reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kahna dzieciaki zdrowe, Hani przyplątało sie zapalenie spojówek ale kropelki mam i pomogły :tak:
W ciązy jestes? który tydzien? :-) hehehe
Czemu nie masz suwaczków.?

Dziewczyny ja tylko na chwilę by się przypomnieć :-D Trzymajcie jutro za mnie ok 10 swoje cudotwórcze kciuki :-D Mam egzamin na prawko i już dziś mam żołądek w gardle na samą myśl więc boję się co to będzie jutro na egzaminie :-(

Witam sie:)

Anecznik kciuki trzymam:)

Kasiu a niewiesz czy Nowe Zoo bedzie otwarte w wekeend majowy? i czy orientujesz sie czy duzo ludzi jest w te dni? u nas tez sliczna pogoda:) zaraz pojdziemy na dwor,ale musze odpoczac po sniadanku hehe:)

Kasiu a niewiesz czy Nowe Zoo bedzie otwarte w wekeend majowy? i czy orientujesz sie czy duzo ludzi jest w te dni? u nas tez sliczna pogoda:) zaraz pojdziemy na dwor,ale musze odpoczac po sniadanku hehe:)

Informacja ze strony ZOO

Godziny otwarcia:

od listopada do lutego w godz. 9 - 16 (kasa 9 - 15)

Słoniarnia czynna od 10 do 14

marzec i październik w godz. 9 - 17 (kasa 9 - 16)

Słoniarnia czynna od 10 do 16

od kwietnia do września w godz. 9 - 19 (kasa 9 - 18)

Słoniarnia czynna od 10 do 18

UWAGA!!!
OGRÓD ZOOLOGICZNY OTWARTY JEST W POWYŻSZYCH GODZINACH W DNI POWSZEDNIE, NIEDZIELE I ŚWIĘTA, 365 DNI W ROKU!!!

:-D:-D:-D

reklama
Macie cudotwórcze kciuki, ale mi chyba trzeba więcej niż cudu :-( oblałam egzamin i to z własnej winy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na egzaminatora złego słowa powiedzieć nie mogę, chciałabym drugi raz na niego trafić. Zjadł mnie stres i to okropnie :no: następnym razem nafaszeruje się tymi środkami przeciw nerwowymi co mi gin w ciąży przepisał.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry