reklama

Czerwiec 2010

reklama
My juz po obiedzie:) pyzy z karkowka i sosikiem:) Amelia ladnie drzemie...

Ja w sumie od pon-pt spie z Mela,i jestem bardzo czujna,az czasami jestem zla na siebie bo zamiast spac ja na kazde przekrecenie sie corki podnosze sie i spogladam...ehhh a niestety ze Amelia ma z powrotem lozeczko zamkniete (bo zasypia slicznie sama:-))my z P. spimy znow oddzielnie;/;/:baffled: chce poczekac troszke bo niedawno byla nauka zasypiania,a za jakis czas zrobie nauke spania w lozeczku,zeby miec P. znow w lozku obok siebie:)

julia - ślub mamy 9 czerwca 2012...Kurka wodna juz blisko....wrrrrrrr :-D
to będą 2 urodziny Jagody:-D:-D:-D:-D ale fajnie:) na pewno będzie pięknie:-D

co do gadania to moja zaczyna nadawać jak nakręcona:rolleyes2: ostatnie słowa kasztan,pępek i kapusta hehe... ciekawi mnie czy Wasze dzieci też odmieniają słowa?? np. Że coś robiły to mówią "z mamą, z tatą"? czy tylko mama i tata, bo moja odmienia już dużo tak i się zastanawiam czy wszystko z nią ok czy za chwilę mnie zatrajta na śmierć<bo jest gaduła i każdy ma z niej brechtę jak zacznie nadawać:-D)

Dziewczyny Jas mi dużo spi? Teraz gorączka wróciła 39,2 i on strasznie słaby jest. Czy Wam dzieciaczki tez tak dużo śpią przy gorączce? Czy powinnam wezwać lekarza...? No zgłupiałam a boję się jak jasny szlak by mu się nic nie stało. Oczywiscie dostał 20 minut tem,u czopka

Dziewczyny Jas mi dużo spi? Teraz gorączka wróciła 39,2 i on strasznie słaby jest. Czy Wam dzieciaczki tez tak dużo śpią przy gorączce? Czy powinnam wezwać lekarza...? No zgłupiałam a boję się jak jasny szlak by mu się nic nie stało. Oczywiscie dostał 20 minut tem,u czopka
Narazie może ppoczekaj az czopek zacznie działać, Boże biedny Jas:zawstydzona/y: a od czego ta goraczka? przy gorączce to normalne ze dziecko spi, bo jest osłabione:-( zdrówka:*

Kolenderko Wam też dużo zdrówka zyczę
przepraszam ale czytałam tak szybko i jakoś mi umkneło
zapamietałam tylko datę 09.06.2012.... ponieważ to moja magiczna data, wypragnione pewne marzenie, które raczej sie nie spełni...

reklama
Witam i ja, chociaż pobieżnie tylko przejrzałam, zmęczona jestem i jeszcze @ mnie dopadła :-p przeglądałam wczoraj pierwsze kilkadziesiąt stron czerwcówek :tak: fajnie się to czyta, choć przykro jak widać, ze było tyle dziewczyn na początku, a potem okazywało się, ze jednak dzidzi nie będzie.
Kreatorka- jak Ninka? Lekarstwo już działa?
Trochę jakby lepiej, ale Nina w ogole nie chce spać sama :-( trzecią noc już sa krzyki i płacze, aż wymiotuje, dopiero ze mną usypia i obie jesteśmy ciagle zmęczone :-(

Hej Kochane,
u mnie bez zmian, stresik stresi i jeszcze raz stresik, chciałabym by dzisiaj był już przyszły piątek bo byłabym juz po rozprawie..
Ja tak znów o sobie... Natan dzisiaj ładnie przespał nockę, ale wczoraj masakra jakaś.. zasnął z wielkim trudem o 21 i o 1 juz się obudził z płaczem i tak do 4-ej i przed 8 pobudka, nie wiem co mu było.. zobaczymy dzisiaj jak będzie.
Jeszcze trochę, staraj się nie stresować, choc wiem, ze to ciężko. CO ma być to będzie, oby na Twoja korzyść :tak:

Czesc dziewczyny witam sie z laptopem od naprawy:) ale niestety jutro ponownie go oddaje :wściekła/y::wściekła/y: srodkowa czesc klawiatury jest zapadnieta!!! i ladujac laptopa wogole tego niewykazuje,jakby jakis czujnik poszedl::crazy: i umowilam sie z facetem ze go podrzuce. mam nadzieje ze to juz bedzie w kosztach naprawy!!!

Zyrraffko szok:) staraj sie niedenerwowac.

Kreatorko wspoczuje chorubska Niny:( mam nadzieje ze szybko przejdzie!

Emailo ja tez sie wybieram do kina na ten film w niedziele:) przeczytalam a moze raczej pochlonelam ksiazki "Zmierzch":)

Widzialam ze byl problem ale ladnie dyplomatycznie zostal rozwiazany:) Kreatorko wiem co czujesz i kazda z nas doswiadcza tego ze czasami na nasze posty niema odzewu:( czujemy wtedy przykrosc ale wiem tym bardziej ja ze was jest bardzo duzo i ciezko wszystko zapamietac i odpisac. Bylam na forum gdy bylam w ciazy i bylo nas tam 9 wiec kazda niebyla ominieta.
Nae\pewno tego nikt nie robi specjalnie

Nadika mam nadzieje ze w koncu zakoncza sie te ciezkie czasy w twoim zyciu i oczywiscie na twoja korzysc:*

Przepraszam przeczytalam wszystko ale napewno o wszystkich niepamietalam by odpisac;/

A zapomnialm dodac ze Mela dostala katarek, i ja za nia...troche pokaszluje wiec juz syropek zalaczylam mam nadzieje ze dalej sie nierozwinie!
Ja Cię w ogóle nie pamiętam z czasu ciąży chyba, ze mialaś inny nick? :-) Ja staram się nie przejmować, dziewczyny tu już znam od dawna i wiem, która odpisuje, która nie i jakie mniej wiecej każda ma podejście do postów innych, ale czasem przykro jak nikt się nie zapyta nawet co u dziecka :-(

Żyrafciu- u mojej siostry na kwietniówkach jest dziewczyna co ma większe zmartwienie niż ty:-) Będzie dobrze kochana, najważniejsze jest wasze zdrówko :)
https://www.babyboom.pl/forum/blogs/fantazjowa/
Heh dlaczego zawsze trolle są w ciążach mnogich? :-D

Cześć Dziewczyny dziękuję Wam za słowa otuchy, baaardzo dziękuję!!!!

Postanowiłam, że postaram sie nie panikować i nie rozmyślać. Co ma być to bedzie. Najważniejsze żeby maluchy były zdrowe i ciąża spokojna i bez problemów.

Moje dziecko wypakowuje właśnie wszystkie pieluchy:-Ddobrze, ze to mała paczka hehe

Miłego dnia wszystkim życzę!!!!
Oczywiscie, ze będzie dobrze :tak: będziemy Cię wspierać jeśli przyjdzie jakis kryzys, a wczoraj czytałam sobie pobieżnie kilkadziesiąt stron z początków czerwcówek i znalazłam Twój pierwszy post o ciąży z Łukaszkiem, a tu proszę :-D

co za wspanialy poranek, wyslalam chłopaków do tesciowej a sama pije herbatke i jem sniadanko, chwila oddechu z bb, cudooooooownie............

spicie z dzieckiem? Śpisz z dzieckiem w łóżku? Zabijasz je - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 18.11.2011
E
eee no cóż, ja tam sądzę, zę amerykanie to w większości... przesadzają delikatnie mówiąc

Dużo zdrówka dla dzieciaczków ej te chorubska po co to komu potrzebne:no:
zyraffka-oby tak dalej super nastawienie:-)

A ja dzieciakom zakupiłam farme i domek z ludzikami little people tak jakby mało zabawek było w domu chyba sama sie chciałam pobawić no a one co najlepsza zabawe miały w kartonach w których to przyszło z mężem wieczorem zrobilismy z kartonów samochody one wsiadły i po całym domu je wozilismy tylko krzyczały szybciej a my padlismy tak się tym umeczyliśmy:-D
Heh :-Dzabawa w kartonach swietna rzecz dla dzieci :-) a w końcu przyszłedł i czas na farmę? Napisz jak się sprawdza bo teraz przed świetami to opinia o każdej zabawce na wagę złota :tak:

julia - ślub mamy 9 czerwca 2012...Kurka wodna juz blisko....wrrrrrrr :-D
Bardzo ładna data :-D 3 dni po Niny urodzinach, a 5 dni przed moimi :-D

julia:szok: to dopiero zabawa, hmm

mój sobie osstatnio wymyślił taka zabawę, że bierze butelkę i zamiast pić wypluwa wodę, dwa razy mi tak zrobił, był cały mokruteńki
U mnie od dawna to juz norma, najgorzej jak sobie ubranie ciagle zapluwa :baffled:
Narazie może ppoczekaj az czopek zacznie działać, Boże biedny Jas:zawstydzona/y: a od czego ta goraczka? przy gorączce to normalne ze dziecko spi, bo jest osłabione:-( zdrówka:*

Kolenderko Wam też dużo zdrówka zyczę
przepraszam ale czytałam tak szybko i jakoś mi umkneło
zapamietałam tylko datę 09.06.2012.... ponieważ to moja magiczna data, wypragnione pewne marzenie, które raczej sie nie spełni...
A
A co to za magiczna data ? Jesli bez wścibskości można zapytać :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry