Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
hehe jak bym to bardziej nazwała życiową fikcją

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ja nawet nie chce mysleć co czuje jej matka;(Dzień dobry :-)
Lena- nie wiedziałam, ale tragedia, co musi czuć rodzina? :-(
polecam spirytusDzien dobry:-)
Czy macie jakis sposob jak usunac slady dlugopisu Lila wczoraj ozdobila nam pol kanapy wzorami godnymi Picassa![]()

na zime kupiłam jej ecco te to dopiero uwielbia, a co do karmienia to odkad cyc odstawiony to nie jje nic i przesypia całe noce
cto chyba w kazdej przychodni tak jest bo mojej Gai zeszytu to juz z 4 razy szukały juz!Witam!
Już od rana nerwa miałam oczywiście na służbe zdrowia dzwonie żeby najstarszą do lekarza zapisać bo straszny kaszel ma a babka w recepcji mi na to że ją wypisałam i nie istnieje w tej przychodni no od 15 lat z nią tam chodze i nigdy nie wypisywałam oczywiscie musiałam jechac i nowa deklaracje składac co za pierdzielnik tam maja juz pare razy karty dzieci gineły wiecznie ich szukaja
zdec-mojej ulubione zajecie to przymierzanie butówna zime kupiłam jej ecco te to dopiero uwielbia, a co do karmienia to odkad cyc odstawiony to nie jje nic i przesypia całe noce
koriander-u mnie podłogi i drzwi tez w piekne wzory sa pomalowane i to takimi flamastrami że musze szorować z pół godziny zeby to zmyc

fajne,bo nie trzeba wmuszać ani biegać za dzieckiem ze strzykawką,albo łyżeczką
cześć
zdec - a co zrobicie z Natalką, jak wrócicie do wro? współczuje tych pobudek, pewnie się już przyzwyczaiła do tego nocnego jedzenia
kreatorka, ola, Milka, Perfecta, koriander - dziękuje, im dalej w czas tym ryzyko powrotu maleje, niemniej jednak strach już chyba zawsze będzie:-(
kreatorka - foremki zamówiłam takie Forma do czekoladek Mr Ginger Pierniczek Święta 22 (1911589542) - Aukcje internetowe Allegro oraz
Forma silikonowa do czekoladek Serca serce 22 (1911589510) - Aukcje internetowe Allegro
właśnie przed chwilą przyszły, więc może dzisiaj wypróbuje![]()