nie bardzo mam czas
a na następnym zjeździe już mam z psychologii kolokwium, muszę przeczytać ksiażkę i z niej jest zaliczenie+to co na ćwiczeniach
echhh chyba muszę w czwartek jaka mąż ma wolne przysiąść do tego, bo wyjdzie jak ostatnio, ze pójdę nieprzygotowana 
Ale chyba im więcej czasu tym mniejsze prawdopodobieństwo, ze nastąpi nawrót? Kurczę, musi być dobrze, w końcu juz swoje przeszliście, a dla kazdego limit się w końcu wyczerpuje złych wiadomosci, teraz już na pewno będzie dobrzeu nas w miarę ok, niedługo kolejna tomografia, przed nią zawsze jest stres na maksa:-( Majusia ładnie mi przesypia noce, już nie pamiętam kiedy do niej wstawałam:-) przeszedł jej ostatni bunt i znowu jest aniołkiem:-)
zamówiłam sobie formy silikonowe na czekoladki, myślę, żeby zrobić samemu i dodać do prezentów
Ja za domek z piernika się nawet za zabieram, bo nie wiem co by z tego wyszło
ostatnio moja teściowa zrobiła chlebek bananowy, pyszny był![]()
a tomografia to tylko formalność, a Majeczka aniołeczkiem musi być
w końcu mama tez jak anioł to córa w jej slady poszła :-) Pokażesz jakie kupiłaś foremki? bo tez się do silikonowych zamierzam 
Doczytałam, kurczę :-( nasza cudna słuzba zdrowia...wróciłam z Jagodą od lekarza..... dostałą antybiotyk i coś tam jeszcze, ale okazało się że mamy inny problem... brak mi słów po prostu...jetem wściekła i załamana.... więcej na zamkniętym....
hehe zrobiłam im zabiegi z parafinu, maseczki pilingi itd...:-)
(Kolenderka pewnie eraz ze mnie dumna jest
)
Co do spania Klary to niestety nie da się ominąć drzemki w ciągu dnia, usypia na siedząco, dziś pospała tylko 2 godzinki i była nie do życia, marudziła nie chciała jeść. Nie wiem jak ja mam ją przestawić żeby funkcjonowała tak jak kiedyś czyli 2-3 godzinki spania od 12 i potem kąpanie po 19 i spanie do 6??? Może w środę pójdę do przychodni i zrobię tą morfologię, wydaje mi się że nic jej nie jest.