reklama

Czerwiec 2010

Witam się po super weekendzie :)

Gratuluję wszystkim ciocią!!!

Copy of DSC00441.jpg
z moim kochanym Krystiankiem :)
Copy of DSC00417.jpg

Copy of DSC00427.jpg
Urwisy dwa, Gracjan i Damian :)

reklama
WItam sie druga:)

Pogoda za oknem super:) mam nadzieje tylko ze nie bedzie dzis tak wialo jak wczoraj;/

Gratuluje wszystkim ciociom:) ale sie na czasie tych malenstw urodzilo:)

Piekne zdjecia dziewczyny:)

Kasiu planuje w srode jechac do malty bo Meli musze kupic buty na dwor i na wyjscie, mam nadzieje ze bedzie otwarte:)

ja tez sie witam trzecia :)

u nas znów pełnia lata od samego ranka :)

oj widzę że w weekend dużo osób grillowało, basenowało się ech oby jak najdłużej z taką pogodą
my z Michasiem także bardzo dużo czasu spędziliśmy na spacerkach, chociaż nie tak długo jak by można bo żal mi Asi że siedziała w domku, a każde wyjście z młodym to i jej płacz że musi zostawać w domku, żeby aż tak jej się nie nudziło to zakupiłam jej nowe puzzle i grę to miała zajęcie, zobaczymy dziś idziemy do kontroli to zapytamy czy może już wychodzić?

zyraffka ej tam duży brzusio, śliczny a fotki Łukaszka cudne

Kasiulka uroczo wyglądacie dziewczyny

Perfecta oj jak i ja czekam na rozpoczęcie sezonu grillowego, może jutro lub w środę nam się uda wybrac do rodziców na działkę o ile Asia dostanie pozwolenie na wyjście
i gratulacje ciociu również

Emalia jeszcze raz serdecznie gratulujemy ciociu

Nadika a może teraz brak apetytu spowodowany upałami?

Izia notak nie ma jak u babci, bo kto nie lubi jak się go trochę porozpieszcza? moje tez uwielbiają do dziadków jeździć

Gosiagro pewnie ze pożycze tej energii jak bedzie trzeba, Majeczka jak zawsze słodka i jej minki rewelacyjne a jak jej włoski urosly, świetnie widać dogaduje sie z Dawidkiem i ma super towarzystwo do zabawy- jaki on juz duży?
jak pojawi się rodzeństwo to zapewne nie bedzie mogła się doczekać kiedy będzie można sie razem bawić
u mnie jak urodził sie Michaś to Asia była nieco zawiedziona że on tylko je i śpi i nie da się z nim bawić ale teraz młody ma o wiele dłuższe okresy "zabawowe" więc wszyscy korzystają ze swojego towarzystwa a ile śmiechu przy tym?

Julia u mnie podobnie ciężko do domu zagonić:tak:

Zdec ja bym do spania zakładała pampersa, bo po co dokładać sobie dodatkowe pranie, a po 2 mój mógłby się wybudzać jakby za bardzo przesikał tetrę a niewyspany Tomek to tragedia - marudzenie przez resztę dnia, a jak sie obudzi to szybko wysadzamy siku, my chyba zaczniemy akcje od jutra:tak:

Kasiek śliczne "urwisy"

Hej
i ja sie melduje, ale nie moge dlugo przed kompem siedziec, mam jakies zapalenie oka,huk wie co, cale czerwone, opuchniete troszke... cos w powietrzu muaialam złapac, tydzien temu miala to samo Hania :tak:

Gratuluje wszystkim ciociom :-) ja tez czekam na maluszka siostry termin ma na koniec wrzesnia ;-)
A i widzialam zdjecia, wszystkie dzieciaczki i mamusie cudo - a ciążóweczki jakie piekne i zgrabne,no no :-)

Nom to wsio co pamietam
ide sie polozyc, dzieciaki w domu, bo mi jest lepiej tak niz na dworze :-( ehhhh, upal, mam nadzieje ze popada troszke dzis to powietrze bedzie lepsze...
milego dnia babeczki... :*****

Gratuluję wszystkim ciociom! Ale dzieciaczków się narodziło!:) SUPER:)

Odpieluszkowywanie jako tako, ale ciągle gdzieś jeździmy i jest ciężko. A tak właściwie to mam zrobić to tak że zabrać pieluszkę i dawać tylko do spania, bo już sama nie wiem? Mama mi coś mówi żeby włożyć zamiast pampersa tetrę, to na niej będzie bardziej czuć mokro...

Ja gdzieś ostatnio czytalam, że nawet dzieci które w dzień wołają siku to w nocy tego jeszcze nie kontrolują tak do ok 4 roku życia ze względu na niewykształcony układ nerwowy czy coś tam

Hej
My zaliczyłyśmy dzis juz spacerek....bo o dziwo nie pada....ale jest dośc zimno i mało słonecznie niestety...:-(....Moja siostra bawi się na Mazurach i rodzice gdzieś na majówce a my sie kisimy w domu...No ale może i u nas kiedys bedzie lato....hehehehe
Dziewczyny, świeżoupieczone ciocie - gratulacje.....Zdjęcie piękne...!!!!

Ja gdzieś ostatnio czytalam, że nawet dzieci które w dzień wołają siku to w nocy tego jeszcze nie kontrolują tak do ok 4 roku życia ze względu na niewykształcony układ nerwowy czy coś tam
To jest prawda.
Ja momo tego ze starszaki mieli 2l i 3 mies na noc mieli pampersy zakladane przez jeszcze jakis czas.... Daniel dluzej ;] i do tej pory zdarzy mu sie niestety czasem posiusiac ;P
Miki teraz spi tez z pampersem, wstanie to go spróbuje wysadzic i do wieczora bez pampka;)

reklama
Ale dzis sauna;/ Amelia mi zasnela na spacerze,to dobrze bo dzis juz pobudka przed 6 byla wrrrrr;/;/

Lizka ja planuje na dniach oduczanie pampersiaka w dzien ale jakos ciezko mi sie za to zabrac;/

Eagle
daj znac co lekarz powiedzial...mam nadzieje ze uda wam sie juz wyjsc cala rodzinka:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry