• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dzendobry!
Ale Lila ladnie pospala, od 19.30 do 8.30 :szok::szok::-D
Dzis wysylam babcie z Lila do klubu maluszka, w tym miesiacu na kazdych zajeciach jest jakis instrument muzyczny, ostatnio byl saksofon i przystojny jazzman :-) Ciekawe co na dzis zaplanowali:cool2:

ide was poczytac

gosiagro, kreatorko piszcie i robcie zdjecia ja bardzo czesto korzystam z blogow!! Piekne sa, super jak ktos ma taka przepieknyszna pasje :-)

gosiagro juz ci pisalam, foremki rewelacja, no i jaki efekt:tak:

kreatorko gratuluje wygranej!, z tego co czytalam na FB to jakies przekrety chyba byly w konkursie?:sorry:

olavip jak Jagodka?? ANtybiotyk pewnie juz dziala i coraz lepiej?

Milka szczuplutki synus po mamusi :-) U nas tez sie jazdy przy zasypianiu zdarzaja, sasiedzi juz chyba przywykli :-)

julia fajnie ze laptop bedzie naprawiony

Kajdusia czesc ;-)

Lena u nas wczoraj leniwe golabki byly mmmm pycha

Ostatnia edycja:
Koriander - zazdroszczę takiego śpioszka!!! :tak:

Perfecta
- dziękuję kochana za instrukcję roztapiania czekolady!!! właśnie tak jak piszesz, robiłam na dużym ogniu :-(

Emalia
- już miałam zapytać dawno, ale zawsze zapominam, jak tam Ola po śmierci ojca? rozmawia na jego temat? wspomina? dobrze że dzieci szybko zapominają... :happy:

Moje dziecko cały dzień woła TATA!!! Ale tak jak by rozumiał że to tyczy się M. i woła i szuka po całym domu, a jak M. jest w domu, to musi mu odpowiadać CO? ;) fajne to... szkoda tylko że młody zapomniał jak się mówi MAMA... :(

Buziaki dziewczyny!!!

Ostatnia edycja:
Koriander - zazdroszczę takiego śpioszka!!! :tak:

Perfecta
- dziękuję kochana za instrukcję roztapiania czekolady!!! właśnie tak jak piszesz, robiłam na dużym ogniu :-(

Emalia
- już miałam zapytać dawno, ale zawsze zapominam, jak tam Ola po śmierci ojca? rozmawia na jego temat? wspomina? dobrze że dzieci szybko zapominają... :happy:

Moje dziecko cały dzień woła TATA!!! Ale tak jak by rozumiał że to tyczy się M. i woła i szuka po całym domu, a jak M. jest w domu, to musi mu odpowiadać CO? ;) fajne to... szkoda tylko że młody zapomniał jak się mówi MAMA... :(

Buziaki dziewczyny!!!
Kochana nic się nie przejmuj ! Jas woła mama jak mu się jakaś krzywda dzieje tylko:tak:

Witam się i zaraz zmykamy na godzinke na spacerek
Jas rozszyfrował wiaderko z wirownikiem do mopa:) I od 15 minut sobie kręci :) Naciska nogą na pedał i się cieszy że kulu kulu jest:)

Hej wszystkim.
Ja dzisiaj będe robiła gar bigosu :-D

Aisa- trzymam kciuki aby zabieg był szybki i bezbolesny :tak:
Kajdusia- wracaj do nas szybko pracusiu. Oby ten okres natłoku pracy szybko się skończył. Powodzenia;-)
Gosia, Kreatorka- stronki superowe, je się oczami, Przykre jest tylko to ,że ujawniłyście się dopiero jak Lenka musiała zamknąc bloga po przykrych sytuacjach.
Kasiek- Dziękuję Ci toffanie za pamięc (tulam mocno mocno). Ola ma się dobrze. Czasami wspomina tate ale nie za często. Czasami mnie zaskakuje swoim zachowaniem. Ostatnio na przykład jak z klasą byli na cmętarzu przed wszystkimi świętymi ( taka szkolna tradycja) to ta wzięła kaśe ze skarbonki , poprosiła Panią żeby pójsc do sklepu który jest trochę dalej i kupiła olbrzymią chryzantemę w donicy ( podobno jej ktoś to przyniósł). Normalnie w szoku byłam. Teraz niedawno zawiozłam ją do mamy żeby poszła na spowiedz a ta później opowiada przy es teściowej ,że po spowiedzi poszła na cmentarz i posprzątała wypalone znicze i pozbierała listki. Ja nie sądziłam ,że moje dziecko
jest takie samodzielne, odpowiedzialne i tak tęskni za tatusiem. Niegdy nie widziałam ,żeby płakała a na pewno nie mówiła nigdy ,że tęskni, Wydaję mi się ,że Ola bedzie osobą zamkniętą i nie będzie wylewna tak jak ja.
Ale się wygadałam:sorry:

Gosia, Kreatorka- stronki superowe, je się oczami, Przykre jest tylko to ,że ujawniłyście się dopiero jak Lenka musiała zamknąc bloga po przykrych sytuacjach.
nie bardzo rozumiem, co jest przykre i jaki to ma zwiazek z blogiem Leny??

Kasiek u nas ze slowami jest tak samo, codziennie faza na jakies slowo, a pozostale ida w odstawke. Dzis jest "Elmo banan" od rana (bo Elmo lubi banany i to jej ulubiony odcinek :-D) Na pewno "mama" mu sie niedlugo przypomni :tak:

Nina ma cały czarny język, podobno to grzyb :-( nosz ku* :confused2:

u mnie blog to za dużo powiedziane, bo nie ma na nim moich autorskich przepisów, tylko zdjęcia są moje, a że pasjonuje się fotografią dań to sobie stworzyłam prywatną elektroniczną książkę kucharską:-)
a które ciacho ci w oko wpadło?:-)
powodzenia w twoich wypiekach, zaraz sobie dodam stronkę do zakładek:tak:
Mi sie bardzo podoba ten deserek jogurtowy z galaretką z wina :-D chyba na jakieś urodzinki dorosłego się skuszę zrobić :-D w każdym razie z przepisu da ise skorzystać :-)

Myślałam że Wedel jest jedną z lepszych... ale jaką proponujecie? i czy wszystkie białe czekolady są takie OBRZYDLIWE, czy to tylko ja nie lubię białej? ;)
Wedel to juz od dawna nie wedel tylko kraft. A najlepsze czekolady ma toblerone i milka jak dla mnie, chociaż milka to dla koneserów słodkosci :-D

cZESC kochane\;)

Kreatorko twoja corka jest artyska hehe:) dlatego ja staram sie gleboko do szuflady chowac dlugopisy:) choc pare razy juz dorwala:) jakby popisala kanape to tragedi niema bo P. brat ma firme w ktorej produkuje meble tapicerowane i wlasnie jest od niego, wiec ladnie nowy material bysmy kupili, ale gdyby do scian by dopadla chyba bym udusila hihi(zarcik)
TO Lileczka Koriander pomazała, nie Nina :-D

Melduję tylko, że żyję, podczytuję Was wieczorkami, ale nie mam czasu, żeby poodpisywać....
Buziaczki dla Żyrafki i w ogóle dla wszystkich brzuchatek!
I całuski dla tych, które o mnie pamiętały ;-)
Rzeczywiście mam dużo pracy w pracy, ale też dużo w domu, albo nauczyć się jakiś nowych utworów, albo zrobić jakieś aranżacje....Do tego w szkole zaczął się już czas egzaminów semestralnych, więc doszły nasiadówy na przesłuchaniach...
A wolne chwile to już tylko dla dzieci :tak:
Jak mi się poluzuje to wpadnę na dłużej....
papa
Jak dasz radę to wpadaj częście, wiadomo dzieci i praca najwazniejsze, ale zajrzyj do nas na dłuzej :-D

Kasiek- Dziękuję Ci toffanie za pamięc (tulam mocno mocno). Ola ma się dobrze. Czasami wspomina tate ale nie za często. Czasami mnie zaskakuje swoim zachowaniem. Ostatnio na przykład jak z klasą byli na cmętarzu przed wszystkimi świętymi ( taka szkolna tradycja) to ta wzięła kaśe ze skarbonki , poprosiła Panią żeby pójsc do sklepu który jest trochę dalej i kupiła olbrzymią chryzantemę w donicy ( podobno jej ktoś to przyniósł). Normalnie w szoku byłam. Teraz niedawno zawiozłam ją do mamy żeby poszła na spowiedz a ta później opowiada przy es teściowej ,że po spowiedzi poszła na cmentarz i posprzątała wypalone znicze i pozbierała listki. Ja nie sądziłam ,że moje dziecko
jest takie samodzielne, odpowiedzialne i tak tęskni za tatusiem. Niegdy nie widziałam ,żeby płakała a na pewno nie mówiła nigdy ,że tęskni, Wydaję mi się ,że Ola bedzie osobą zamkniętą i nie będzie wylewna tak jak ja.
Ale się wygadałam:sorry:
Dlaczego przykre? Zwróć uwagę, ze ja zalozyłam blog w piatek :-D a na powrót bloga Lenki czekam, bo był bardzo fajny.
Ola na pewno bardzo przeżywa śmierć taty. W końcu ma teraz jakby "drugą" rodzinę i może czuje, ze dla pamieci o tacie miejsce jest tylko w jej serduszku? Spróbuj z nią porozmawiać co czuje, pewnie dobrze jej to zrobi.
Koriander - Pisałam juz co było z konkursem, ale napiszę jeszcze raz :-D na stronie z wynikami opublikowali rano złe wyniki. Po południu zamieścili poprawną listę. Jednak postanowili nagordzić ludzi z obu list (bo wiadomo ktoś się ucieszyl, ze wygral a tu lipa). Tylko teraz inni sie denerwują, że np. mieli po 800 głosów i nic nie dostali, a ktos co miał 20 glosów i dostanie nagrodę przez błąd bebiko :-D mam nadzieję, ze w miarę logicznie wyjaśnilam :-p

reklama
czesc dziewczyny
rety, cz Wasze dzieci też rozrabiaja?? ja juz nie mam cierpliwosci, od rana nim biegam, jestem zmeczona a na 14 ide do pracy, gile mu leca z noska, do złobka sie nie nadaje, nie wiem czy szukac niani.... czy ktoras z Was ma opiekunke do dziecka????

koriander
ale Lila ładnie śpi!!!!!!!! super, moj Kubus wczoraj pobil rekord, bo spał w dzien ponad 4 godziny
percia u nas mop też jest namber łan ;)
kasiulka hej hej wzajemnie;)
gosia kreatorka super blogi ;)
kreaotorka biedna Ninka;(
emalia lena zjadłabym gołabki i bigosik ,mniammm podzielcie sie;)
kasiek moj Kubuś tez ma czasem taka faze na tate;)minie mu ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry