reklama

Czerwiec 2010

reklama
Zyrraffko az taka roznica temperatur? u mnie po 11 bylo 32,5 stopnia!!!
Jest mega gara! Kurcze Mela jeszcze spi ide ja wybudzic

Dziewczyny poszlam z ciekawosci zobaczyc co pokazuje moj termometr, i okazalo sie ze 50 stopni!!! caly dzien jest w sloncu!

Ostatnia edycja:
hej,
u nas dzisiaj większy upał niż wczoraj, wczoraj trochę wiało więc nie odczuwało się aż tak bardzo tego gorąca. Natan wczoraj nawet nogi w jeziorku zamoczył :)

zyrafka - u nas wciaz zimowe kurtki....Pogoda masakra....Dziś był pierwszy dzień od ponad tygodnia że nie lało!!!!! Moje dziecko od 8 dni nie było na spacerze....W koncu dzis sie udało wyjść....Ale co z tego skoro zimno....a słońca jak na lekarstwo...i jak słucham o tych upałach to aż mnie skręca od środka ze złości i zazdrości!!!!

Ahhh... u nas lato w pełni!!! Dobrze że mamy działeczkę na wsi, wracam z pracy, pakuje majdany i uciekamy się opalać!!! Damian taki wniebowzięty że szok! A mamuśka zadowolona bo wypoczęta!!! I cały tydzień leniuchowania... do pracy dopiero w sobotę i niedzielę :) jej :) miłego wypoczynku życzę wszystkim :*

Cześć,

Tak marudzicie że upał:) A ja wniebowzięta do pracy dopiero w piątek, więc laba:) A całe dnie spędzamy na dworze, ciężko wieczorem Natalę zaciągnąć do domu.
Ale z misji nocniczek średnio coś wychodzi, bo cały czas gdzieś jeździmy, no i pampka trzeba ubierać. Wczoraj tylko większość dnia latała bez bo siedziała w basenie:)

Wszystkim brzuchatkom życzę trochę cienia, bo wyobrażam sobie jakie to dla was męczące;)
Uciekam na śniadanko.

Witam sie z ranca:)

Milego dnia wszytskim zycze:)

a mnie dzis wzielo na prasowanie od rana:) w koncu:) pozniej grila na obiadek robimy z rodzicami moimi:)a pozniej moze jakas przejazdzka rowerowa:) zobaczymy:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry