cZESC kochane\
Dobre wiesci takie ze LAPka dostane jutro lub pojutrze

naprawa 150zl trzeba skarbonke rozbic hehe

A dzis pisze tak pozno poniewaz moj brat przyszedl do mnie na mecz wzamian przyniosl laptopa swojego
Lenko to ogromna tragedia!!! w glowie mi sie nie miesci

Ojciec zmarl pewnie przez te straszne wiesci,moze serce nie wytrzymalo....az plakac mi sie chce! to nasze zycie takie niesprawiedliwe jest

gosiagro super blog napewno skorzystam z jakiegos przepisu

fajne te foremki ale niestety nieprzepadam za czekolada...;/tak napewno bym sama sprobowala
Milko ten twoj synek to szczuplutki jest

Mela pewnie z 13 kg ma.To ladnie przeszedl szczepienie bo Amelia jak wejdzie do gabinetu i zobaczy te biale fartuchy to jest niesamowity ryk!
Zdec oddalam z dwoch powodow: poniewaz na szybko bylo przymierzane wiecie jak jest z dziecmi, zamek przy bucikach byl a Mela ma nozke sobie w miare,to bardzo bardzo ciezko sie zapinaly wiec stwierdzilam ze na rzepy bedzie lepszy.
Kurcze ktoras z was pytala jaki model,szukalam w gazetce ale nieznalalam jak poszukam na allegro to wstawie linka,szare na zamek,z jednym kwiatkiem z boku ktory byl rzepa atrapa
Dzis z corka zrobilysmy niezle kilometrow 130km zeby oddac buciki bo jechalismy po P. do pracy a pozniej musielismy odwiesc i jestem strasznie zmeczona....