reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja też odwiedzam :-) Ale mało coś ostatnio faktycznie pisze.

Wiesz Kochana, Hania miała trochę próchnicy na jedynce górnej, taką kropeczkę i zgodziłam się na lapisowanie, dentystka mówiła, że zrobi się czarne tylko w miejscu próchnicy a ona ma połowę jedynki czarną. Jestem załamana, wiesz jak to wygląda? Masakra. :-(

Nie zejdzie to od mycia ząbków?
Mój Daniel tak ma tyle ze jedynki i dwojki górne to az 4 ząbki :( niestety na tym polega to, bo dzieki temu pruchnica dalej sie nie rozszerza... ząbki są troszke jasniejsze potem ale miejsce po próchnicy ciemne di konc, i tez zabieg sie powtarza co jakis czas.

kajdusiu przyjmij moje kondolencje...

lena ja podobnie myślę jak ola fasola co do wyjazdu do Tunezji

Dziewczyny proszę o kciuki za jutrzejszy dzień!!! pewnie się domyślacie za co.. mam ogromnego stresa - chyba tak samo dużego jak za pierwszym razem. Mam nadzieję że to już ostatnie spotkanie w sądzie i wszystko się skończy na moją korzyść!

Cześć. Jutro mamy wizytę u pediatry, ale rozmawiałam z nią przez telefon i podejrzenie jest że to być może alergia. Zobaczymy.

Kajdusia
- jeszcze raz, przyjmij moje kondolencje...
[*] dużo siły dla Was

Lena
- ja też bym z dzieckiem tam nie leciała... my pewnie po raz kolejny uderzymy Hiszpanie bo się w niej zakochaliśmy, ale tym razem wyspy kanaryjskie ;)

Gosiagro
- buziaczki dla Was :*

Zdec
- co się dzieje kochana?

Agi
- ale Polcia urocza! koleżanka też :)

Nadika
- trzymam jak zawsze &&& ;)

Nas pewnie też czeka wizyta u stomatologa... ale powiem Wam że jeśli u nas się pojawi próchnica (jeżeli już jej nie ma) to zrobię wszystko żeby zaleczyć ząbka, bo mnie przerażają te czarne zęby, zawsze mi się kojarzy z zaniedbanym dzieckiem, ale zawsze myślałam że to popsute zęby, teraz przynajmniej wiem co to jest ;)

Sorki że nie odpisuje wszystkim, ale nie pamiętam co kto pisał, tak to jest jak się na bieżąco nie odpisuje :(

reklama
Lena - ja tam się nie znam, ale Tunezja to Afryka, jakoś bałabym się żeby choroby jakieś nie przywieść ze sobą, a szczególnie dziecko... poza tym, Ola_fasola, miała, lub nadal ma biuro podróży, więc myślę że wie o czym mówi ;) a Kajdusi teściowa zmarła na raka, niedawno się dowiedzieli że ma raka a dziś już po drugiej stronie :( przykre

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry