• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Lena- piątka dzieci to nie jest porażka! Porażka to ten papieros!!!! Jak kogoś stać to dlaczego ma nie mieć dużo dzieci?? Domyślam się ze ta kobieta to patologia ale czy każdy kto ma np 5 dzieci to dla Ciebie porażka??

reklama
olavip wspólczuje nocki, ja niedawno kupowałam acidolac i dostałam ten zwykły w proszku, nie miałam pojęcia że jest taki w czekoladzie :) fajna sprawa.

u mnie nocka do du... co 2 godziny musiałam wstawać do Natana, do tego strasznie mnie głowa boli i jest mi słabo, musiałam dac Natana do teściowej bo nie dawałam rady, czuję sie okropnie, w głowie sie kręci..

Dzien dobry:-)

Czy macie jakis sposob jak usunac slady dlugopisu Lila wczoraj ozdobila nam pol kanapy wzorami godnymi Picassa
:eek::baffled:

Spirytus albo zmywacz z acetonem,denaturat ale kanapę mogą odbarwić :baffled: ewentualnie moze ajax albo vanish?
bardzo fajne, chyba kupię takie same, szczególnie te pierniczki super na Swieta :tak: jak wypróbujesz daj znać jak wyszło :-)

Kochane dziekuję za każdy głos w konkursie bebiko: http://www.bebiko.pl/home/konkurs/wyniki-konkursu-jak-zwracasz-sie-do-swojego-dziecka
Udało sie mleczko i poduszeczkę wygrać :)

czesc Laski!!!!!!!!!!!
moje dziecko spi od 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZOK

nadika
jak sie tu głosuje???
gosiagro fajne foremki, ja mam takie w kształcie serca na muffinki

kreatorka
gratulacje fajna ta podusia!

mi jeszcze nigdy nie przyszło do głowy wziac udzial w jakims konkursie, ale widze ze naprawde mozna cos wygrac,moze spobuje;)

Ostatnia edycja:
bardzo fajne, chyba kupię takie same, szczególnie te pierniczki super na Swieta :tak: jak wypróbujesz daj znać jak wyszło
Kreatorko te foremki to rewelacja!!!!:tak: gorąco polecam:-) jestem zachwycona, wszystkie detale bardzo dobrze wyszły i te bez nadzienia robi się bardzo szybko:tak: i nawet te z nadzieniem mi wyszły:-D jak chcesz zobaczyć me dzieło to zapraszam na moją stronkę:-)
Moje gotowanie

nadika - współczuje tych migren, dobrze, że możesz Natanka z teściową zostawić

emalia - mój głosik oddany

Biorę się dziś za przemeblowanie chyba :-p
Hej proszę o głosiki. Odezwe sie później kochane.
Osiedle LG
W
rzuć link do sygnatury, będzie nam łatwiej codziennie oddać głos :tak:m
mama Kubulki - wiem, że fajna :-D ale jakie zamieszanie wyszło z tymi wynikami, najpierw opublikowali zlą listę, potem dobrą, ale w koncu i tak nagrody dostali z obu list. Teraz ludzie mają prentensje, że ktoś miał 20 głosów i dostanie nagrode przez bląd bebiko :-D
gosiagro - super :-) aż mi slinka pociekła, strona bardzo fajna, będę zagladac, już widziałam pewne ciasto, które musze wypróbować :-D ja też sie zabieram za blogowanie kulinarne, ale to na razie tak na brudno jest, a nie mam czasu usiąść i ogarnąć porzadnie: Coś prostego dla każdego. moze kiedys mi sie uda :-p a foremki jak polecasz to już kupię na pewno, zawsze lepsze wypróbowane :-D Majka czekoladkę spróbowała? :rofl2:

gosiagro - super :-) aż mi slinka pociekła, strona bardzo fajna, będę zagladac, już widziałam pewne ciasto, które musze wypróbować :-D ja też sie zabieram za blogowanie kulinarne, ale to na razie tak na brudno jest, a nie mam czasu usiąść i ogarnąć porzadnie: Coś prostego dla każdego. moze kiedys mi sie uda :-p a foremki jak polecasz to już kupię na pewno, zawsze lepsze wypróbowane :-D Majka czekoladkę spróbowała? :rofl2:

u mnie blog to za dużo powiedziane, bo nie ma na nim moich autorskich przepisów, tylko zdjęcia są moje, a że pasjonuje się fotografią dań to sobie stworzyłam prywatną elektroniczną książkę kucharską:-)
a które ciacho ci w oko wpadło?:-)
powodzenia w twoich wypiekach, zaraz sobie dodam stronkę do zakładek:tak:

reklama
Gosiagro - super ten blog!!! masz talent, te potrawy wyglądają mniamniaśnie!!! :-D co to topienia czekolady to chyba mam pecha, robiłam tak jak pisałyście i dupa... grrr... nie mam cierpliwości... a chciałam zrobić te reniferki i nie tylko :zawstydzona/y: buhuuuu

Kreatorka - Twój jest też fajny!!! dawaj więcej przepisów!!! :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry