• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam!
Już od rana nerwa miałam oczywiście na służbe zdrowia dzwonie żeby najstarszą do lekarza zapisać bo straszny kaszel ma a babka w recepcji mi na to że ją wypisałam i nie istnieje w tej przychodni no od 15 lat z nią tam chodze i nigdy nie wypisywałam oczywiscie musiałam jechac i nowa deklaracje składac co za pierdzielnik tam maja juz pare razy karty dzieci gineły wiecznie ich szukaja:wściekła/y:
zdec-mojej ulubione zajecie to przymierzanie butów:-Dna zime kupiłam jej ecco te to dopiero uwielbia, a co do karmienia to odkad cyc odstawiony to nie jje nic i przesypia całe noce
koriander-u mnie podłogi i drzwi tez w piekne wzory sa pomalowane i to takimi flamastrami że musze szorować z pół godziny zeby to zmy:baffled:c

Witam!
Już od rana nerwa miałam oczywiście na służbe zdrowia dzwonie żeby najstarszą do lekarza zapisać bo straszny kaszel ma a babka w recepcji mi na to że ją wypisałam i nie istnieje w tej przychodni no od 15 lat z nią tam chodze i nigdy nie wypisywałam oczywiscie musiałam jechac i nowa deklaracje składac co za pierdzielnik tam maja juz pare razy karty dzieci gineły wiecznie ich szukaja:wściekła/y:
zdec-mojej ulubione zajecie to przymierzanie butów:-Dna zime kupiłam jej ecco te to dopiero uwielbia, a co do karmienia to odkad cyc odstawiony to nie jje nic i przesypia całe noce
koriander-u mnie podłogi i drzwi tez w piekne wzory sa pomalowane i to takimi flamastrami że musze szorować z pół godziny zeby to zmy:baffled:c
to chyba w kazdej przychodni tak jest bo mojej Gai zeszytu to juz z 4 razy szukały juz!

dzień dobry....
koriander - oooo to zdolna Lilcia:-D
Lena - jakie to przykre i nie sprawiedliwe........

Jagoda miała ciężką noc.... ALe widzę że mimo że dopiero 2 dawkę antybiotyku dostała to jest poprawa...Bidulka moja tak się męczy z tym noskiem, ani jeść ani spać:-( dobrze że jak na razie gorączka nie wróciła:-( a wiece,że Acidolac jest dla dzieci w takich miśkach z białej czekolady?? pierwszy raz takie coś widziałam:tak: fajne,bo nie trzeba wmuszać ani biegać za dzieckiem ze strzykawką,albo łyżeczką:) tylko że 19zeta to kosztuje,ale coś za coś....

cześć

zdec
- a co zrobicie z Natalką, jak wrócicie do wro? współczuje tych pobudek, pewnie się już przyzwyczaiła do tego nocnego jedzenia

kreatorka, ola, Milka, Perfecta, koriander - dziękuje, im dalej w czas tym ryzyko powrotu maleje, niemniej jednak strach już chyba zawsze będzie:-(

kreatorka - foremki zamówiłam takie Forma do czekoladek Mr Ginger Pierniczek Święta 22 (1911589542) - Aukcje internetowe Allegro oraz
Forma silikonowa do czekoladek Serca serce 22 (1911589510) - Aukcje internetowe Allegro

właśnie przed chwilą przyszły, więc może dzisiaj wypróbuje:tak:

reklama
cześć

zdec
- a co zrobicie z Natalką, jak wrócicie do wro? współczuje tych pobudek, pewnie się już przyzwyczaiła do tego nocnego jedzenia

kreatorka, ola, Milka, Perfecta, koriander - dziękuje, im dalej w czas tym ryzyko powrotu maleje, niemniej jednak strach już chyba zawsze będzie:-(

kreatorka - foremki zamówiłam takie Forma do czekoladek Mr Ginger Pierniczek Święta 22 (1911589542) - Aukcje internetowe Allegro oraz
Forma silikonowa do czekoladek Serca serce 22 (1911589510) - Aukcje internetowe Allegro

właśnie przed chwilą przyszły, więc może dzisiaj wypróbuje:tak:

wiem co czujecie ...ja mam rezo 29:(ale czuje ze cos bedzie nie tak:(

Super foremki....ja mam jutro wolne chętna któraś na spotkanie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry