Dzień Dobry bardzo!
W końcu udało mi się odnalezć hasło do bb
Troche nas nie było ale od soboty już u siebie w domku jesteśmy. Jasiek u babci takie postepy w rozwoju zrobil że B. jak po nas przyjechal to sie normalnie przestraszył że dziecko do niego mówi

A powiedział " Tata choć autkiem siadaj"!!!

Ogólnie to gada jak nakręcony (po mamusi taka papla) i już coraz wyrażniej. Powolutlu też zaczyna budować zdania 3-4 wyrazowe , ale najlepiej mu pojedyńcze słowa wychodzą
U mojej mamy siedzimy po obiadku zęby myjemy Ja do niego - Jasiu szoruj zęby jeszcze troszke a on do mnie:
"Mama juuuuś starczi BOoooDZIE" Spadłam z łóżka ze śmiechu

Jest przecudownym , kochanym mamuni synusiem. Nie mogę sie na niego napatrzyc i napodziwiać jak się zmienia z dnia na dzien.
Ja się u mamy odchudzałam i w efekcie przyjechałam z 1 kg na plusie

Gosiu- Kochana buziaki na dobry dzionek!!!!
Kolenderko- :*
Lencja - Kochana "łer ar ju? Łejtam na skypku na ju i mis ju !
Kajdusiu- Kochana jeszcze raz przyjmij wyrazy współczucia!!! Kochana piękna historia aż mi łezki poleciały! Jesteście tak wspaniałymi ludzmi !!! Buziaki dla całej rodzinki! A Teściowej Twojej zapalam
[*] niech spoczywa w spokoju . Już tam po drugie stronie bez cierpienia i bólu!
Kaśku- Kochana jak się Damiś ma? Co to za smutaski? Trzymam kciuki za wszystko!!!!
Żyrafciu - hop hop jak się masz Kochana? Jak Łukaszek? Zdrowy? Troszke je więcej ? A jak brzuszek?
Izia- Kochana jak tam nastroje??? Odezwij się
Olusiu- To się ciesze że organizm walczy! Jesteś dzielną Kobietą! :* A my też raczej na wakcje nie mamy co liczyc bo B. musi być w pracy od czerwca do pazdziernika. Jak pojadę to sama z Jasiem gdzieś... Czyli nie odpocznę...
Nadika- Kochana jak po sprawie oczywiście kciuki trzymałam , ale nie mogłam na pisac bo hasła nie mogłam znalezć...
Emalia - Kochana przeczytałam o Twoich problemach zdrowotnych. Zdróweczka!!! I na pewno to nic groznego i szybko minie !!!! Dobrze że markery wszysły w porządku!!! Buziaki!!!
Klementinko- Kochana gdzie Ty się podziewasz? Wracaj tu szybciutko.

Dobrze że na fb Cię czasem widać! Jak tam Chłopaki? Jak sobie dajesz radę z Jasiem i Jeremkiem? Na pewno świetnie!
Andzia- Kochana bravo dla Miśki Dzielna Dziewczynka!!!!!
Milusia- Kochana gratulacje pierścioneczka!!! Jak się chlopaki czują? Mam nadzieję że choróbsko poszło i nie wróci!!!!! Kiedy Wy tym przejazdem w Wawie będziecie , bo się doczekac nie mogę!!!!!!!!!!!