gosiagro
Mama czerwcowa 2010
Jestem, jestem tylko szykuje się do parapetówki na jutro i mało czasu mam, będę miała gości cały weekend, więc pewnie mnie na bb nie będzie
mi-mi - gratki nowego gniazdka, czekamy na fotorelację
milusia - biedny Kubuś:-( dobrze, że już jesteście w domu
zyrraffka - współczuje, to musiałaś się strachu najeść
mam nadzieję, że już się nie powtórzy, kiedy wizytujesz? Ja w przyszły piątek, będę miała genetyczne usg i w końcu dzidziusia zobaczę bo jak ostatnio widziałam to miał/a 3,5 mm
teraz to już w centymetrach trzeba mierzyć

olafasola - to ci się imprezka szykuje;-)
eagle - super, że Michałkowi bar mleczny mamusi tak służy:-) te twoje dzieci to jakieś podejrzane są;-) chodzą spać jednocześnie, przesypiają nocki nic tylko rodzić
julia - szybko zaleczysz i będzie git!
koriander - co tam u was kochani?
zyrrafka - Łukaszek to synek mamusi
u mnie za to jest odwrotnie jak J. wróci z pracy to nawet wykąpać się spokojnie nie może nie mówiąc o spokojnym zjedzeniu obiadu, już Majusia go ciągnie do swojego pokoju, jak on jest w domu to mamusia mogłaby nie istnieć;-)
kahna - gratulacje!!!:-)
mi-mi - gratki nowego gniazdka, czekamy na fotorelację

milusia - biedny Kubuś:-( dobrze, że już jesteście w domu
zyrraffka - współczuje, to musiałaś się strachu najeść
mam nadzieję, że już się nie powtórzy, kiedy wizytujesz? Ja w przyszły piątek, będę miała genetyczne usg i w końcu dzidziusia zobaczę bo jak ostatnio widziałam to miał/a 3,5 mm
teraz to już w centymetrach trzeba mierzyć

olafasola - to ci się imprezka szykuje;-)
eagle - super, że Michałkowi bar mleczny mamusi tak służy:-) te twoje dzieci to jakieś podejrzane są;-) chodzą spać jednocześnie, przesypiają nocki nic tylko rodzić

julia - szybko zaleczysz i będzie git!
koriander - co tam u was kochani?
zyrrafka - Łukaszek to synek mamusi
u mnie za to jest odwrotnie jak J. wróci z pracy to nawet wykąpać się spokojnie nie może nie mówiąc o spokojnym zjedzeniu obiadu, już Majusia go ciągnie do swojego pokoju, jak on jest w domu to mamusia mogłaby nie istnieć;-)kahna - gratulacje!!!:-)