reklama

Czerwiec 2010

reklama
haha, poszłam na kwietniówki. Ta laska to troll na 99%. Dziwię się, ze te panny tego jeszcze nie rozkminiły :no: Najlepsze ze ktoś jej zapytal czy te trojaczki to jednojajowe czy nie to zamilkła. Pewnie się dokształca teraz:)

He he. Widzę po mojej siostrze ,żę one nie wiedzą co to troll. Nawet sie mnie niedawno pytała jak my wyczajałyśmy trolle. Jeszcze muszą się dużo nauczyc. A to właśnie mi siostra pokazała tą laskę i nie wpadłam na to ,żeby jej posty przejrzec.

Cześć Dziewczyny dziękuję Wam za słowa otuchy, baaardzo dziękuję!!!!

Postanowiłam, że postaram sie nie panikować i nie rozmyślać. Co ma być to bedzie. Najważniejsze żeby maluchy były zdrowe i ciąża spokojna i bez problemów.

Moje dziecko wypakowuje właśnie wszystkie pieluchy:-Ddobrze, ze to mała paczka hehe

Miłego dnia wszystkim życzę!!!!

Postanowiłam, że postaram sie nie panikować i nie rozmyślać. Co ma być to bedzie. Najważniejsze żeby maluchy były zdrowe i ciąża spokojna i bez problemów.

Moje dziecko wypakowuje właśnie wszystkie pieluchy:-Ddobrze, ze to mała paczka hehe

Dużoooo spokoju i zdrówka!!!!
Ja już siedzęw kuchni i zaraz biorę się za piezenie a Gaja o dziwo jeszcze śpi:)

właśnie!! bardzo się cieszę że i Ty się cieszysz!! spokojnie, zdrówka, bez stresów i będzie dobrze! żebyście byli zdrowi a wsio się jakoś później ułoży!!

Lenka - to masz śpiocha:)
A ja pranie już wstawiłam;-)

reklama

I oby tak dalej z tym nastawieniem!

A ta fantazjowa to niewiem, warto poobserwowac :-)

Witam sie, równiez zmykam do sprzatania i musze w piecu napalic ;P
dzieciaki jedza ryz preparowany a ja.... kicham, gardlo boli, ale walcze! nie moge sie poddac!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry