reklama

Czerwiec 2010

u nas narazie pogoda wspaniała, zaliczyliśmy spacerek. Łukasz był grzeczniutki:-) Sylwia za to cisnęła mamę na pęcherz i ledwo chodziłam:-D
zapowiadają deszcze ale mam nadzieję, ze będą dopiero późnym wieczorem

reklama
dzień dobry!

kasiek- &&&&&&&&& najmocniej jak się da

trzebva wyszykować się na spacerek, bo słoneczko a popołudniu ma padać

ps. ja już wyszykowana a buntownik stoi i się buntuje- "chcesz na dworek"- w odpowiedzi ryk tygrysi :-D od rana potrafi wnerwić człowieka :))

u nas narazie pogoda wspaniała, zaliczyliśmy spacerek. Łukasz był grzeczniutki:-) Sylwia za to cisnęła mamę na pęcherz i ledwo chodziłam:-D
zapowiadają deszcze ale mam nadzieję, ze będą dopiero późnym wieczorem

Dzien dobry wszystkim

u nas także od rana piękna pogoda, cieplutko i słoneczko
spacer już zaliczyliśmy, asia wymeczona na rowerze, Tomek grą w piłkę usnął w 3 sekundy a najmłodszy kurczak pełen energii bo smacznie przespał cały wypad - teraz pojadł i nawija do krówki w łóżeczku

na popołudnie jakieś burze zapowiadają hmmmmmmm... mam nadzieje że im sie to nie sprawdzi bo pasowało by jeszce jakiś spacer zaliczyć

Kasiek trzymamy kciuki za poprawę sytuacji i zdrówka dla Damisia

Gosiagro mam nadzieję że parapetówa mimo to udana i goście jednak dotarli w komplecie, bo jak nie to my się tu w kilka zbierzemy i Was odwiedzimy ;-)

dzięki za rady odnośnie komunii - chrześniak jest synem mojej przyjaciółki i bardzo mi bliski a chrześnica niby w rodzinie ale jakoś nie mamy z nimi za dużego kontaktu, ja wolałabym coś kupić bo z doświadczenia wiem że dziecko bardziej sie ucieszy z prezentu niz z samej kasy ale z racji tego że nie jestem w temacie co do drugoklasistów i nie mam pojęcia co byłoby odpowiednie, z czego by się ucieszyli a dwa nie mam za bardzo kiedy i jak chodzić po sklepach i szukać to ostatecznie dostana kasę :-)

ech i to tyle bo młodzież wzywa

miłego dnia wszystkim - zaglądnę później pa

młody śpi więc poodpisuję, za wiele tego nie ma, garstka się odzywa niestety :-(

gosiu- przykro mi że imprezowicze nie dopisali.

emalia- ja po wizycie?? co lekarka powiedziała? Co do teścia to chyba wrócił do swojej Kryśki, czasem u niej nocuje, nie ma go na szczęscie całymi nocami ale jak już jest to potrafi zepsuć nerwy. Nawet się do czynszu nie dołożył buc jeden, my się prosić go nie będziemy.

milusia
- jeszcze raz gratuluję :) życzę pieknego śłubu!!!

anik- świetne masz dzieciaczki. Mój Łuki przebudza się raz w nocy, chociaż był już czas ze przesypiał całe nocki. Myślę, ze ma złe sny lub przeżywa żłobek. Musze postać prz łóżeczku i zasypia. Najgorsze, ze nie daje żeby mąż go usypiał jak się obudzi w nocy, nie wiem jak to będzie jak się maluszek urodzi :baffled:.

eagle - też bym chciała jeszcze jeden spacerek dzisiaj zaliczyć, już z mężęm jak wróci z pracy. Jak będzie padać to ewentualnie do sali zabaw pójdziemy, zeby młody się wyszalał

hej dziewczyny,
kasiek jak dzisiaj Damiś się czuje??
emalia jakie wieści po wizycie??
anik ale Oskarek już duży! super dzieciaki!!
to narazie na tyle bo mój Łobuz nie daje mi więcej popisać

a mi dzisiaj głowa pęka!! niskie ciśnienie. u nas non stop się chmurzy ale narazie nie pada pewnie popołudniu się rozpada

Jejku dziewczyny wieki tu nie zaglądałam....nawet nie próbuję Was doczytać, bo nie pamietam kiedy ostatnio zaglądałam....Mam nadzieję tylko że Damis i Gaja już zdrowi , nowonarodzone dzieciaczki mają sie dobrze a mamusie przy nadziei cieszą sie wspaniałą energią i radością....
U na spo staremu, praca i praca....ogólnie nudy :-)....aż głupio mi ciągle to pisać....Polcia aktualnie jest na antybiotyku...infekcja gardła i uszu....ach ta angielska pogoda....ale juz ma sie dużo lepiej...dzielnie zniosła wszystko...do ślubu praktycznie wszystko gotowe...suknie dla mnie i Poli zakupione , garnitur dla P. tez , kwiaty obraczki zaproszenia rozdane......Nic tylko odliczać czas.....O dziwo żadnej nerwówki, totalny luz....bo troszke sie tego bałam....Od wrzesnia albo października chyba rozpoczniemy staranka o drugiego maluszka i niech sie dzieje co chce!!!!! I w sumie tyle o nas!!!! Sorki że tylko tak narcystycznie o sobie ale naprawde nie za bardzo wiem co sie dzieje na forum....Poastaram sie byc czesciej bo teraz kiedy juz w miare sloneczna pogoda za oknem czlowiek ma jakoś tak wiecej energii...... Wrzuce tylko zdjecia mojej córy z jej najlepszą psiapsiółką.....apropos mam takie pytanie do mam po cesarce....Koleżanka mnie prosiła zebym spytala czy uzywalyscie jakiejs maści aby ta blizna stała sie mnie widoczna?

Załączniki

• IMG_3518.jpg
    IMG_3518.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_3521.jpg
    IMG_3521.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 67
  • IMG_3525.jpg
    IMG_3525.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_3526.jpg
    IMG_3526.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
eagle nie wiem czy tobie by odpowiadało ale powiem ci tak mój starszy syn na komunię dostał zegarek oczywiście taki lepszy i z przedłużoną gwarancją cieszy się nim do tej pory za rok czeka nas też komunia u chrześniaka mojego K i też mamy zamiar mu coś podobnego kupić syn ma coś podobnego ale trochę starszy model bo to trochę lat minęło:-D $ ZEGAREK CASIO G-8900
-1ER NA PREZENT G-SHOCK $$

agi super zdjęcia

eagle - zapytaj się wprost dzieci co chciałyby od cioci na komunie dostać, tak jak mówisz z kasy raczej zadowolone nie będa (i tak pewnie rodzice zabiorą :-) ) tylko nie pytaj się w obecności rodziców bo Ci szczerze nie odpowiedzą :-)

agi78 - ja używałam jakieś maści cebulowej, ale mój gin powiedział że żadna maść nic tu nie poradzi i to od biologicznych predyspozycji zależy jak blizna będzie później wyglądać

U nas pogoda taka średnie, mój z młodym poszedł na spacer poszedł a ja w kuchni przy pierogach siedziałam. Do teściowej jedziemy i obiecałam dziadka zrobić pierogi a skoro im to już wszystkim :no::no:
Nie wiem czy już pisałam ale 26 mam egzamin na prawko i bardzo liczę na wasze kciuki :-) w końcu są cudotwórcze a mi cud będzie potrzebny :-D

Emalia ciesze sie ze wyniki w porzadku oby Ci juz przeszlo najlepiej samo z siebie

Kasiek trzymam kciuki

Julia nie pierwszy Ercio byl juz w tamtym roku no a Olaf to juz stary wyga

Gosiargo jak sie mieszka?

Agi powodzenia w staraniach

Zyrafka a to mala podstepna Sylwunia zeby tak mame traktowac....

Ja zaliczylam dzis caly dzien w skzole jutro tez na razie wyglada na to ze napisze ostatni egzamin jednak przed wczasmi wiec jak mi sie noga nie podwinie to beda preawdziwe wakacje :) Zostaje napiszanie pracy ale dzis promotorka skrocila mi plan z 5 rozdzialow do 2 i powiedziala ze teoria ma miec nie wiecej niz 15 stron!!!! normalnie ja kocham :)

czesc dziewczyny!!!!!!!!!!!

ale byla dzis piękna pogoda;) Kuba prawie cały dzien spedzil na dworze;)
bylismy z mezem na randce w kinie na "igrzyskach śmierci", zresetowałam mózg i czuje sie wspaniale;) kocham weekendy;) za tydzien jedziemy w bieszczady ze znajomymi, oni zostawiaja swoje dzieci w domu, wiec my niestety jedziemy tez bez Kubusia;(

czy któraś z Was zna sie troche na funduszach unijnych albo moze kogos polecic? chcialabym skorzystac z dofinansowania;)

Agi
zdjecia sa cudne;) owocnych staranek;) my mielismy zaczac od stycznia, ale jakos tak odwlekam to w czasie, za to moj maz coraz bardziej napalony na drugiego malucha;)
Anecznik trzymam kciuki, bedzie dobrze podromco dróg;)
Milka na jaki temat piszesz prace?
eagle zegarek dobry pomysł, my tez mamy 2 komunie w tym roku;) jak juz znajdziesz jakis fajny prezent to daj znac, moze sciagne od Ciebie pomysl;)
nadika mi tez dzisiaj głowa peka 4 razy bralam tabletki, makabra...... zastanawiam sie nad zrobieniem rezonansu magnetycznego
emalia jak tam, jak tam po wizycie?
zyrafka co trzeba zrobic, zeby zaszczepic dziecko żłobkowe bezplatnie na ospe? jakies zaświadczenie ze złobka przynosiłaś? u nas w przychodni babki o tym nie wiedza, ze szczepienie bezplatnie przysługuje...........

zdrowka dla chorowitków
kolorowych snow;)

reklama
czesc dziewczyny!!!!!!!!!!!

ale byla dzis piękna pogoda;) Kuba prawie cały dzien spedzil na dworze;)
bylismy z mezem na randce w kinie na "igrzyskach śmierci", zresetowałam mózg i czuje sie wspaniale;) kocham weekendy;) za tydzien jedziemy w bieszczady ze znajomymi, oni zostawiaja swoje dzieci w domu, wiec my niestety jedziemy tez bez Kubusia;(

Też byłam z mężem na tym filmie :-) tzn on spóźnił się godzinę, ale moim zdaniem nic nie stracił :-D Podobał Ci się film?? Ja spodziewałam się czegoś więcej, ale masz rację można się zresetować :-)

Oj zazdroszczę wyjazdu ze znajomymi :-D Ja bym się ucieszyła gdybym mogła zostawić Kamila gdzieś i wyjechać :-D Pewnie dlatego że jestem z nim 24h na dobę i to od początku :-)
Na szczęście w czerwcu jedziemy na wesele i już się nie mogę doczekać :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry