reklama

Czerwiec 2010

reklama
ja się strachu wczoraj najadłam. Wieczorem miałam skurcze, macica mi się cała stawiała, nie pomogły dwie nospy. Wziełąm kąpiel to odrobinkę były słabsze, po kąpieli położyłam się i zasnęłam i w nocy był już spokój i dzisiaj jest już ok. Na pogotowie nie jechałam bo nie miał kto z łukaszkiem zostać (teścia nigdy nie ma jak potrzebny) a poza tym ja się boje, zeby mnie tylko w szpitalu nie zostawili, bo nie chcę Łukaszka zostawiać, on ostatnio strasznie jest za mną. Najwazniejsze że przeszło a za tydzień mam wizytę to sprawdze czy wszystko dobrze.

emalia- trzymam kciuki za wyniki!

hej
milusia fanie ze zagladasz:-) oj juz blisko do ślubu ;-) no i oby choroba ominela jednak!
zyrrawka odpoczywaj wiecej, i oby bylo wsio oki.:tak:
Emalia :**** ja tez nie moge schudnąc po proszkach jak przytylam 10kg tak ciezko mi sie ich pozbyc ;((( glodówka mi zostaje ale nie moge ;\ jem malo a na wadze to samo...

Lenia mam, dzis troszke przymrozilo....obi mi kwaitków nie załatwiło :dry:

hej,

emalia trzymam kciuki za pomyślne wyniki!!!!! ;*
zyraffka mam nadzieję że to tylko jednorazowe, odpoczywaj dużo i jak najmniej stresu!
Liza u nas też troszkę przymroziło, moja magnolia już poszła w zapomnienie, a zapowiadało się że pięknie zakwitnie bo miała mnóstwo paków a teraz paki są brązowe :/ zmarzły
milusia ojj bidulko w szpitalu tydzień ;// dobrze że miał kto się Szymonkiem zaopiekować,a jak bliźniaki znoszą rozłąkę??

Perfecta co u Ciebie????

już jesteśmy po szczepieniu. Łukaszek troszkę płakał ale był całkiem dzielny. W czerwcu czeka nas jeszcze jedna szczepionka p. ospie. Teraz zalecają 2X.

dzielny Łukaszek
my też po szczepieniu ale Michasia a atak wogóle to Dzień Dobry

ja dziś w biegu, od rana przedszkole, zakupy, pediatra, znów zakupy i tak zleciało

wpadnę później na dłużej to coś popiszę, teraz zmykam bar mleczny dla młodego otworzyć a później po Asiulę do przedszkola
tylko się jeszcze pochwalę że mój skarbuś mały na cycu przytył w miesiąc prawie 1,5 kg a ja sie dziwiłam że coś mnie ręce zaczynają bolec jak go za długo ponoszę

Emaila i jak wyniki?!!! zagladam co jakis czas i cisza;/

Ja dzwonilam do gina w sprawie cytologi,wiec wyniki nie wyszly za dobre:( w poniedzialek wizyta;/ mam silne zapalenia II stopnia,dowiem sie wiecej na miejscu...ogolnie niejest zle tylko finansowo mnie to wykonczy;p

Amelia juz spi:) ale co z tego jak juz mam wieczory samotne;/

reklama

ja też powiem dzień dobry

wczoraj miałam zaglądnąć ale padłam do spania niewiele później niż dzieciaki
za to najmłodszy przespał cudnie nockę cyc po 19, chwilke później spał i pobudka dopiero o 2.30 :szok: a ja już od 1 budziłam się co chwilkę bo cyce dawały znać o sobie że już pora ale jak młody spał to co tam stwierdziłam że nie będę go budzić
następne papu przed 6 pobudka po 7 hmmm... ciekawe czy to jednorazowa taka akcja czy może będzie częściej mamusię tak rozpieszczał

ok to idę cos poczytać.... choć marnie to widzę, nie ma za dużo stron :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry