reklama

Czerwiec 2010

Witam się! Jak u nas parno:) już od rana .... My dzisiaj robimy inaugurację grilową :) Ciekawe czy Jas da posiedzieć...? Wczoraj byłam na bazarku sprzedać Jasia i moje rzeczy. Część sprzedałam , nawet ładnie się udało zarobić. Będę jezdziła co tydzień w sobote , może się pozbędę tego lumpexu :)
Idę zaprawiać mięska i uszykowac dipy
Życzę miłego dnia KOCHANE!!!!

reklama
Ja tylko na chwilkę.
Gosiu- śliczna dzidzia.
Zyraffka- wyglądasz kwitnąco kochana. Ładny brzusio :)
Kasiulka- Ładniusia fotka. A Hania już taka duża panna. Ślicznota :)

Wczoraj Przed 15-tą zostałam ciocią ślicznego chłopca który warzył 3850g i 56cm. Jestem happy. Poród w 15min!!!!!!!!!!!
Dzisiaj jade to narobie zdjęć.
A to które dostałam od siostry.

Dzidzia madzi.jpg

emalia gratuluje ciociu !! ja czekam na maleństwo w czerwcu,moja siostra poraz drugi zostanie mamą :)
perfecta dobrze że doczytałam dalej Twojego posta bo sie wystraszyłam że Jasia poszłas sprzedać :)))
zyraffka jak teraz Łukasz zjada posiłki?? mój Natan to tragedia prawie nic nie je, a mówili że jak bedzie dużo na dworze to apetyt dostanie a jest gorzej niz było:( ręce opadają!!

a my dzisiaj chyba nad wodę pojedziemy pospacerować :)

zyrraffka - nie poznałabym Cię na ulicy :-D co za zmiana :-)

szczególnie od piersi w dół :-D:-D:-D też siebie nie poznaję :-D:-D.

perfecta- nteż bym posiedziała na jakimś grillu, niestety nie mamy działki, może wyciągnę we wtorek męża nad jeziorko do Wisełki i tam sobie pogrilujemy, jeszcze w tym roku nie jadłam nic z rusztu skandal!!:-D.

emalia- gratulję! Niech zdrowo się chowa, a jak ma na imię?? w szpitalu pozwalają smoka dawać? u nas to by chyba udusili, jest zakaz smoczkowania, dokarmiania butleką itp.

nadika- apetyt Łukaszek ma sredni, my mamy problem głónie z tym że Łuki ma bardzo ograniczone menu i nic poza kilkoma rzeczami, które chętnie je nie chce spróbować. I tak mam sukces zupowy bo w domu zje z 5-6 łyżeczek (tylko sam więc więcej na bluzce niż w buzi a nakarmić się nie da). W żłobku na szczęście zjada zupy.

u nas dzisiaj zimno i strasznie wieje :(((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry