ja tez sie witam trzecia
u nas znów pełnia lata od samego ranka
oj widzę że w weekend dużo osób grillowało, basenowało się ech oby jak najdłużej z taką pogodą
my z Michasiem także bardzo dużo czasu spędziliśmy na spacerkach, chociaż nie tak długo jak by można bo żal mi Asi że siedziała w domku, a każde wyjście z młodym to i jej płacz że musi zostawać w domku, żeby aż tak jej się nie nudziło to zakupiłam jej nowe puzzle i grę to miała zajęcie, zobaczymy dziś idziemy do kontroli to zapytamy czy może już wychodzić?
zyraffka ej tam duży brzusio, śliczny a fotki Łukaszka cudne
Kasiulka uroczo wyglądacie dziewczyny
Perfecta oj jak i ja czekam na rozpoczęcie sezonu grillowego, może jutro lub w środę nam się uda wybrac do rodziców na działkę o ile Asia dostanie pozwolenie na wyjście
i gratulacje ciociu również
Emalia jeszcze raz serdecznie gratulujemy ciociu
Nadika a może teraz brak apetytu spowodowany upałami?
Izia notak nie ma jak u babci, bo kto nie lubi jak się go trochę porozpieszcza? moje tez uwielbiają do dziadków jeździć
Gosiagro pewnie ze pożycze tej energii jak bedzie trzeba, Majeczka jak zawsze słodka i jej minki rewelacyjne a jak jej włoski urosly, świetnie widać dogaduje sie z Dawidkiem i ma super towarzystwo do zabawy- jaki on juz duży?
jak pojawi się rodzeństwo to zapewne nie bedzie mogła się doczekać kiedy będzie można sie razem bawić
u mnie jak urodził sie Michaś to Asia była nieco zawiedziona że on tylko je i śpi i nie da się z nim bawić ale teraz młody ma o wiele dłuższe okresy "zabawowe" więc wszyscy korzystają ze swojego towarzystwa a ile śmiechu przy tym?
Julia u mnie podobnie ciężko do domu zagonić
Zdec ja bym do spania zakładała pampersa, bo po co dokładać sobie dodatkowe pranie, a po 2 mój mógłby się wybudzać jakby za bardzo przesikał tetrę a niewyspany Tomek to tragedia - marudzenie przez resztę dnia, a jak sie obudzi to szybko wysadzamy siku, my chyba zaczniemy akcje od jutra
Kasiek śliczne "urwisy"