reklama

Czerwiec 2010

dziewczyny mam pytanie , czy mozna do was dołączyć?
Jestem mamą JUlki z 18 Czerwca ,termin mialam na 3 lipca, pisałam na forum LIpiec 2010 wczesniej ,ale teraz prawie nikt tam nie pisze :(
Wiem ,że znacie się jak lyse konie ,ale może będe mogła się wdrożyc.
Bardzo mi brakuje kontaktu z innymi mamami dzieci w wieku mojej Julki :)

Pozdrawiam was serdecznie

Witamy serdecznie i zapraszamy do naszych babyboomowskich rozmów :))

yoshe gratuluje synka!!!!!!

reklama
Nadika dzięki :)

Napisze coś wiecej o sobie, mam na imie Magda , mam 32 lata i mieszkam w Zabrzu.Moja Julka to mała rozrabiara , ani minuty w miejscu nie usiedzi.poki co nie wróciłam do pracy , bo mała w zlobku chorowała i trzeba bylo ją zabrać.
Ale się cieszę ,że bede mogła z wami pisać :))))

hej Dziewczyny!

nie odzywałam się ostatnio bo mąż cały tydzień w domu:-D teraz pojechał na swoje loty, Łukasza udało mi się połóżyć, mam nadzieję, ze zaśnie więc mam kilka minut dla siebie.

gosiu- fantastyczne fotki Majeczki z kuzynem, Majeczka przygotowuje się do roli starszej siostry:-). Mam nadzieję, ze ból głowy minął. Ja też miałam przez tydzień czy 2 silne bóle głowy, nie pamiętam już w którym tygodniu, brałam apap ale nie zawsze pomagał.

gratuluję bardzo wszystkim ciociom !!!! Tyle się dzieciaczków urodziło, super!

kasiek- super fotki Damianka z Gracjankiem:-) co cztery rączki i nóżki do brojenia to nie dwie :-D a z Ciebie jaka dumna ciocia, super! pasuje Ci taki niemowlaczek:tak:.

eagle- jak Asia sie czuje?? mam nadzieję, ze już zdrowa i moze korzystać z weekendu

emalia- ale masz super strong mena, zniewalający uśmiech!

liza
- jak oko? mam nadzieję, ze już dobrze!

milka- powodzenia, my mieliśmy wczoraj zacząć ale pojechaliśmy na cały dziueń do zoo, dzisiaj majtek nie kupię więc znowu odkłądamy :-( jutro zaopatrzymy się w gaciory i do dzieła, koniec tych okropnych pieluch! Gratuluję postępów w pisaniu ale jesteś zdolniacha!!

kasiek- my nie stosujemy narazie kremów bo nie ma pogody ale chyba kupię z firmy EVE z filtrem 50.

perfecta
- zdróka dla siostry!

olafasola- udanych wakacji!

mamakubulki- cieszę się że wypoczęłaś, też bym chciała gdzieś pojechać, moze za rok:-(.

julia- śliczna dziewczynka zAmelki! wogóle nie widać zeby była pulchniutka, jest w sam raz!

agast- 3 tyg. szybko zlecą i będziecie wypozywać, czekam na fotorelację! Jes=dziesz z dziewczynkami?

yoshe- pewnie że pamiętam. Gratuluję synusia, niech się chowa zdrowo!!

madzik
- witaj serdecznie, pisz z nami jak najczesciej!
\

Dzisiaj rano była u nas burza i lało ale teraz jest już fajniutka pogoda, wkońcu zero wiatru.
Byliśmy wczoraj w ZOO w Świerkocinie, Łukasz zachwycony ja zresztą też. Wyjechaliśmy w kurtkach, Łuki w czapce a tam prawie 30 stopni, pogoda super, ale ja się już nie nadaję na takie upały chyba wolę nasz chłodek, byle nie padało! Agi więc Cię pocieszę, wcale te upały nie są takie fajne, wymęczy się tylko człowiek.

Zyrraffka witaj :)
Będe pisała na bieżąco , wtedy moze jakos sie wdroże :)
U nas dzisiaj taki upał ,ze na nic nie mam siły, tez uwazam ,że te temperatury to lekka porażka.Wieczorem mają przyjść burze.Moja mała była od wczoraj u tesciowej , zaraz mąż po nią jedzie, ja trochę odpoczęłam i nabrałam sił.
Wkleję jeszcze fotki moja i Julki na powitanie

Załączniki

• DSC02580.jpg
    DSC02580.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC02489.jpg
    DSC02489.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC02483.jpg
    DSC02483.jpg
    47,6 KB · Wyświetleń: 69
hej,

mnie dzisiaj znowu głowa bolała, ale już mniej i udało nam się wyskoczyć na miasto objadłam się lodów i gofrów:-D pękam, a zaraz zbieramy się na stare mieszkanko trzeba je w końcu ogarnąć i wynająć

yoshe - witaj i ogromne gratulacje:tak: a już myślałam, że nie masz chęci się odzywać;-) super, pisz więcej jak tylko znajdziesz czas i koniecznie pochwal się fotkami chłopców:tak:

olafasola, agast - udanych urlopów, zazdroszczę! Pewnie strzaskacie się na brąz:rofl2:

milka - u nas nocnikowanie idzie średnio a w zasadzie nie idzie:-)Maja chętnie siedzi na nocniku ale nic na niego nie robi:eek: dopiero jak zejdzie i założę jej majteczki to sika w majtki, jak już się zsika to pokazuje na nocnik, czyli wie ze tam trzeba ale jakoś ochoty nie ma:sorry: minęły 3 dni a ona tylko 1 raz zrobiła do nocnika:confused2:

julia -
piękna Melcia, jaka radosna na pierwszym zdjęciu

madzik - cześć, u nas z forum też jest różnie, są też bardziej ciche dni, ale generalnie nadajemy cały czas:-)

zyrraffka
- ja tez się nie nadaje na takie upały, dzisiaj byłam tylko 1,5 h a jestem nieżywa, może przez to obżarstwo:-p ciekawe co to będzie dalej:no: zdjęcia z zoo superowe, w końcu mogłaś puścić Łukaszka w bodziaku zamiast w kurtce, a jaka tam ładna fioletowa Pani była:-D

Perfecta - cos to z Pani pogodynka zawodna:-D nawet miałam siedzieć w domu skoro ta burza miała być a tu ni widu ni słychu:-D

eagle - jak Asienka?

klementinka - jesteście już w Piernikowie?

Ostatnia edycja:
yoshe - gratulujé synka
madzik - witaj u nas!!!!
kasiulka - no wiesz to ma byc ciążowy brzuszek???hehehe, ja mam teraz wiekszy....hehehe...A tak serio , slicznie wyglądasz!!!!
zyrafka - z Biebie tez fajny "słonik" ...widziałam na fb fotki ....boskie...a mój zięć...MIODZIO!!!!
agast, ola, lena - udanych wakacji....Zazdroszcze....Nie wiem czy nam sie uda gdzies pojechać w nasza podroz poślubna....Na nic czasu nie ma....Tyle jeszcze spraw zwiazanych ze slubem zostalo a co dopiero zalatwianie wycieczki....Masakra jakas!!!!
sorry że nie odpiszę wiecej....ale mam dola....to juz sie robi nudne ale napisze kolejny raz....U NAS WCIAZ LEJE....lada moment rzeka wyleje!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry