hej Dziewczyny!
nie odzywałam się ostatnio bo mąż cały tydzień w domu

teraz pojechał na swoje loty, Łukasza udało mi się połóżyć, mam nadzieję, ze zaśnie więc mam kilka minut dla siebie.
gosiu- fantastyczne fotki Majeczki z kuzynem, Majeczka przygotowuje się do roli starszej siostry:-). Mam nadzieję, ze ból głowy minął. Ja też miałam przez tydzień czy 2 silne bóle głowy, nie pamiętam już w którym tygodniu, brałam apap ale nie zawsze pomagał.
gratuluję bardzo wszystkim ciociom !!!! Tyle się dzieciaczków urodziło, super!
kasiek- super fotki Damianka z Gracjankiem:-) co cztery rączki i nóżki do brojenia to nie dwie

a z Ciebie jaka dumna ciocia, super! pasuje Ci taki niemowlaczek

.
eagle- jak Asia sie czuje?? mam nadzieję, ze już zdrowa i moze korzystać z weekendu
emalia- ale masz super strong mena, zniewalający uśmiech!
liza- jak oko? mam nadzieję, ze już dobrze!
milka- powodzenia, my mieliśmy wczoraj zacząć ale pojechaliśmy na cały dziueń do zoo, dzisiaj majtek nie kupię więc znowu odkłądamy :-( jutro zaopatrzymy się w gaciory i do dzieła, koniec tych okropnych pieluch! Gratuluję postępów w pisaniu ale jesteś zdolniacha!!
kasiek- my nie stosujemy narazie kremów bo nie ma pogody ale chyba kupię z firmy EVE z filtrem 50.
perfecta- zdróka dla siostry!
olafasola- udanych wakacji!
mamakubulki- cieszę się że wypoczęłaś, też bym chciała gdzieś pojechać, moze za rok:-(.
julia- śliczna dziewczynka zAmelki! wogóle nie widać zeby była pulchniutka, jest w sam raz!
agast- 3 tyg. szybko zlecą i będziecie wypozywać, czekam na fotorelację! Jes=dziesz z dziewczynkami?
yoshe- pewnie że pamiętam. Gratuluję synusia, niech się chowa zdrowo!!
madzik- witaj serdecznie, pisz z nami jak najczesciej!
\
Dzisiaj rano była u nas burza i lało ale teraz jest już fajniutka pogoda, wkońcu zero wiatru.
Byliśmy wczoraj w ZOO w Świerkocinie, Łukasz zachwycony ja zresztą też. Wyjechaliśmy w kurtkach, Łuki w czapce a tam prawie 30 stopni, pogoda super, ale ja się już nie nadaję na takie upały chyba wolę nasz chłodek, byle nie padało!
Agi więc Cię pocieszę, wcale te upały nie są takie fajne, wymęczy się tylko człowiek.