reklama

Czerwiec 2010

reklama
julia:szok: to dopiero zabawa, hmm

mój sobie osstatnio wymyślił taka zabawę, że bierze butelkę i zamiast pić wypluwa wodę, dwa razy mi tak zrobił, był cały mokruteńki

Ta Polcia to naprawde zdolna dziewczynka:) mojej znajomej corka,Ada tez z czerwca gada juz jak najeta ale w swoim jezyku,ona bardzo szybko sie uczy,jest drobniejsza od Ameli ale jaka zwinna i bystra dziewczynka,wiec widze ze z twoja Polusia jest podobnie:)Moja Mela mowi pojedyncze slowa:)

to Pola ostatnio zaczęła wylewać wodę na kanapę, zamiast ja pic a potem wycierała tę wodę z kanapy chusteczkami higienicznymi...Wyciągneła praktycznie wszystkie chusteczki z pudełka w 10 sekund!!!! Cały salon w nich fruwał.....A jak skonczyła wycierac to rwała te chuteczki na drobne kawałki.... :-)

co za wspanialy poranek, wyslalam chłopaków do tesciowej a sama pije herbatke i jem sniadanko, chwila oddechu z bb, cudooooooownie............

spicie z dzieckiem? Śpisz z dzieckiem w łóżku? Zabijasz je - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 18.11.2011
W sumie mądre, ja spałam z dzieciakami ale jak dzicko spało ze mną maz spal gdzie indziej i ja mam czujny sen :tak:

Jestem jestem Jaś nam gorączkuje...:-(

ja tez jestem u nas to samo plus katar :-(
zdrówka :-( :****

Ewelinka:-D
Zdrówka dla dużych i małych:tak:

Uciekam do wanny z książką, korzystając z tego, że P. zabrał małą na spacer.:-)
I się żegnam na jakiś czas, postaram się zajrzeć za tydzień:tak:
Miłego tygodnia i oby szybko zleciał! ;-)

zyrrafka fajny suwak :-)

Kurcze posprzatałam, zostalo mi ogarnąc ciuchy dzieciaków do szafek...
I mam pytanie, nie macie jakiejs potrzebujcej mamy z moich okolic? mam worek ubranek dla chlopców i dziewczynek od 0 do 1,5 roczku? dla dziewczynek i wieksze ubranka by sie znalazły bo po Hani nie mam co z tym robic poprostu.... chce oddac je za darmo komus, otrzymalam wiele pomocy od obcych wiec i ja pomoge jesli moge... :tak:
Troszke ubranek tez mam na sprzedanie bo kaska sie przyda... ale to zdjecia musze porobic...;/ no i troszke zostawilam "w razie co" ale oby ten czas nie przyszedl nigdy (badz za 10 lat dopiero;P) :-)

Agi piekna data:):) Amelia ma wtedy urodziny:)

Zyrraffko zauwazylas ze w wypowiedzi Agi jest rok 2012 a jak zacytowalas to 2011? hmmm skad to sie wzielo?;)

Dziewczyny wasze pociechy tez tak uwielbiaja ogladac zdjecia? Amelia az krzyczy z radosci jak dorwie album ze zdjeciami a jak jeszcze tatusia tam zobaczy to juz wogole krzyki radosci hehe

reklama
melduje się :)
Czytam was czasami ale czasu mało :/ nawet nie wiem kiedy robi się wieczór :)
U nas Julka mówi pojedyńcze słowa... nowe jej słówka to kasztan i dźwig :) Mówi też "dziękuję" po swojemu tzn "dzi" i kiwa głowką :)
Oki uciekam bo mała z ciocią na spacerku a ja skończyłam sprzątać :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry