reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dzień dobry
My dzisiaj wstaliśmy o 9:20:szok:
Gosiu- cudne to co piszesz o Majuni! :tak::happy2:
Eaqgle- Gratulacje osmoczkowania Tomeczkowi! I czekamy na wieści z Ktg:tak::szok:
Koriander- Kochana jak tam wirly wirly?
Olu- Kochana współczuje przejść na szczepieniu. My pod koniec marca mamy ostatnia dawkę Infanrixu a potem w kwietniu chcę ordę świnkę i różyczkę .... Już mam stresa jak o tym pomyslę
Lizka - Zdróweczka dla całej gromadki!
Milko- dobrze że sie od czasu do czasu odzywasz Kochana Pracusiu ty nasz!
Kajdusia- tak apropos Pracusiów:p Jak się macie? Jak Teściowa? wraca do zdrówka???
Julia- Oj nie brzmi to za dobrze:-(
Kasiek- Jak Damiś??? Jestm pod wrażeniem sklepu Kochana!!! Piękny, widoczny i bardzo zachęcający Szyld i pozostałe cześci frontu :tak:

Boże jaka pogoda!!!! Wicher i silny deszcz.... Kiedy ta wiosna przyjdzie!!!!

reklama
A u nas dzisiaj pobudka o 5:15:baffled:

koriander
- czy twoja koleżanka jest już po operacji?

olavip - najwazniejsze, że już po

Liza - zdrówka dla dzieciaczków!

Kasiek - jak Damiś, już lepiej?

julia - z kręgosłupem nie ma żartów:no: trzeba wyleczyć, bo potem może być gorzej...

zyrraffka - a kim Łukaszek tak dyryguje, mamusią?:-D:-D

mój J. ma dzisiaj TK, trzymajcie kciuki!

Ostatnia edycja:
Łukaszek śpi:-)

dorotko- jak nocka? jak się Ignaś dzisiaj czuje??

eagle
- gratuluję Tomkowego odsmoczkowania, wie że zbliża się przybycie młodszego rodzeństwa do domu, on będzie starszym bratem więc nie wypada ze smoczkiem chodzić:-D. trzymam kciuki za udaną wizytę:)

gosiu- faktycznie słodka Majeczka, ciekawe jak Łuki będzie podchodził do rodzeństwa, pewnie z mniejszą czułością - jak to facet:-D. Do poniedziałku niewiele zostało, codziennie myślę i wysyłam fluidki zeby się udało:-) i trzymam kciuki za męża, napewno wszystko będzie dobrze!! Co do słoiczków to może Łuki zacznie jeść jak zobaczy siostrę albo brata jedzącego:)

milka- co Ty taka zabiegana bidulko, odzywaj się częściej

olavip
- na szczęście jest na co zgonić winę :)) najważniejsze, ze już po szczepieniu, macie z głowy!

liza
- zdrówka dla dzieciaczków!

julia-
współczuję! da radę mąż pracować?? gdzie pracuje? z kręgosłupem nie ma żartów!

perfecta- my i tak nie mozemy wychodzić z domu więc pogoda mi nie przeszkadza. Mam nadzieję, ze do poniedziałku się poprawi

gosiu- 5:15 :szok: współczuję, my teraz wstajemy najwcześniej o 7, gorzej jak do żłobka trzeba będzie Łukasza dawać, chyba będę go prowadzać przez jakiś czas, będę go zaprowadzać na 8:30, z mężem musiałby jechać przed 7. zawsze to 1,5 godz. krócej w żłobku

o kurcze właśnie słyszę, ze moje dziecko nie śpi :baffled::baffled::baffled: zaraz się wścieknę :-D

My dzis do 7.30 jak Kasia.

Dziewczyny P. dzis pojechal na wizyte do chirurga,i okazalo sie ze zdjec rtg ze ma jakies zlamanie kompresyjne jakiegos kregu....lekarz mowi ze do pol roku powinien chodzic w gorsecie...a on od poniedzialku wraca do pracy, fakt jest taki ze nie stac nas na chorowanie P. poniewaz ma malo na umowie,i straczylo by tylko na oplaty a na zycie nic by nie zostalo...;/;/;/

A co z tym dodatkowym ubezpieczeniem? Za taki uraz powinien dużo dostać

Witam się z pracy :)

eagle- gratulacje dla Tomka za odsmoczkowanie :) Ignaś nie miał nigdy smoczka więc przynajmniej jeden problem mniej :)

Ola- współczuję szczepienia, ale macie już spokój. Ja teaz z Ignasiem 2 razy dziennie :( ale i tak jest dzielny

Lizka- dużo dużo zdrówka dla całej trójki

Julia- zdrówka dla kochanego ale nie za dobrze to brzmi, z kręgosłupem nie mam żartów

gosiagro- trzymam wciuki za męża, napewno wszytsko będzie dobrze. Majusia słodka z tą opieką. Napewno bedzie wspaniałą, starszą siostrą :)

Ignas w nocy ładnie spał,raz sie obudził i od 5 spał ze mna do 7 :) Po południu jeszcze jeden zastrzyk i zobaczymy co dalej

Zyrraffko jestes zawodowym kierowca...zostal w szpitalu na badaniach byc moze do soboty lub poniedzialku. Dzis mial juz tomograf robiony, pewnie jutro na obchodzie sie cos dowie...

Kasiu no zobaczymy ile dostanie...mam zadzwonic do Ubezpieczalni jak zakonczy leczenie, ma dwie prywatne ubezpieczalnie i napewno cos dostanie z Zusu...

Przepraszam ze tak o sobie ale ostatnio ciezkie dni mam ...obiecuje poprawe:)

jestem
tak na szybko

po wizycie ok, leżenie i nogi do góry dają radę :-D:-D byle do pierwszego
po ktg cos sie nieznacznie ruszyło ale bez jakis rewelacji, rozwarcie minimalnie się powiększyło ale jeszcze paniki nie ma
więc nadal czekamy :-):-):-)

na razie tyle doczytałam co nieco ale popisze później

Gosiu kciuki mocno zaciśniete za tomografie męża &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
co za pogoda :/ wiatr i deszcz, wyskoczyliśmy tylko po farbę i w domu siedzimy
juz po TK, wyniki we wtorek...

jestem
tak na szybko

po wizycie ok, leżenie i nogi do góry dają radę :-D:-D byle do pierwszego
po ktg cos sie nieznacznie ruszyło ale bez jakis rewelacji, rozwarcie minimalnie się powiększyło ale jeszcze paniki nie ma
więc nadal czekamy :-):-):-)

na razie tyle doczytałam co nieco ale popisze później

Gosiu kciuki mocno zaciśniete za tomografie męża &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

to zaciskaj dalej:-D do pierwszego już niedługo:-)

nie zasnął Łuki a teraz marudzi. Trudno dopiero po kąpieli pójdzie spać, nie będę siedziała z nim do 23.

zyyraffko ja mam dzisiaj wolny wieczór bo J. idzie z kolegą na piwo, więc jakby co mogę ci potowarzyszyć do 23:-p:-p:-D

Do góry