• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Lena- piątka dzieci to nie jest porażka! Porażka to ten papieros!!!! Jak kogoś stać to dlaczego ma nie mieć dużo dzieci?? Domyślam się ze ta kobieta to patologia ale czy każdy kto ma np 5 dzieci to dla Ciebie porażka??

CHyba zle mnie zroozumiałas bo nie miałam na mysli ze 5 dzieci to porazka...ale w przypadku tej dziewczyny 5 dziecko to OGROMNA PORAZKA!i do tego to juz z trzecim facetem!!!Akurat z rodziny patologicznej nie pochodzi, rodzice dobrze sytuowani....tylko ona jakas czarna owca!!I jeszcze idzie chodnikiem i zaciaga sie ta faja az dym jej uszami idzie...chodziło mi ogólnie o to ze ta nie dba i rodzi zdrowe dzieci...a ile jest takich co w ogóle ich nie moze miec:(:-(

Kreatorka super stronka moze kiedys cos mi sie przyda

Gosiargo jestem pod wrazeniem tych zdjec az slinka pociekla i naprawde takie cuda wychodza???

Emalia zaglosowane

co tak malo napisalyscie??

My po szczepieniu Ercio osiagnal zawrotna wage 9750 :)) przy szczepieniu troszke zaplakal ale zaraz bylo ok. Dostalismy skierowanie na badanie krwi, pod kontem podpuchnietych oczek powtorka kreatyniny do tego tsh na wszelki wypadek ASo po tej dziwnej chorobie i standardowa morfologie wiec zapowiada sie fajna sobota najpierw badanie krwi a potem atropina w oczka i do okulisty.
Ercio zrobil mi dzis taka jazde przy zasypianiu jak nigdy w zyciu chyba caly blok go slyszal nie brykany tym razem zjadl i juz go kladlam a on w tryk ze on tam i do naszego lozka , mysle bede twarda mowie ze umyje z Olafem zeby i wroce a on dalej ryczy no to poszlismy czytac z im ale tak sie darl ze sie sama nie slyszalam. Final taki ze wyslalam Olafa do siebie i z malym do lozka jak zasnal to go prezlozylam . Obiecuje sobie ze odpuscilam ostatni raz bo szczepienie oby jutro bylo lepiej

Ostatnia edycja:
cZESC kochane\;)

Dobre wiesci takie ze LAPka dostane jutro lub pojutrze:) naprawa 150zl trzeba skarbonke rozbic hehe:)
A dzis pisze tak pozno poniewaz moj brat przyszedl do mnie na mecz wzamian przyniosl laptopa swojego:)

Lenko to ogromna tragedia!!! w glowie mi sie nie miesci:( Ojciec zmarl pewnie przez te straszne wiesci,moze serce nie wytrzymalo....az plakac mi sie chce! to nasze zycie takie niesprawiedliwe jest:(:(:(

gosiagro super blog napewno skorzystam z jakiegos przepisu:) fajne te foremki ale niestety nieprzepadam za czekolada...;/tak napewno bym sama sprobowala

Milko ten twoj synek to szczuplutki jest:) Mela pewnie z 13 kg ma.To ladnie przeszedl szczepienie bo Amelia jak wejdzie do gabinetu i zobaczy te biale fartuchy to jest niesamowity ryk!

Zdec oddalam z dwoch powodow: poniewaz na szybko bylo przymierzane wiecie jak jest z dziecmi, zamek przy bucikach byl a Mela ma nozke sobie w miare,to bardzo bardzo ciezko sie zapinaly wiec stwierdzilam ze na rzepy bedzie lepszy.

Kreatorko twoja corka jest artyska hehe:) dlatego ja staram sie gleboko do szuflady chowac dlugopisy:) choc pare razy juz dorwala:) jakby popisala kanape to tragedi niema bo P. brat ma firme w ktorej produkuje meble tapicerowane i wlasnie jest od niego, wiec ladnie nowy material bysmy kupili, ale gdyby do scian by dopadla chyba bym udusila hihi(zarcik)

Kurcze ktoras z was pytala jaki model,szukalam w gazetce ale nieznalalam jak poszukam na allegro to wstawie linka,szare na zamek,z jednym kwiatkiem z boku ktory byl rzepa atrapa:)

Dzis z corka zrobilysmy niezle kilometrow 130km zeby oddac buciki bo jechalismy po P. do pracy a pozniej musielismy odwiesc i jestem strasznie zmeczona....

Ostatnia edycja:
Gosia- Kochana napatrzeć się nie mogę!!!!! Kochana stronka jest rewelacja!!! A zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Coś cudownego!!!!!!!!!!!!!!!! Kochana przepisy super na pewno sie mnie przyda:tak: Jestem pod wielkim wrażeniem na prawdę!!!! Co to ma znaczyć że dopiero teraz pokazujesz tę stronkę?:-D
Kreatorko- Twoja stronka także pikna!!!! Kochana dodawaj przepisy dodawaj:-)
Milka - Kochana mi Jaś ostatnio tez jakieś awanturki małe z nienacka robi. Myslę że nasze dzieciątka znów jakiś skoczek mały przechodzą. Nie martw się wszystko wróci do normy na peno! :* buziak
Kaśku Kochany- Ja domyslam się co możesz robić że Ci się grudujeZa silny ogień! Ja zawsze jak woda się zagotuje wyłączam gaz i ona sobie się wolniutko roztapia Mieszam co chwilka oczywiście. Wedel dobrze się roztapia. Kochana do 3 razy sztuka tym razem na bank się uda!

cZESC kochane\;)

Dobre wiesci takie ze LAPka dostane jutro lub pojutrze:) naprawa 150zl trzeba skarbonke rozbic hehe:)
A dzis pisze tak pozno poniewaz moj brat przyszedl do mnie na mecz wzamian przyniosl laptopa swojego:)

Lenko to ogromna tragedia!!! w glowie mi sie nie miesci:( Ojciec zmarl pewnie przez te straszne wiesci,moze serce nie wytrzymalo....az plakac mi sie chce! to nasze zycie takie niesprawiedliwe jest:(:(:(

gosiagro super blog napewno skorzystam z jakiegos przepisu:) fajne te foremki ale niestety nieprzepadam za czekolada...;/tak napewno bym sama sprobowala

Milko ten twoj synek to szczuplutki jest:) Mela pewnie z 13 kg ma.To ladnie przeszedl szczepienie bo Amelia jak wejdzie do gabinetu i zobaczy te biale fartuchy to jest niesamowity ryk!

Zdec oddalam z dwoch powodow: poniewaz na szybko bylo przymierzane wiecie jak jest z dziecmi, zamek przy bucikach byl a Mela ma nozke sobie w miare,to bardzo bardzo ciezko sie zapinaly wiec stwierdzilam ze na rzepy bedzie lepszy.

Kurcze ktoras z was pytala jaki model,szukalam w gazetce ale nieznalalam jak poszukam na allegro to wstawie linka,szare na zamek,z jednym kwiatkiem z boku ktory byl rzepa atrapa:)

Dzis z corka zrobilysmy niezle kilometrow 130km zeby oddac buciki bo jechalismy po P. do pracy a pozniej musielismy odwiesc i jestem strasznie zmeczona....

Ja nawet tego sobie nie wyobrazam:(

hehe do mnie masz 130 km:)

Melduję tylko, że żyję, podczytuję Was wieczorkami, ale nie mam czasu, żeby poodpisywać....
Buziaczki dla Żyrafki i w ogóle dla wszystkich brzuchatek!
I całuski dla tych, które o mnie pamiętały ;-)
Rzeczywiście mam dużo pracy w pracy, ale też dużo w domu, albo nauczyć się jakiś nowych utworów, albo zrobić jakieś aranżacje....Do tego w szkole zaczął się już czas egzaminów semestralnych, więc doszły nasiadówy na przesłuchaniach...
A wolne chwile to już tylko dla dzieci :tak:
Jak mi się poluzuje to wpadnę na dłużej....
papa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry