• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam sie, zaraz na zamkniety zajrze az ;P:)

emalia maz do tej pracy co byl na rozmowie nie poszedl bo za duzo km, a niby mial byc zapewniony dojazd a tu dupa, wybral prace blizej ale za mniejsz epieniadze, w nast tyg ma dzwonic i sie ugadac od kiedy zaczyna.

Dzis dowiedzialam sie ze w szkole Hani odkryto dwoje dzieci z SEPSĄ, jestem w szoku, dzis o 16 zebranie!:szok: Hania nie chodzi do szkoly 8 dni, ale na zebranie jade, lepiej wiedzic cos niecos o tym....:no:
No i Dla Danielka muffinki zrobione, rosołek sie gotuje....
Ale dzien dziwny,....

LIZA wszystkiego Najlpszego dla Danielka!!!
Duzo zdrówka, szcześcia i pomyślności!!
images

Heloł. A ja dzisiaj od rana po sądach latałam , bo dostałam upomnienie z Ksiąg wieczystych ,że musze w nich ujawnic spadkobierce, czyli Ole I zaś znowu 300zł w plecy. Masakra:wściekła/y:

Milusia- jak tam po kursiku?;-)
Ola-kurcze, nie wiem jak mogłabym Ci pomóc. To nie fajnie ,że dzidziuś musi razem kz Tobą przechodzi takie stresy. Oby wszystko się szybo poukładało. &&&&&&&&&&&&&
Liza- to straszne. Żeby tylko to pakudztwo sie nie rozniosło. Daj znac co na zebraniu.
Szkoda ,że z tą pracą nie wyszło, ale zawsze nia ma tego złego....

NO I NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA SYNUSIA. DANIELKU STO LAT!!!!

Nadika-My mamy dwa śpiworki. Jeden z zeszłęgo roku ( dośc długi kupiłam ) i oryginalny do X-landera, więc nam wystarczy.

Gdzie wszystkie wywiało.?
Ja tam nasze chorowitki?

Ide obiad szykowac. Dzisiaj schabowe z ananasem i serkiem żółtym :)

Ja juz po zebraniu, powiedzieli jak sie ta choroba objawia, jak sie zaraża... chlopiec zarazony jest SEPSA jest w szpitalu, ale Hania pewnie nie miala z nim do czynienia bo ta choroba szybko przebiega a ona nie byla w szkole przeciez 8 dni :Tak: jestem spokojniejsza i bardziej uświadomiona co do tej choroby :tak:

Dobra lece sie pobawic z dzieciakami :-) Miki pewnie padnie zaraz bo krótko spal w dzien :*
Milego wieczorku!

Czesc dziewczyny witam sie z laptopem od naprawy:) ale niestety jutro ponownie go oddaje :wściekła/y::wściekła/y: srodkowa czesc klawiatury jest zapadnieta!!! i ladujac laptopa wogole tego niewykazuje,jakby jakis czujnik poszedl::crazy: i umowilam sie z facetem ze go podrzuce. mam nadzieje ze to juz bedzie w kosztach naprawy!!!

Zyrraffko szok:) staraj sie niedenerwowac.

Kreatorko wspoczuje chorubska Niny:( mam nadzieje ze szybko przejdzie!

Emailo ja tez sie wybieram do kina na ten film w niedziele:) przeczytalam a moze raczej pochlonelam ksiazki "Zmierzch":)

Widzialam ze byl problem ale ladnie dyplomatycznie zostal rozwiazany:) Kreatorko wiem co czujesz i kazda z nas doswiadcza tego ze czasami na nasze posty niema odzewu:( czujemy wtedy przykrosc ale wiem tym bardziej ja ze was jest bardzo duzo i ciezko wszystko zapamietac i odpisac. Bylam na forum gdy bylam w ciazy i bylo nas tam 9 wiec kazda niebyla ominieta.
Nae\pewno tego nikt nie robi specjalnie

Nadika mam nadzieje ze w koncu zakoncza sie te ciezkie czasy w twoim zyciu i oczywiscie na twoja korzysc:*

Przepraszam przeczytalam wszystko ale napewno o wszystkich niepamietalam by odpisac;/

A zapomnialm dodac ze Mela dostala katarek, i ja za nia...troche pokaszluje wiec juz syropek zalaczylam mam nadzieje ze dalej sie nierozwinie!

Emalia - :*
nadika - szczerze? my nie mamy śpiworka... myślę coś na sanki kupić, ale do wózka to wątpię,bo ja wózkiem prawdopodobnie nie ujadę w śniegu na mojej pięknej i kochanej wsi:-) w razie co będzie kocyk+ten pokrowiec na nóżki co jest oryginalny od wózka.. tranu nie daję,ale zastanawiam się czy na zimę nie zacząć znów chociaż co 2 dni dawać witD....
Eliza - łooo ludzie co Ty?? mimo wsio obserwuj dzieciaki, jak zobaczysz chrostki na piętach/stopach to jedź nprosto na pogotowie!!
Julia - zdrówka!

Olavip czytalam ze zle wyniki ale mam nadzieje ze nic zlego nie bedzie:*

My mamy dwa spiwory jeden orginalny od Espiro a w zeszlym tygodniu dostalam od brata dziewczyny mamy super duzy spiwor ktory nawet do fotelika idzie wpiac:) pracuje w jakiejs firmie gdzie to szyja, bardzo mnie to ucieszylo:) super bedzie na sanki ktore musimy kupic jej na mikolaja...
Amelia dostaje Omega med to tran.

Boże jak ja nie mam dzisiaj czas a tak na prawdę nic nie zrobiłam....:-(
Jakaś dziwna jestem./....
Julia- Jak laptop wrócił w takim stanie do ciebie to jest to ich wina i muszą naprawić to!
Oleńko- Jak dzisiaj nastrój???
Lizka- Ło matko!!!!!!Kochana ależ historia. Dobrze że poszłaś. Obserwuj tak jak Ola pisze . I wszystkiego najlepszego dla Danielka! Sto lat sto lat!!!!
Emalia- Cóś mi się wydaje że wpis do KW nowego własciciela droga dziedziczenia to koszt 150 złotych :)
Nadika- Kochana buziaki!!!! Przytulaki!!!! Głowa do góry. Mój B. wczoraj poczytal Twoją historię i powiedział "FACET JEST UDUPIONY " i to nie wie jak bardzo!

reklama
Perciu- a i owszem. Ale Ola ma dwie księgi:-) Jedno pole (księgę) ma w całości a drugie pole ( i druga księga) to współwłasnosc 1/2
Koniczynka- daj trochę tej energii. Ja dzisiaj tylko obiad zrobiłam naniosłam drzewa i rozpaliłam i umyłam jedno okno i dwie szafki w kuchni posprzatałam.
Lizka- super wieści. Dobrze ,że Hani nic nie grozi:tak:
Julia- zdrówka dla Was. Masakra z tym laptopem. Oby Ci to szybko naprawili.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry