reklama

Czerwiec 2010

Hej,
u nas też słonecznie :) spacerek już zaliczony, Natan teraz śpi a ja mam chwilę bo obiad już zrobiony.

kasiek Damiś pewnie będzie mega zadowolony jak wkońcu wyjdzie na spacer :)
zyraffka mój Natan tak samo reaguje jak zbliżamy się do przychodni
kasiulka no widzę że imię już wybrane :)
olavip współczuje tego gronkowca!!

wiem, że jeszcze trochę czasu do drugich urodzin naszych dzieci choć Natan będzie jednym z pierwszych bo juz 20 maja ale mam pytanko robicie same torty czy zamawiacie?? ja się zastanawiam czy samej nie zrobić ale nie mam pomysłu jakby miał wygladać no i czy wogóle mi wyjdzie :P

reklama
Hej,
wiem, że jeszcze trochę czasu do drugich urodzin naszych dzieci choć Natan będzie jednym z pierwszych bo juz 20 maja ale mam pytanko robicie same torty czy zamawiacie?? ja się zastanawiam czy samej nie zrobić ale nie mam pomysłu jakby miał wygladać no i czy wogóle mi wyjdzie :P

ja w zeszłym roku robiłam sama tort z tego przepisu: Wielkie Żarcie - Przepis - Tort Auto Zygzak McQueen tylko kremy robiłam inne.
W tym roku chyba też zrobię sama, najprawdopodobniej okrągły i na allegro zamówię opłatek z Małpką George, którą mój Łukasz uwielbia.
tak wyglądał torcik: rajdek.jpg

Emalia - tzrymam kciuki za wyniki mocno!!!
my się czujemy dobrze - i ja i mała:tak:
Żyrafko - zrzucimy na pewno te kilogramy - tylko oby w miarę szybko;-)

my też już po spacerku - niezbyt długim bo dość chłodno, ale zawsze cos. Tylko u nas słońca nie ma...
jutro jedziemy do alergologa - miśka jak go widzi to sie drze wniebogłosy;szok:
pozdrawiam

wy już po spacerkach a ja dopiero przed, skończę pierogi ruskie i idziemy
yupi jutro wchodzę w 12 tyg:-)

Perfecta
- a to u mamy się schowałaś:-D u nas na razie buntu nie zaobserwowałam oby przyszedł jak najpóźniej;-)

zdec - witamy we Wro:-)

Andzia_S - na pewno przy dwójce szybko zrzucisz zbędne kilogramy, przynajmniej ja mam taką nadzieję:-D ciekawe kiedy ja zacznę tyć na razie bilans -1 kg

zyrraffka - już to słyszę od którejś osoby może czas zmienić profesję, hihi

Kasiek - cieszę się z z dobrych wieści:tak:

hefi - o jejku a co za bakteria się przyplątała:no: szybkiego remontu życzę:-)

Kasiulka - bardzo ładne imię:rofl2::rofl2:

agast - jak w pracy?

ewelinka - podziwiam zacięcie!

nadika - ja w tamtym roku sama robilam z tego przepisu
Tort Czekoladowa Dokładka - Przepis
w tym roku pewnie też sama zrobię, ale jeszcze nie wiem dokładnie jaki
a tak wyglądał zeszłoroczny
DSC_0849.jpg

Łuki dzisiaj chetnie do swojej sali wszedł, aż miło :-)

Jutro idziemy na szczepienie p. ospie, już sobie wyobrażam co będzie się działo. Łuki już na prakingu przychodni zaczyna wrzeszczeć...

ewelinka- 2 godzinki fitnesu :szok:podziwiam :-).

emalia
- nie martw się na zapas, napewno wyniki będą dobre! Ja się czuję dobrze, tytlko już brzuch mi przeszkadza w czołganiu się po podłodze:baffled:.

hefi- skąd ta bakteria :szok::szok:.współczuję! powodzenia w remoncie

kasiek- miesiąc w domu siedzicie! :szok: ja bym oszalała ale wy dzielni jesteście! napewno po 12 się troszkę ociepli.

Bakteria się przypałętała niewiadomo skąd tak na prawdę bo ani nie chodzi do przedszkola ani jakoś specjalnie czesto nie chodziliśmy na place zabaw ... Ale idzie ku dobremu... wczoraj Pani doktor powiedziała że już jest wszystko ok i możemy śmigać na place zabaw i do dzieci :) bo Julka już nie będzie zarażać. Ale ale... powtórne badanie na tą bakterie i tak musimy zrobić za 4 tygodnie :/

Jak ktoś z Wrocławskich dziewczyn chce namiary na moim zdaniem dobrą Panią pediatrę to polecam dr Rudnicką - ona jest ordynatorem oddziału dziecięcego w szpitalu na Kamińskiego i prywatnie przyjmuje na Partynickiej (Gosia będziesz miała blisko :P). Antybiotykiem leczy tylko w razie konieczności, jest rzeczowa i ma podejście do dzieci - Julka u niej to aniołek :)

ja po małych zakupkach z koleżanką. Strasznie zimno jest.

andzias- powodzenia u alergologa, mój na widok każdego lekarza się drze ale u nas w przychodni jeden pediatra ma fajne podejście do dzieci, zawsze się przywita i nie ma to jak małe przekupstwo:-D- jakaś naklejeczka lub samochodzik i Łukasz już się nie boi hehe, za to ma kiepskie podejście do rodziców, mało kontaktowy. Drugi pediatra za to uwielbiany przez rodziców ale nie potrafi uspokoić dziecka i nie słyszę prawie co mówi do mnie tak się łukasz zawsze wydziera:-)

gosiu- to teraz z górki, 12 tydzień, zaraz wszystkie dolegliwości miną:-) Ja już wchodzę z powrotem w gorszy okres. Nie mogę już za szybko po mieście śmigać bo brzuch zaczyna boleć, już w nocy coraz gorzej się śpi i nie mam w co się ubrać na wieczór panieński koleżanki :-(.

hefi- nieciekawie z tą bakterią, ciekawe skąd to się przypałętało:szok: dobrze, ze wykryliście to pskudztwo.

dziewczyny, których dzieciaczki śpią już w łóżeczkach bez szczebelków, powiedzcie jakie kupowałyście i gdzie i jak się sprawdzają???

muszę kupić Łukaszkowi na początku maja.

Ostatnia edycja:
My julce zamówiliśmy takie
i-meblik-ksiezniczka-lozko-90.jpg

tylko bez lampki i tego stolika. Mam nadzieję że zaakceptuje nowe spanie bez problemu.
Tylko nie wiem jakiej wielkości kołdrę i poduszkę do łóżka o wymiarach 90x190 kupić :/

dziewczyny, których dzieciaczki śpią już w łóżeczkach bez szczebelków, powiedzcie jakie kupowałyście i gdzie i jak się sprawdzają???

muszę kupić Łukaszkowi na początku maja.

My mamy takie

łóżko łóżka Junior BABY BOO+materac PROMOCJA (2260021529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Hania śpi w nim w dzień, bo w nocy niestety śpi ze mną. Ale ogólnie jestem zadowolona i łóżeczko jest bardzo dobre gatunkowo, a nie jest drogie

My julce zamówiliśmy takie
Zobacz załącznik 456794

tylko bez lampki i tego stolika. Mam nadzieję że zaakceptuje nowe spanie bez problemu.
Tylko nie wiem jakiej wielkości kołdrę i poduszkę do łóżka o wymiarach 90x190 kupić :/

śliczne łóżeczko ale strasznie długie, ja zdecydowanie szukam czegoś mniejszego ze względu na mały pokoik tak na 140 cm

kasiulka- cena faktycznie niska. Hania nie wypada z tego łóżeczka? bo ta barierka wydaje się być krótka, boję się zeby Łuki nie spadał, wogóle ciekawe czy będzie spał w takim łóżku:eek:

reklama
zyrraffka - u nas stety albo niestety nie mieliśmy możliwości wyboru wielkości łóżka bo w mebliku mają łózka albo szczebelkowe albo już takie 190cm :)

Kasiulka - ślicznie te łóżeczka :) A powiedz mi wymieniałaś materac na jakiś inny czy zostawiłaś ten co był od kompletu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry