• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

I ja się witam!
Michał właśnie ucina sobie drzemkę:szok:więc mam chwilkę bo stary nie wie że siedzę przed kompem:-D
małego bużka praktycznie zagojona w końcu chorubsko też poszło w siną dal u starszego też ale za to mnie rozkłada stresy minęły to wyłazi wszystko co złe :-(ale spoko
zyrafka kciuki zaciśnięte
perfecta :-(niezle Jasiek daje czadu mój ni z tąd ni z owąd nauczył się sam zasypiać i co najdziwniejsze wcale nie chce żebym z nim siedziała tylko chce sam w pokoju zasypiać:szok:
mimi klementinka podziwiam was mamuśki ja to czasami nie wyrabiam z moimi przy tak dużej różnicy wieku a co tu mówić o takiej małej :tak:no ale to są też inne problemy
Eliza zdrówka dla dzieciaczków

reklama
Adorea- Kiedy się umawiamy na lumkowe łowy jak juz jesteś po Jabcobraniu?:-D
Umówimy się jak wreszcie ogarnę to cholerną przeprowadzkę.....ja nawet nie mam spodni aby wyjść wszystko mam w worach i cholerka za nic nie mogę nic znaleźć a szafy przyjdą dopiero za 21 dni, szlag mnie do tego czasu trafi, a i jeszcze w sypialni nadal brak paneli i malowania.
Pokaże wam jak właśnie śpi moje dziecko ze swoją koleżanką :)Właśnie szukam legowiska dla kotki pasującego do salonu :)

Załączniki

• IMGP3681.jpg
    IMGP3681.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:
hej dziewczynki
Adorea Krzys jest super!
Korandier wszystko zalezy od przepisu jaki masz ma babke!!wiadomno, ze banany troszke rozluznia mase!
kurka wodna cos stało mi sie z klawiatura i litery podwojnie wyskakuja!
U mnas juz 0* wiec pewnie ładny mrozik będzie!!

cos mi się chce krupniku!:)

Jestem jestem
;-) nie mam ostatnio nastroju wiec nie pisze
Kreatorko my mlode d. musimu trzymac się razem:-D a jak Ninka?i Ty po chorobie? Gratuluje wygranej:-D
Perciu jestem gratuluje uśpienia:)Moje juz spią sami, pierwsze 2 min jest u Kuby płacz ale już jest ok:)
Emalio jak przeczytałam posta o Oli to az łezka mi się zakręcila...Twoja córka mimo młodego wieku jest bardzo madra i rozsądna...Szkoda tylko że jest zamknieta w sobie i nie "wylewa" swoich uczuc...bo zawsze lzej jak sie człek wyżali:tak:
Liza kurcze to zdrwka wam!
Klementinka Asnecja kochane DUZO cierpliwości zyczę!Powodzenia, na pewno się przyda:-D
a jak tam mimi ciekawe se radzi....
Ola vip, Lencja, Gosiagro, zdec, i nne dziewuszki a gdzie Wy?
Koriander i jak ciasto??:-D jak zdrówko/juz wylepszałaś?;-)
Żyrafko fajnie bo jak czytałam to pisałas że masz wizytę na 16.40 a ja czytałam o 16.41:-D i jak?mam nadziejze ze wszystko ok
Adorea jej słodko...niestety moje dzieci maja uczulenie na kota...

A ja tylko zagladam czy zyraffka cos napisala :tak:

milusia machnelam brownies z bananami ciekawe czy da sie jesc :-)
adorea super slodko sobie razem spia :-)
izia zdrowka,
olavip a ty jak sie czujesz??
perfecta u nas drzemka Lili wlasnie sie skonczyla wiec dzis pewnie pojdzie spac kolo polnocy :szok::-D w razie czego sluze towarzystwem :-)
gosiagro znalazlas jakies fajne nadzienia do czekoladek?:-p

Film jak dla mnie super :-) do pośmiania i popłakania :-) więc polecam

milusia radzę sobie dobrze:-) najgorzej jak zaczną krzyczeć w tym samym momencie -ale to ty najlepiej rozumiesz;-);-) ogólnie to przychodzi do mnie mama i razem chodzimy sobie na spacerki. to dla nas taka terapia :-) ona nie siedzi sama w domu i nie rozmyśla a ja mam pomoc.
Ola już ma ustalony swój tryb dnia, ładnie śpi w nocy więc jest dobrze. Zuzka często przytula i całuje siostrę (rzadko nas), ostatnio nawet podzieliła się swoim smoczkiem.

Lena krupniku-
a)zupki?
b)wódki? ;-);-);-);-);-)

Koriander - dzięki że pytasz ale muszę powiedzieć że nie najlepiej...:-( odebrałam wyniki krew,mocz i glukoza i wszystko wyszło źle:-(:-( w pon do lekarza,zobaczymy co orzeknie:-( no a we wtorek z Jagodą do chirurga,w środę do dermatologa..poza tym teściu mi działa ostro na nerwy,trochę mamy przez niego problemów... nie wyrabiam...
Ja zawsze wiecznie zdrowa,uśmiechnięta i optymistyczna wygasłam chyba... jestem podłamana:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry