reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie, odzywam się wywołana :-) u nas wszystko dobrze, w sumie bez zmian, ja nadal na diecie jestem na wakacje się odchudzam, w sumie już 4 kg mam na minusie, było by pewnie więcej ale święta i różne inne imprezki w między czasie były;-) Klara też dobrze, coraz dłuzej zaczyna mi spać w nocy - tzn budzi sie tylko raz na mleko oby tak dalej. Co do łóżka to ona w nocy śpi w łóżeczku, w dzień śpi u siebie w pokoju, ma wersalkę 120 cm chyba, spadła z niej przez sen dwa razy, raz zjechała pupą i raz spadła nie wiem jakim sposobem ale nie płakała za bardzo, ja ją zwykle obkładam miśkami i poduszkami dookoła i ten raz nie położyłam i spadła:zawstydzona/y: Poza tym to powoli myślimy o chrzcinach, wstyd się przyznać ale jeszcze Klara nie była chrzczona:zawstydzona/y: i chcemy zrobić z drugimi urodzinami, dwie imprezy jednego dnia, ale mamy jeszcze 2 miesiące do urodzin ponad;-)

Przepraszam, że tak tylko o sobie ale Klarka śpi i mam chwilę na ogarnięcie mieszkania;-) Postaram się odzywac częściej. Buziaki;-)

Jeśli chodzi o drugie urodziny Kamila to wszystko zależy od jego zdrowia. Na swoje pierwsze się pochorował i urodziny trzeba było przełożyć :-( Wtedy kupowaliśmy torcik ale w tym roku może pokuszę się o własny, jeśli czas pozwoli. W ogóle jeśli będziemy wyprawiać mu urodziny, jakoś niema u nas takiej tradycji.

Z łóżek to w Ikei widziałam takie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59827956/#/S99827959 i bardzo mi się spodobał pomysł łóżeczka rosnącego z dzieckiem :-) Można bowiem je wydłużyć i dołożyć specjalny mały materac :-) Tylko te floresy bardziej dla dziewczynki.

To sobie popisałam :-) młody wstał później Was doczytam :-)

Ostatnia edycja:
emalia jestem i odzywam się współczuję sprzeczki a wynikami się nie przejmuj będzie dobrze bo jak ma być!
Widzę że zaczynaćie myśleć już o 2 urodzinach naszych maluchów ja jeszcze nie myślałam na razie czekam na lepszą pogodę żeby trochę porobić przy domku zobaczymy jakie będzie lato mam nadzieję że lepsze niż w zeszłym roku narazie lecę bo łobuz wzywa

Hej kobitki!!!

ja zabiegana :biggrin2: zamieniamy nasze m3 na m5 :biggrin2: w lipcu się przeprowadzamy :biggrin2: a teraz rozglądam sie powoli za meblami :biggrin2:

u nas wszystko ok. ,dziewczynki na szczęście zdrowe

Gosiu przepiękne mieszkanie!!!
Kasiulka trzymam kciuki za Maje ;-)
hefi udanego remontu

chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia!!

.....to się napisałam...moje małe bestie wstały :-)

Witamy po długiej nie obecnosci
Dziś po tygodniu pobytu wyszliśmy ze szpitala:eek: Kubuś miał obustronne rozległe zapalenie płuc z dodatkiem bakteri mycoplazmy czy jakoś tak...I tak chyba jakims cudem wyszlismy bo dziewczynka z sali dostała rotawirusa i razem cały czas przebywali...nie przenieśli jej,,:wściekła/y: mam nadzieje ze zaraz nie powrócimy pfu pfu pfu, bo juz mam dość szpitali:wściekła/y: Szymonka omineła choroba, więc został z babcią i M. sie nim zajmował:-) Nawet do lekarza moje kochane Słonko go zabrał:-D
I tak o....
Świeta szybko minęły M. rodzice bardzo mile mnie zaskoczyli prezentem dla chłopców...bardzo piękny gest z ich strony..(ogólnie traktują ich jak naprawdę swoje wnuki:-))
Trzecia pralka się pierze, ogarniam się i ogarnąć nie mogę, ale juz z górki:tak:
Nie wiem co się działo tu od wielkiej soboty, ale pozdrawiam cieplutko wszystkie i jak się uda to będę już na bieżąco;-)

Witam sie:) dzis zabiegany dzien wiec czytac czytalam ale nie odpisalam...

A wiec piszecie o urodzinach naszych pociech ja zamawiam torta z pysznej cukierni, zreszta jak zawsze:) Na roczek Mela miala swoje zdjecie na torcie:) a teraz bedzie miec taki:
Piekarnia - Cukiernia Łobza - Zaniemyśl - Torty dziecięce - Tort dziecięcy

Milusia a to kurcze ale sie porobilo, no mam nadzieje ze to wstretne chorubsko przejdzie obok:)
SUper ze twoj M. tak cie wspiera i mam nadzieje ze znajdziesz wiecej czasu dla nas:)
Jak tam przygotowania do slubu?juz niemoge sie doczekac zobaczyc twoich fotek:)

Kasiek
super ze synek czuje sie lepiej:) oby to chorubska poszly w kąt!!!
Ja takze sie boje przelozyc do lozka Ameli ze spadnie lub bedzie ciagle wychodzic z niego;/

Emaila ja rowniez nie jestem w temacie;( pisalas na ogolnym? bo moze przeoczylam;/;/

Hej

Julia, Kasia- jutro odbieram wyniki w związku z moim torbielem (pisałam na ogólnym , że ginka zleciła morfo,ob, crp i marker żeby wykluczyć najgorsze)
Milusia- współczuje szpitala. Coś okropnego. Fajnie ,że możesz polegać na M i jego rodzince. A jak tam przygotowania do ceremonii?
Mi-mi- kochana super wieści. Gratuluje wielkiego mieszkanka :) Czekamy na fotorelacje :)
Izuniu- ja też jeszcze nie myśle o urodzinach. Dzisiaj dostałam kilka "chwaścików" od koleżanki i latałam koło domu ze szpadlem :)
Anecznik- łózeczko fajne. Mojej siostrze sie marzy, ale ma mało miejsca. A z urodzinami , będzie na pewno super. :)
Olcia- fajnie ,że się odezwałaś :* z chrzcinami , żaden wstyd. Moja szwagierka chrzciła , chrześnice męża jak ta miała 3 latka , a że w międzyczasie urodziła jeszcze bliźniaczki to były potrójne chrzciny ;-)
Zyraffka- ja miałam łóżeczko takie z którego się robi tapczanik i póki co Jasiek będzie je miał dopóki nie zrobimy mu pokoju. Zresztą i tak mało w nim śpi :-D Trzymam kciuki, za jutrzejsze szczepienie :)
Hefi- współczuje kochana przejść z bakterią. Dobrze ,że już dobrze :)
Gosiagro- ale ten czas leci. Teraz to już z górki będzie. Ciesz się kochana ciążą i żeby nie było już zadnych dolegliwości :)
A mieszkanko super urządziłaś. Mamy takie same kafeleczki w łazience, tylko masz więcej brązu. Śliczna :)
Andziulka- moćno trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Będzie dobrze kochana :)
Nadika- ja nie mam pojęcia czy będę wogóle robić torta na imprezę Jasia. U mnie za bardzo nie przepadają. Ale jak już to chyba zrobie sama niedużego i zamówie zdjęcie na środek :)

Kasiulka- trzymam kciuki za wizyte i za potwierdzenie płci :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ewelinka- ja chyba nie wyjde w tym roku na plaże. Nie mam samozaparcia w odchudzaniu. schudłam już 4 kg ( dieta, troche ćwiczeń w domu) ale już mi wróciły. :( Marzy mi się rower i fotelik dla Jasia, bo mamy gdzie jeździć , ale ehhhh te remonty ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry