Witam i ja.
Ola bawi się z Jasiem i Amelką ( siostry), tatuś zjadł śniadanie i się jeszcze położył, bo całytydzień po pracy walczył z łazienką rodziców więc należy mu się, a ja siedzę z wami
Liza- zdróweczka kochana dla Ciebie i dzieciaków.
Zyraffka- super nastawienie. Tak trzymaj. A Łuaszek może chce już odstawic pieluszki
Lenka- a co dzisiaj pichcisz dobrego???:-) Jak tam Gajka? Aha. Gdzieś w trze jest rekrutacja do Tesco. Mrówka mi wczoraj mówiła.
Iza- jak u Was? Buzia się zagoiła?
Julia- zdrówka i wracaj do nas szybko
Mama Kubulki- to teraz tydzień o samej wodzie Cię czeka
Kasiulka- mnie najbardziej zaintrygowało w tej lasce to ,że niby pracuje w ZUS ( ciepła państwowa posadka0 A ta pisze ,że jest na L4 i się zwalnia. To jest chore. Niby się trójki dzieci spodziewa gdzie będzie miała kolosalne wydatki a ta się wyrzeka kasy???? Chore. Niejedna kombinuje żeby pracowąc i miec dodatkowy grosz na wyprawkę a ta sama rezygnuje. BEZ SENSU!!!! TROLL
Gdzie reszta ekipy?????????????
Kajdusia, Anik, Kasiek, Koriander, Hefi, Zdec, Percia,Ewelinka, Gosiagro, Iiwka, ANecznik, Eagle, Atena Lencja, Milusia, Nadika, Magda M, Asencja, Mimi, Klementinka,
Ewa,Badiacka,Migotka I wszystie inne ( przepraszam za pominięcie). Brakuje mi tu
Cobry i KasiJ:-(