reklama

Czerwiec 2010

Dużo zdrówka dla dzieciaczków ej te chorubska po co to komu potrzebne:no:
zyraffka-oby tak dalej super nastawienie:-)

A ja dzieciakom zakupiłam farme i domek z ludzikami little people tak jakby mało zabawek było w domu chyba sama sie chciałam pobawić no a one co najlepsza zabawe miały w kartonach w których to przyszło z mężem wieczorem zrobilismy z kartonów samochody one wsiadły i po całym domu je wozilismy tylko krzyczały szybciej a my padlismy tak się tym umeczyliśmy:-D

reklama
lena- co pieczesz?

liza- dużo zdrówka życzę!!!

mamakubulki- ale masz dobrze:)) jeszcze raz Ci dziękuję, jestem duużo spokojniejsza i nie trzęsę się już jak galareta. Mam nadzieję, ze znajdziesz jakąś kieckę:))

julia- też życzę zdrówka!!

perfecta- dużo zdrówka dla Jasia, może ząbki? czy już macie komplet??

koriander- również zdrówka,

kurcze co jest z tymi choróbskami:((( Mnie też wczoraj gardło bolało ale wzięłam cerutin i dzisiaj już jest dobrze. W pracy dwie koleżanki mają anginę i boję się zeby się nie zarazić :(

ewelinka- uśmiałam się hehe, to mieliście zabawę:))) super

Dzień Dobry!!!!
Korzystam z okazji ze Polcia spi...a że była dziś grzeczna, to dała mamusi juz poprasować, wziąć długi prysznic....i jako tako chałupkę uprzątnąć więc teraz kaweczka i ciasteczko ( a dooooopa rośnie niestety :-( :-) ) i zaglądam co u was....a tu widzę chorowitki....
perciu, koriander - zdróweczka dla Jasia i Liluni.....Wstrętny, obrzydliwy lsitopad....Nienawidze tej pogody...szaro, buro i ponuro....Oby katarki i goraczki szybko dziedziom odpuściły...Wielkie całusy dla nich od ciotki Agi i Poluśki....
Liza - Ty tez uważaj na siebie....Przy trójce maluchów musisz byc na chodzie....Zdróweczka...
olavip - martwią mnie Twoje posty....Proszę głowa do góry....Napewno wszystko bedzie dobrze...Uważaj na siebie . dbaj o dzidziulkę...Całusek dla Twojej Jadzi!!! Kiedy ma mieć ten zabieg?????
zyrrafciu - och Ty moja kochana.....Super nastawienie....Podoba mi się!!!! Grunt żeby maluchy były zdrowe....a reszta sama sie ułozy!!!! Tak poczytałam o Tobie i nabralismy P. ochote na drugą dzidzię ....i chyba zaraz po ślubie zaczniemy staranka....Jęsli życie i moje zdrowie na to pozwoli.... :-)A jak ogólnie sie czujesz...Jakieś pierwsze dolegliwości????
ewelinka - :-)...Nizeły mieliście ubaw....
emalio - no moja droga zostałam pominieta...ojojoj...(jak to mawia moja Luska) ale wybaczam bo ostatnio mnie wywoływałaś więc Ci sie upiekło!!!!Przesiadujesz całe dnie w swojej za...istej łazience :-D ????
kasiulka - jak tam Twoje mdłości??? coś lepiej????
eagle - hop hop....A jak Ty się czujesz nasza mamuśko???
kasiek - jak tam Damiś , odsmoczkowany.....Poli juz dobrze szło....ale ostatnio jak miała gorączke to dałam smoka i teraz łazi całymi dniami i jak go nie ma w buzi to go wszędzie szuka....monio monio monio....
gosiagro - juz chyba niewiele czasu zostało do przeprowadzki, co?????Pewnie siedzisz jak na szpilkach????
co do kwietniówki...to też mi trollem zalatuje.....Poczytałam ja wczoraj wieczorem i mam wielkie wątpliwości co do jej szczerości....

Życzę Paniom miłego dnia...Lecę po drugie ciacho....A co tam.....!!!!!!!!

agi widzę że moja wspaniała synowa Cię rozpieszcza:)) mój Łuki też jest grzeczniutki ale bardzo wymagajacy (po tatusiu chyba) i oczekuje bardzo duzo uwagi, bierze mnie za rękę i sadza na dywanie i do zabawy a co. W sumie to też rozpiesczanie bo powinnam się czuć beztrosko jak dziecko bawiąc się na dywanie przez większość dnia :-D:-D:-D

co do dolegliwości to narazie poza bólem piersi nie mam zadnych i wcale mi się do nich nie spieszy:-D

Zyrafko No to dobrze z tymi dolegliwościami...Oby tak pozostało....Polusia to tylko dzis tak mnie rozpieściła....Bawiła sie sama w jednym miejscu...Bo tak najlepiej z mamą!!! I mnóstwo pytan zadaje...W zasadzie rozumiem tylkmo jedno...A cio tooooo???? Bo pozostałe są tylko w dla niej zrozumiałym języku.....I wszędzie jej pełno....Mały tajfun jak ja ja nazywam....
P.S....Piekny nowy suwaczek!!!!

Ja ponownie sie witam z laptopem w domu:) juz naprawiony, powiedzmy bo ta klawiatura nadal troszke krzywa;/ ale dam juz z tym spokoj,bo facet przestanie odbierac telefony ode mnie hehe;p

Agi78 na kiedy planujecie weselicho?:)

ewelinko no widzisz te nasze dzieci maja pomysly :) sama zauwazylam ze Amelia bawi sie czasami jakimis pudelkami niz zabawkami:) ale *******kami z kuchni.
Ostatnio myslalam ze ja udusze(zartuje) ja wchodze do kuchni a ona po nowej srebnej lodowce widelcem jezdzi masakra!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry