Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny ratunku, już drugi dzień boli mnie potwornie głowa, myślicie ze mogę coś wziąć, jakie inne sposoby polecacie?
Ja polecam albo nivea albo bubchen w sprayu!U nas z sikaniem to wygląda tak, że Damiś sika tylko kilka razy dziennie, ale tak porządniedziś na działce cały dzień bez majteczek a siku zrobił tylko dwa razy i to tak fajnie, stanął wypiął brzuszek do przodu i patrząc na siusiaka siusiał
i bił sobie brawo
ale za pierwszym razem był zdziwiony, siedział i patrzył na siuśki i mówił CIO TO?
![]()
Laski, jakie kremy stosujecie dla dzieci przeciwsłoneczne? ja młodego wysmarowałam swoim firmy Ziaja i dostał wysypkę, więc muszę coś kupić, ale nie wiem co...
Emalia - mąż już chce, ale ja nie READY jeszcze![]()
dziewczyny ratunku, już drugi dzień boli mnie potwornie głowa, myślicie ze mogę coś wziąć, jakie inne sposoby polecacie?
Gosiu - weź Apap, zimny okład na głowę i połóż się w ciemnym CICHYM pokojumoże przejdzie... mam nadzieje że to nie ból spowodowany słoneczkiem... bo leki nie pomogą... buziaczki :*

UFFFF można trochę odetchnąć
Ola a gdzie się wybieracie?