Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzien dobry:-)
Czy macie jakis sposob jak usunac slady dlugopisu Lila wczoraj ozdobila nam pol kanapy wzorami godnymi Picassa![]()
ewentualnie moze ajax albo vanish? bardzo fajne, chyba kupię takie same, szczególnie te pierniczki super na Swietakreatorka - foremki zamówiłam takie Forma do czekoladek Mr Ginger Pierniczek Święta 22 (1911589542) - Aukcje internetowe Allegro oraz
Forma silikonowa do czekoladek Serca serce 22 (1911589510) - Aukcje internetowe Allegro
właśnie przed chwilą przyszły, więc może dzisiaj wypróbuje![]()
jak wypróbujesz daj znać jak wyszło :-)Kreatorko te foremki to rewelacja!!!!bardzo fajne, chyba kupię takie same, szczególnie te pierniczki super na Swietajak wypróbujesz daj znać jak wyszło
gorąco polecam:-) jestem zachwycona, wszystkie detale bardzo dobrze wyszły i te bez nadzienia robi się bardzo szybko
i nawet te z nadzieniem mi wyszły
jak chcesz zobaczyć me dzieło to zapraszam na moją stronkę:-)
WHej proszę o głosiki. Odezwe sie później kochane.
Osiedle LG
m
ale jakie zamieszanie wyszło z tymi wynikami, najpierw opublikowali zlą listę, potem dobrą, ale w koncu i tak nagrody dostali z obu list. Teraz ludzie mają prentensje, że ktoś miał 20 głosów i dostanie nagrode przez bląd bebiko 
ja też sie zabieram za blogowanie kulinarne, ale to na razie tak na brudno jest, a nie mam czasu usiąść i ogarnąć porzadnie: Coś prostego dla każdego. moze kiedys mi sie uda
a foremki jak polecasz to już kupię na pewno, zawsze lepsze wypróbowane
Majka czekoladkę spróbowała? 
gosiagro - super :-) aż mi slinka pociekła, strona bardzo fajna, będę zagladac, już widziałam pewne ciasto, które musze wypróbowaćja też sie zabieram za blogowanie kulinarne, ale to na razie tak na brudno jest, a nie mam czasu usiąść i ogarnąć porzadnie: Coś prostego dla każdego. moze kiedys mi sie uda
a foremki jak polecasz to już kupię na pewno, zawsze lepsze wypróbowane
Majka czekoladkę spróbowała?
![]()

co to topienia czekolady to chyba mam pecha, robiłam tak jak pisałyście i dupa... grrr... nie mam cierpliwości... a chciałam zrobić te reniferki i nie tylko
buhuuuu