reklama

Czerwiec 2010

reklama
ha to ja czekam jak młody wstanie na cyca, bo Tomek jeszcze śpiocha

Kasiulka to gratki, szybko się do wyjścia szykuje Majeczka

Zyraffka jak Łukaszek po nocy? obyło sie bez żadnych niepożądanych reakcji po szczepieniu a jak Ty sie czujesz, powiedz Sylwusi żeby lepiej posiedziała jeszcze troszke w brzusiu

Emalia i jak, wiesz już coś, &&&&&&&&&&&&&& kciuki mocno zaciskamy za pomyślne tylko wieści

ocho i alarm jedzeniowy włączony, ja nie wiem to moje dziecie chyba jakiś budzik w żołądku ma bo z zegarkiem w reku można odmierzać kiedy sie obudzi ( poślizgu jest co najwyżej 10 min)

mama Kubulki może jakiś dłuższy urlopik w takim razie?

mi mi oj kolejna która się urządzać będzie, pochwal sie poźniej fotkami

izia zaglądaj zagladaj nie tylko wywołana, ech jak ja wam zazdroszcze tych ogrodeczków

milusia zdrowka dla Was kochani, a jak przygotowania, chwal się szybciutko?

Julia nono torcik niczego sobie jak dla małej księżniczki przystało

ja jeszcze nie myśle o 2 urodzinach, bo wcześniej wypadaloby zorganizować jakieś chrzciny dla Misia, a i w maju mamy 2 komunie moich chrześniaków - wiec imprez nie brakuje

a tak w temacie komunijnym orientujecie się jak to jest z prezentami czy kaską - ile sie daje? bo ja nie mam pojęcia Emalia pomóż:-)

na razie tyle bo ciężko mi pisać 1 ręką, zaglądnę później jeszcze

miłego dnia

emalia- jak wyniki??? halo!

koriander- co u Was?? jak Lilusia??jak Ci się pracuje??

eagle- to dopiero michałek rośnie jak na drożdżach:))) dziecko dobre dla mamusi, daje pospać a najgorsze, ze cycki nie rozumieją i muszą boleć, ehh

julia- przykro mi że cytologia kiepska, ale nie martw się, podleczysz się i wszystko będzie dobrze!

mamakubulki- szczepienie p. ospie wietrznej. Oj Ty pracusiu, mam nadzieję, że w weekend wypoczniesz i troszkę popiszesz z nami:))

kasiulka- gratuluję Majeczki!!!

eagle- nie było żadnych niepokojących objawów po szczepionce i mam nadzieję, ze już nie będzie. Ja teraz się dobrze czuję, no niech siedzi malutka. Za tydzien wizyta mam nadzieję, ze nic się tam nie pootwierałi i nie poskracało od tych skurczy bo musze być na chodzie dla Łukaszka. Ostatnio wszystko mama, tata nawet spać nie może go położyć, muszę być ja i koniec. Rano też ja musze go wyjąć z łóżeczka, bo jak przychodzi tata to jest foch na całego. Co do komuni to ja chciałam dać 400 zł chrześniakowi ale składam się z chrzestnym na rower, bo u chrześniaka się nie przelewa z kaską i mogłaby się rozpłynąć a tak chociaż będzie miał coś pożytecznego. W sumie wyszło nas po 450 zł za ten rower.

gosiu- co u Was??odzywaj się częściej!!! Gosia tak się napawa widokiem swojego pięknego mieszkanka, ze nie ma dla nas czasu:-D

perfecta- jak mały buntownik? dalej zbuntowany??

andzias
- jak samopoczucie??

kahna
- gdzie się podziewasz??

kasiek
- jak Damianek przystojniaczek??

adorea- co u Was?

asencja- odezwij się, jak dzieciaczki, jak dajecie sobie radę???

ewa- odezwij się co u Was?

iwkaa- Was też wcięło?? halo!!już nie pamiętam kiedy coś pisałaś!!

klementinka, lencja, kajdusia, magdam- co to za nieobecność!!!!!!

kreatorka- jak Nineczka???

milka- halo!! co u chłopaków??

milusia- współczuję pobytu w szpitalu, cieszę się że twój facet spisuje się perfekcyjnie w roli taty!!!

zdec
- już się zaklimatyzowaliście po przeprowadzce??

odezwać się wszystkie nieodywające się i przypominam, ze ciężarnej się nie odmawia :-D

Ostatnia edycja:
oj tak tak mam nadzieję że wszystkie nieobecne to zmotywuje

a mój mały cycol pouśmiechał się trochę, zapaskudził 2 pieluchy, dojadł 2 mleczno-danie i poszedł w kimono
ja kończe obiadek i zmykam po Asiulę do przedszkola

liczę na to, że będę miała co nadrabiać jutro rano:-D

eagle- obrotna babka z Ciebie:-) mam nadzieję, ze jak urodzę też będę sobie tak swietnie dawała radę:-)

WITAM Z Władysłaowowa:)

sorki ze napisze tylko o sobie ale ni mam kiedy czytac moje szoguny daja popisac:) a jeszce mdlosci jestem w ciaży:))))))
gratulacje i znów ciążowo :-)

forum chyba tak działa czy cuś:-D

a my już w domku z Asią przy okazji plac zabaw zaliczony i małe zakupy ( mama nakupowała córci mnóstwo kolorowych spineczek, opaseczek itp)
teraz tatuś z Tomkiem poszli a my poukładamy jakieś puzzle może?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry