reklama

Czerwiec 2010

Jestem, jestem tylko szykuje się do parapetówki na jutro i mało czasu mam, będę miała gości cały weekend, więc pewnie mnie na bb nie będzie

mi-mi
- gratki nowego gniazdka, czekamy na fotorelację:tak:

milusia - biedny Kubuś:-( dobrze, że już jesteście w domu

zyrraffka - współczuje, to musiałaś się strachu najeść:no: mam nadzieję, że już się nie powtórzy, kiedy wizytujesz? Ja w przyszły piątek, będę miała genetyczne usg i w końcu dzidziusia zobaczę bo jak ostatnio widziałam to miał/a 3,5 mm:-D teraz to już w centymetrach trzeba mierzyć:-D:-D

olafasola - to ci się imprezka szykuje;-)

eagle - super, że Michałkowi bar mleczny mamusi tak służy:-) te twoje dzieci to jakieś podejrzane są;-) chodzą spać jednocześnie, przesypiają nocki nic tylko rodzić:-D

julia - szybko zaleczysz i będzie git!

koriander - co tam u was kochani?

zyrrafka - Łukaszek to synek mamusi:tak: u mnie za to jest odwrotnie jak J. wróci z pracy to nawet wykąpać się spokojnie nie może nie mówiąc o spokojnym zjedzeniu obiadu, już Majusia go ciągnie do swojego pokoju, jak on jest w domu to mamusia mogłaby nie istnieć;-)

kahna - gratulacje!!!:-)

reklama
WITAM Z Władysłaowowa:)

sorki ze napisze tylko o sobie ale ni mam kiedy czytac moje szoguny daja popisac:) a jeszce mdlosci jestem w ciaży:))))))

to mnie zaskoczyłaś, kolejna trójkowa odważna mamusia :-) gratuluję, zyczę spokojnej ciąży i krótkich mdłości!!

gosiu- podobnie wizytujemy :-) ja mam lekarza w czwartek za tydzień. Mam nadzieję, ze twój torbiel się wchłonął! Udanej imprezki życzę!

mój "cudowny" teść znowu wczoraj obudził mi Łukaszka i musiałam wisieć pół godziny nad łóżeczkiem, brak słów:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
hej dziewczeta:) widze ze dzis ciut lepiej z produkcja:):)

ale nadal nie widze wiesci od Emaila;/;/ oj oj na tylek dostanie;p bo my sie denerwujemy...

Ja dzis caly dzien na nogach bylam,kolo 18 sila Amelie do domu zaciaglam hehe, chwile pozniej juz spala,kapiel byla jednym wielkim krzykiem bo mega zmeczona byla;/

Dziewczyny moj brat w pazdzierniku zwiazal sie z dziewczyna a dzis jechalam z jego wybranka po suknie slubna:) w sierpniu maja wesele! a ja co? wielka dupa...;p

Gosiargo to milego wekeendu zycze:) juz sobie wyobrazam jakie pysznosci zrobilas mniam mniam:) trzymam kciuki zeby to cholerstwo zniklo!

Zyraffko mam nadzieje ze te bole mialas jednorazowe! Mam nadzieje ze na wizycie potwierdzi ci sie dziewczynka:) Widzisz twoj lukaszek jest za toba,a moja corka jest w stanie mnie sprzedac haha, jak kogos lubi to idzie w dluga i jeszcze mi macha "papa";p;p;p nie powiem czasami zazdrosna jestem;p

Kasiulka gratki:) super ze masz ta dziewczynke:) oby dalej ciaza przebiegala prawidlowo:) a jak tam Hanna?:) rzadko sie ostatnio udzielasz!;/ niu niu niu;p

Kahna GRATULUJE:):):):) zycze nudnej ksiazkowej ciazy:)

Mamo kubulki
ty kiedys padniesz z tego przepracowania...mam nadzieje ze ten wekeend majowy mega odpoczniesz:)

hmmm wiecej niepamietam czy komus jeszcze mam odpisac;p cofne sie ...

mam pytanie czy Kajdusia miala te ciazko chora tesciowa? bo tak czesto mysle o niej i jej rodzinie....

kasiulka to nas zdradza pewnie z innymi czerwcówkami :-D
julia u nas też krzyk przy mega ekspresowej kąpieli, nawet głowy nie umyliśmy a przydałoby się, bo Łuki zmęczony i głodny wychodził mi z wanny. Tak się Łobuziak rozbawił na dworku ze też siłą i na syrenie zaciągaliśmy go do domu:-D.
gsia lepiej niech się nie chwali swymi kulinarnymi wyczynami bo się wyślinię na smierć:-D.

Zyrafka jeszcze by mnie myszy zjadly :-D

Kahna gratulacje oby mdlosci minely jak najszybiej

przepraszam ze bardziej sie nie wczytalam ale standardowo biuroczeka ale jeszcze tylko troszke

U nas z nowosci to zarezerwowane wczay wylatujemy 25 maja na Zakyntos juz nie mozemy sie doczekac. A reszta po staremu :) Ercio nadal mowi tylko poczatki albo koncowki slow nie wiem kiedy zalapie ze nalezy to laczyc ;-) no i chyba zatrybil po co mama lata z nim do lazienki jak sie skupia:) od soboty mowi "ku" i proboje cos wycisnac do nocnika nawet mu sie pare razy udalo no ale zostalo mu tylko 11 dni do magicznego 1 maja a wtedy mama ma w planach zdjac pieluche mam nadzieje ze nie bede sie musiala poddac z Olem sie udalo ale Eryk to jakis dzidzius.... jest zupelnie inny na placu zabaw rzadzi nie to co potulny Olaf ciagnie dziecko za soba za raczke i pokazuje co ma robic maly kierownik mi rosnie

Milko to wasza pierwsza wycieczka? wlasnie dzis ogladalam z tego Zakyntos oferty, tez marzy mi sie wyjechac,brat mnie namawia ale zebysmy lecieli bez Meli i oni tez bez dziecka na tydzien,ale niedam rady bez niej tam...choc niepowiem jestem okropna ale czasami mam mysli jak by to bylo bez niej...zebym wypoczela...ehhh
Zycze powodzenia z akcja nocniczek:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry