• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

ja tez myslalam, ze to bedzie fajniejszy film, za to mojemu mezowi bardzo sie podobał, ja byłam podekscytowana samym faktem wyjscia z domu;))) jedyny film na ktorym usnelam 3 razy i mialam ochote wyjsc w polowie to "hans klos stawka wieksza niz śmierc" zupelnie nie moje klimaty, bylismy w 6 osob i wszyscy byli zawiedzeni

ach wesela......... my mamy 5 maja juz nie moge sie doczekac, tylko jak zwykle nie mam sie w co ubrac eh.............

reklama
Zazdrosze kina u nas chodzi tylko Olaf...... zreszta dzis wujek tez go zabral na jakis piratow nawet nie wiem na co :zawstydzona/y:

Mamakubulki temat bilansowe i podatkowe ujecie dotacji na zakup srodkow trwalych :))

Kajdusiu kochana tak bardzo mi przykro :(((( doczytałam teraz na fb, przyjmij nasze kondolencje, jesteśmy z Wami myślami, sercem i modlitwą
[*]
[*] dużo sił na najbliższe dni...
przytulamy mocno!!! Bardzo, bardzo współczuje :(((

Hejka
kajdusia :(((( trzymajcie sie...
[*]

Przepraszam dziewczynki ze nie nadrabiam ale brak słów, Weekend w miare, wczoraj bylismy u tesciów, Z Hanią bylo oki. a Dzis spała do 8 nie budzilam do szkoly, ach mówie moze sie przemęczyla jeden dzien nic sie nie stanie, a tu wstaje i oko czerwone, troszke zaropiałe i opuchnięte
no.gif
mam kropekli, poprzemywam solą fizjologiczną a potem herbatą i zobaczymy jak sie to rozwinie... ehhhhhhhhh

A i pochwalę Mikusia, wstał rano złapał sie za pampersa i sie go pytam czy chce siusiu, to on kiwnoł głową i zaczol schodzic,potem go posadzilam na nocnik ale zaczol marudzic, wlaczylam tv i poogladal myszke Miki i zrobil siusiu
laugh.gif
hehehe ale radość
wink2.gif
może się przełamie do niego
yes2.gif
oby
biggrin.gif

gdzie sie podziewacie? czy tylko ja odwiedzam forum?

Ja też odwiedzam :-) Ale mało coś ostatnio faktycznie pisze.

Wiesz Kochana, Hania miała trochę próchnicy na jedynce górnej, taką kropeczkę i zgodziłam się na lapisowanie, dentystka mówiła, że zrobi się czarne tylko w miejscu próchnicy a ona ma połowę jedynki czarną. Jestem załamana, wiesz jak to wygląda? Masakra. :-(

Nie zejdzie to od mycia ząbków?

Witam sie:)

wchodze a tu takie wiesci:(:(:( ostatnio czesto myslalam o Kajdusi,co u niej...:(

KAJDUSIU przyjmij kondolencje,duzo sil na nadchodzace dni.Bardzo wam wspolczuje:(

Agast22 wlasnie doczytalam,;/ po tylu latach...ehhh zaslugujesz na cos lepszego:)

Milka powiedz mi niebylo problemow na wyjedziecie z malym dzieckiem? bo my sie przymierzamy ale martwie sie...

Mamo kubulki mialas czas i pisalas, a prawie kazdy milczal;/

Kasiu powiedz mi czy proponujesz jakies miejsca w poznaniu na spedzenie z dzieckiem wekeendu majowego?:)

Dzień dobry:-)

witam po weekendzie. Mąż do późnej nocy w pracy, Łukaszek w żłobku a ja musze trochę zakupków porobić, umówić się do fryzjera i kosmetyczki, oczywiście prawie na ostatnią chwile i pewnie nie będzie już wolnych miejsc:baffled:

Już się zaczynam toczyć, zamiast chodzić, masakra jakaś:-Ddlaczego ten II piękny trymestr taki krótki:-D

Chciałam się pochwalić, że 5 maja idę na wieczór panieński, ciekawe jak będzie, bo 3 ciężarne tam będą imprezować :-D Mam za zadanie zrobić odpowiedni na tą okazję tort, ciekawe co mi wyjdzie :-D

agi- u mnie też się nic ciekawego nie dzieje, codziennie praktycznie to samo ale jakoś tak lubię sobie tu popisać, mimio że ostatnio pustki, nawet sama do siebie pisze a co tam:-D. Agi ja kupiłam maść na bliznę contratubex czy jakoś podobnie ale niestety nie smarowałam się systematycznie, poza tym ja mam bliznowca strasznego i nie wygląda to za ciekawie.
zdjęcia wzruszające- cóż za miłość:-).

anecznik- hehe pierogi teścxiowej robisz, fajnie:-D. doceniła wysiłki??

milka- to faktycznie fajna promotorka! też bym postudiowała jeszcze ale odpuszczę sobie :-D.

mamakubulki- super że sobie porandkowałaś, czasem trzeba dla równowagi i odrazu widzę samopoczucie lepsze:-). Jeśli chodzi o szczepienie to była wywieszona w złobku informacja i ze trzeba się dowiadywać u siebie w przychodni. Byłam z Łukim u lekarza i pytałam się go o tą szczepionkę, czy faktycznie bezpłatna, on mi odpowiedział, że się nie orientuje i że musze w punkcie szczepień pytać. Jakoś odwlekałam z telefonem tym bardziej, ze Łuki był chory ale sami do mnie zadzwonili z przychodni więc się zapisałam. Byćmoże nie w każdym mieście są te szczepienia darmowe, nie wiem.
Zazdroszczę wypadu w bieszczady. Ja z mężęm nigdy jeszcze nie zostawialiśmy Łukaszka dziadkom, razy tylko poszliśmy wieczorem na piwko ale Łukasz już spał.

kajdusiu- strasznie mi przykro, domylam się co się stało, trzymajcie się!!
[*]

liza- biedna Hania, mam nadzieję, ze oczko szybko wyzdrowieje! gratuluję Mikusiowi siusiu do nocniczka!

ile człowiek musi mieć cierpliwości przy takim dwulatku:-D
chcę zeby umył ząbki- NIE i awantura, ubieramy się na spacerek, NIE i awantura, choć na dwór był zawsze pierwszy, chcę przebrać 5 kilogramową pieluchę po nocy- NIE- lepiej chodzić z głazem pomiędzy nogami:-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry