Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewczyny ratunku, już drugi dzień boli mnie potwornie głowa, myślicie ze mogę coś wziąć, jakie inne sposoby polecacie?
Ja polecam albo nivea albo bubchen w sprayu!U nas z sikaniem to wygląda tak, że Damiś sika tylko kilka razy dziennie, ale tak porządniedziś na działce cały dzień bez majteczek a siku zrobił tylko dwa razy i to tak fajnie, stanął wypiął brzuszek do przodu i patrząc na siusiaka siusiał
i bił sobie brawo
ale za pierwszym razem był zdziwiony, siedział i patrzył na siuśki i mówił CIO TO?
![]()
Laski, jakie kremy stosujecie dla dzieci przeciwsłoneczne? ja młodego wysmarowałam swoim firmy Ziaja i dostał wysypkę, więc muszę coś kupić, ale nie wiem co...
Emalia - mąż już chce, ale ja nie READY jeszcze![]()
dziewczyny ratunku, już drugi dzień boli mnie potwornie głowa, myślicie ze mogę coś wziąć, jakie inne sposoby polecacie?
Gosiu - weź Apap, zimny okład na głowę i połóż się w ciemnym CICHYM pokojumoże przejdzie... mam nadzieje że to nie ból spowodowany słoneczkiem... bo leki nie pomogą... buziaczki :*

UFFFF można trochę odetchnąć
Ola a gdzie się wybieracie?